INOfolic kullananlar!!!

bende pıkolyum dr bana agnucaston ve ınofolıc verdı ıkısıde bıtkısel ılacmıs ıns faydası olur

Ben bu ilacı kullandıktan sonra adet gecikmesi yaşadım bu yaşıma kadar hiç olmamıştı bu ilaçtan sonra 2 ay gecikmem oldu
Canim bende bu ay basladim bu ilaca ve yaninda seropheneye yumurtalarim gelismedi hic igne yapilmadi regl gunum 2-3 gun gecikti ve regle dair hic bir belirti yok tatlim sende de gecikme oldugunda adet belirtileri gununde ve gecince dahi daha baslamamismiydi acaba tatlim

Canim bende bu ay basladim bu ilaca ve yaninda seropheneye yumurtalarim gelismedi hic igne yapilmadi regl gunum 2-3 gun gecikti ve regle dair hic bir belirti yok tatlim sende de gecikme oldugunda adet belirtileri gununde ve gecince dahi daha baslamamismiydi acaba tatlim

Adet olmam gereken günde ve ertesi gün adet olacakmisim gibi bel ve kasık agrilarim oldu sonra geçti. Bir daha hiç adet belirtisi olmadı .2 ay çok zordu benim için :KK43:(

Anladim canim bende gunde bir tane kullandim adetin 3. Gunu den beri bor haftadir icmiyorum bitti almadim da 4 gunluk gecikmem var ve adet icin hic bi belirtide yok

X