cnm ben günde bir tane kullanıyorum toz şeklınde olandan kullanıyorum. ama ne bileyim birsey anlamadım, suya katıyorum. ne tad var ne koku.... inşallah faydası olur.... yarın yumurtlama takibine gidecegım... bakalım kaç yumoşum kaç mm olmuşbende aynı durumdayım. inofolic kullanıyorsunuz di mi ? günde kaç tana kullanıyorsunuz
kızlar benim yumurta sayımı artırmadı hatta yumurtam büyümedi bile ama yum kalitesini artırdı zaten bu inofolic kalitesini artırmak için düzenli kullanın pahalıda ama napalımcnm ben günde bir tane kullanıyorum toz şeklınde olandan kullanıyorum. ama ne bileyim birsey anlamadım, suya katıyorum. ne tad var ne koku.... inşallah faydası olur.... yarın yumurtlama takibine gidecegım... bakalım kaç yumoşum kaç mm olmuş
Canım ben sabah akşam ikişer tane bi bardak suya kullanıyorum. o yüzden bazen midem bulanıyor. ama hamile kalana kadar içeceksin dedi doktor. ayda 3 paket alıyorumcnm ben günde bir tane kullanıyorum toz şeklınde olandan kullanıyorum. ama ne bileyim birsey anlamadım, suya katıyorum. ne tad var ne koku.... inşallah faydası olur.... yarın yumurtlama takibine gidecegım... bakalım kaç yumoşum kaç mm olmuş
senin durumun bizimki kadar ağır olmadığı için öyle vermiştir dr pko da genelde sabah 2 akşam 2 veriyor canım meraklanmaasya_01 durulavinya kızlar ben günde bir tane kullanıyorum yetersiz mi acaba ?? pkolu değilim ama... yumurta kalitemde ve yumurtlamamda bir sıkıntı yok sebebszi inferlite benımkısı ...
ewt canım bende aynısından aldım.... günde 1 tane kullanıyorum... inş vesile olur.... yarın doktor randevusu aldım 9:30.... yanlız benım doktorum yurtdışında bu haftaiçi izinli, bende erkek doktora almak zorunda kaldım... biraz çekinecegım ama napalım doktor sonuçta
canım senden bişey rica etsem dr una yarın benim için bişey sorabilir misin?benim dr devlet hastanesinde o yüzden telle ulaşıp konuşulacak pozisyonda değil rica etsem senden sorabilirmisinewt canım bende aynısından aldım.... günde 1 tane kullanıyorum... inş vesile olur.... yarın doktor randevusu aldım 9:30.... yanlız benım doktorum yurtdışında bu haftaiçi izinli, bende erkek doktora almak zorunda kaldım... biraz çekinecegım ama napalım doktor sonuçta.... bakalım çatlatma iğnesi vuracak mı ??
bende aynı bundan içiyorum
canım soruyuda söyleyeyiim istersen öyle karar verirsin canım sadece şunu sormanı isticem adetin 35. günü yumurta 21 mm bu yumurta çatlar mı yada şöylede sorabilirsin adetin 35. gününden sonra yumurta çatlar mı ben bunu çok merak ediyorum arkadaşım bu durumda ve dr a ulaşamıyoruz malesef devlet hastanesinde dr uewt canım bende aynısından aldım.... günde 1 tane kullanıyorum... inş vesile olur.... yarın doktor randevusu aldım 9:30.... yanlız benım doktorum yurtdışında bu haftaiçi izinli, bende erkek doktora almak zorunda kaldım... biraz çekinecegım ama napalım doktor sonuçta.... bakalım çatlatma iğnesi vuracak mı ??
Tmm cnm soracagım kusura bakma nete daha yeni girebildimcanım soruyuda söyleyeyiim istersen öyle karar verirsin canım sadece şunu sormanı isticem adetin 35. günü yumurta 21 mm bu yumurta çatlar mı yada şöylede sorabilirsin adetin 35. gününden sonra yumurta çatlar mı ben bunu çok merak ediyorum arkadaşım bu durumda ve dr a ulaşamıyoruz malesef devlet hastanesinde dr u
ayy çok sağol gülümmTmm cnm soracagım kusura bakma nete daha yeni girebildim
Rabbim şifa versin ... Katılıyorum size vitamin takviyesi sonuçta, büyük beklenti içine girmemek lazım... Ben normalde tatlıyı çok seven bir insanım ama bu ilacı içtiğimden beri tatlıdan uzak duruyorum. Bu durum hoşuma gitti 57 kg yum bende 3 kg vermek istiyorum. Belkı yardımcı olurArkadaşlar merhaba;
bende yaklaşık 45 gündür İNOFOLİC COMBİ mavi kapsül olandan kullanıyorum ,
polikistik over değilim, ilk etapta bir eczacı tavsiyesi ile kullandım sonra kontrol esnasında doktora sordum sıkıntı yok kullan dedi ,
yanlış anlamayın lütfen ama bazı arkadaşlar inofolic i gözünde sanırım çok büyütmüş,
inofolic bileşeninde hamile kalmaya inanılmaz fayda edecek bir etken madde yok sanırım polikistik hastalarda insülin direncini kırmaya yardımcı olan bir etken madde var , ve o hastalığa özgü bir tedavi bu..
bende iştahımı hafif kapatarak ve inanılmaz tatlı isteğimi bastırmama neden oldu çünkü zaten içerisinde kan şekerine yardım olan bahsettiğim madde var ,
eğer kilolu iseniz zayıflamanıza biraz yardımcı olabilir iradenizi de katarak bu işe
ben 58 kiloum ben bile 3 kilo falan vermek için uğraşıyorum çünkü şeker ve yağlı şeyler zaten yumurta kalitesini düşürüyor
özellikle ve özellikle şeker.
inofoli,c benim şekerden uzaklaşmama yardım etti ve gerekli olan günlük folic asit ihtiyacımı karşılıyor.
benim çikolata kistim var ayrıca yumurtalık rezervim düşük maalesef ,
en büyük sıkıntı rezerv
bununla ilgili olarak hem rezervi arttırsın hemde kaliteli yumurta oluşsun diye doktor tavsiyesi ile
biosteron (60 tablet) isimli ilacı kullanıyorum günde 2 adet 150 tl
aynı zamanda inofolic combi (20 kapsül)günde bir adet 32,75
aynı zamanda eğriçayır marka tüp arı sütü -(20 tüp) 120 tl
aylık masraflarım bunlar belki sizlere de yardımcı olur , biosteron etkisini 80-90 gün kullanımdan sonra anca göstermeye başlıyor
yumurtalıklarımda biosteron sayesinde hafif bir hareketlenme var antral folikül sayısını biraz fazla gördük geçen ay çok şükür
yavaş yavaş iyiye gitmesi için dua ediyorum
Cnm doktora sordum biz dedi yumurtanın en geç 21. Günde çatlamasını istiyoruz, eğer 21 günden geç çatlarsa, sağlıksız yumurtlama olduğunu, yada yumurtlama tembelliği olduğunu gösterir dedi... Çok geç çatlayan yumurtanın döllenme ihtimali düşük, amacımız o yumurtayı en geç 20.güne kadar yeterli büyüklüğe getirip sonra çatlatma iğnesi vurmak dedi... Umarım yardımcı olmuşumdurayy çok sağol gülümm
Anladım gülüm çok teşekkür ederimCnm doktora sordum biz dedi yumurtanın en geç 21. Günde çatlamasını istiyoruz, eğer 21 günden geç çatlarsa, sağlıksız yumurtlama olduğunu, yada yumurtlama tembelliği olduğunu gösterir dedi... Çok geç çatlayan yumurtanın döllenme ihtimali düşük, amacımız o yumurtayı en geç 20.güne kadar yeterli büyüklüğe getirip sonra çatlatma iğnesi vurmak dedi... Umarım yardımcı olmuşumdur
Cnm doktora sordum biz dedi yumurtanın en geç 21. Günde çatlamasını istiyoruz, eğer 21 günden geç çatlarsa, sağlıksız yumurtlama olduğunu, yada yumurtlama tembelliği olduğunu gösterir dedi... Çok geç çatlayan yumurtanın döllenme ihtimali düşük, amacımız o yumurtayı en geç 20.güne kadar yeterli büyüklüğe getirip sonra çatlatma iğnesi vurmak dedi... Umarım yardımcı olmuşumdur
Cnm o döngü adeti 28 günde bir olan kadınlar için geçerli... Bazı kadınlar 35 günde bir adet oluyor o zaman yumurtlama dönemleri 21.gün oluyor... Her kadının adet döngüsü ve yumurtlama dönemleri farklı... Bir kadının adet döngüsü 21 günden az 35 günden fazla ise yumurtlama problemi olabilir...Canım ben inofolic toz şeklinde olanından kullanıyorum. Suya atıp karıştırıyorum. Gerçekten tatlıyı kesiyor. Buğün bir gofretin yarısını bile yiyemedim. Normalde iki gofret yerdımarkadaşım 21. gün çok uzun değilmi
28 günlük bir döngüde yumurta 14. gün çatlamazmı ?
bu arada inofolic kombi mi seninki de ????
ben ilk zaman anlayamadım ama sonra dan farkettim tatlıyı kestiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?