Vallahi kıyamıyorum eşimede üzülüyorum o hiç ayrılmak istemiyor yeni doğduğunda eşimin akrabasının çocuğu almış kediyi yavruyken sonra sıkılmış atıyolarmış eşim kıyamamış almış ki evde balkondan düşmüş ameliyat falan olmuş bebeklikten bugüne zaten herşeyle eşim ilgileniyo ama kusunca ben temizlemem diyor midesi bulanıyomuş kusmasa çok sıkıntı yoktu bizde aslında ama kusması çok kötü etkiledi kızımı uyuttum oturup dinleniceğim yerde halı sildim mesela hani koyuyor artık bana dinlenemediğim için anne olunca tuvalete gitmek bile lüks oluyo çünkü inşallah sahiplendirebiliriz ama kim napsın bu manyağı

5 yaşında sokağa asla alışık değil mama dışında bişey yemez oyyy oyyy ilk evlendiğimz zaman evde kediyle oturuyoruz garibim camdan dışarı bakıyo melül melül eşime dedim yazık çıkaralım nasıl bakıyo çıkmak istiyo herhalde tamam dedi daha kapıdan çıkarken üstümüze yapıştı bahçede yere koyduk çimenlerden korkuyo yani bu da çok üzücü sokak kedisi sonuçta yaradılışı bu ama sokaktan korkuyo eve alışmış hiç çıkarmamışlar evden