- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 974
Sanırım bunu pko olanlar daha çok kullanıyormuş.gebelik düşünen herkesin kullanması gereken bişeydir zaten canım folik asit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım bunu pko olanlar daha çok kullanıyormuş.gebelik düşünen herkesin kullanması gereken bişeydir zaten canım folik asit
pko lu olanlar hap şeklinde olanını kullanıyor canımSanırım bunu pko olanlar daha çok kullanıyormuş.
Bugün eczaneden aldım cnm.icinden 30 poşet çıktı. Kutuda günde 1 yazıyor ama nette sabah 2 akşam 2 diyor .bilemedimpko lu olanlar hap şeklinde olanını kullanıyor canım
bizim dediğimiz suya dökülüp içiliyor, bunu herkes kullanabiliyor
sen nette yazana bakma... onlara doktorları o şekilde tavsiye etmiş... pko var mı sendeBugün eczaneden aldım cnm.icinden 30 poşet çıktı. Kutuda günde 1 yazıyor ama nette sabah 2 akşam 2 diyor .bilemedim
Yok cnm..hamilelik istediğim için aldkm.hamileligi hizlandiriyormus ..yani daha etkiliymis. .sen nette yazana bakma... onlara doktorları o şekilde tavsiye etmiş... pko var mı sende
ok o zaman günde bir tane aç karnına içYok cnm..hamilelik istediğim için aldkm.hamileligi hizlandiriyormus ..yani daha etkiliymis. .
Sağol tatlım.ok o zaman günde bir tane aç karnına iç
ok o zaman günde bir tane aç karnına iç
9 aydır korunmuyorum canımsen ne kadar zamandır deniyorsun canım ?
anladım canım ilacın etkisini görürsün inşallah hemencik oluverir :)9 aydır korunmuyorum canım
ilacı da 2 aydır kullanıyorum
amin canım inşaallah hepimiz bir an önce sonuç alırız :)anladım canım ilacın etkisini görürsün inşallah hemencik oluverir :)
amin inşallahbende pıkolyum dr bana agnucaston ve ınofolıc verdı ıkısıde bıtkısel ılacmıs ıns faydası olur
Bu ilac adeti duznlrmi
Canim bende bu ay basladim bu ilaca ve yaninda seropheneye yumurtalarim gelismedi hic igne yapilmadi regl gunum 2-3 gun gecikti ve regle dair hic bir belirti yok tatlim sende de gecikme oldugunda adet belirtileri gununde ve gecince dahi daha baslamamismiydi acaba tatlimBen bu ilacı kullandıktan sonra adet gecikmesi yaşadım bu yaşıma kadar hiç olmamıştı bu ilaçtan sonra 2 ay gecikmem oldu
Canim bende bu ay basladim bu ilaca ve yaninda seropheneye yumurtalarim gelismedi hic igne yapilmadi regl gunum 2-3 gun gecikti ve regle dair hic bir belirti yok tatlim sende de gecikme oldugunda adet belirtileri gununde ve gecince dahi daha baslamamismiydi acaba tatlim