INOfolic kullananlar!!!

Tamam canım çok sagol

Merhaba arkadaslar ben inofolici iki aydir kullaniyorm bir gelisme olmadi ama ben aksamlari icyordm tok ac dikkat etmeden herkes ac icilsn yazmis oylemi olcak

Merhaba arkadaslar ben inofolici iki aydir kullaniyorm bir gelisme olmadi ama ben aksamlari icyordm tok ac dikkat etmeden herkes ac icilsn yazmis oylemi olcak
evt cnm sabah ac karna olucak en azından ben oyle kullandım sabah kalkarkalkmaz

Canım merhaba. Bizde S sinkar arkadasimla inofolic kullanmak istiyoruz ama dr tavsiyesiyle degil pcos yok bizde yazdiklarini okuyunca endiselendim kist yapma ihtimali mi var bu ilacın?

Canım merhaba. Bizde S sinkar arkadasimla inofolic kullanmak istiyoruz ama dr tavsiyesiyle degil pcos yok bizde yazdiklarini okuyunca endiselendim kist yapma ihtimali mi var bu ilacın?
İlacın kist yapma ihtmalını ilk defa okudum belkı o arkadasın baska soronu olduğu için kist olmuştur... yoksa eczaden recetesiz satılmaz diye düşünüyorum cnm... neyse biz zaten doktora soracagız öyle kullanacagız inş cnm... fiyatıda çok ucuz degıl 32 lira ve bir ay bile yetmiyor

Evet ama kist endiselendirdi beni. Aslında pcos olmadan kullananda cok ama bu sayfayi okudugumda adet gecikmesi yapan arkadaslarda olmus. Evet canim bekleyelim bakalim dr ne diyecek. Hmm fiyatini bilmiyordum ucuz degilmis.

Evet ama kist endiselendirdi beni. Aslında pcos olmadan kullananda cok ama bu sayfayi okudugumda adet gecikmesi yapan arkadaslarda olmus. Evet canim bekleyelim bakalim dr ne diyecek. Hmm fiyatini bilmiyordum ucuz degilmis.
evet tatlım doktora soralım... ben folbiol aldım şimdilik onn kullanıyorum... 3 lira birsey devlet folik asit olarak sadece onu karsılıyor gecen ay folidance aldım 18 liraydı... 28 tabletti..... folbiol 50.... senı ıkı ay götürüyor.... eşim eczaneye sordu, aralarındakı fark ne dedi, eczacıda dediki ; aralarında hiçbir fark yok ikisinde güvenle kullanabılırsınız dedi.... bizde folbiol aldık

Bende folbiol kullaniyordum kurtajdan iyibaren biraktim haftaya tekrar baslicam bakalim folikasite canim.

Kızlar selam ,tam bir yıl önce yazmışım buraya şimdi gördüm.Ben bir yıldır yılmadan usanmadan inofolic kullanıyorum hiçbişey olmadı.Sanırım tüp bebeğe geçicez

Kızlar selam ,tam bir yıl önce yazmışım buraya şimdi gördüm.Ben bir yıldır yılmadan usanmadan inofolic kullanıyorum hiçbişey olmadı.Sanırım tüp bebeğe geçicez

hadi canım ya bizde 13 aydır bebek istiyoruz olmadı ikimizde de problem yok bu ay adetten sonra kullansam mı diye düşünüyordum

Ya niye olmuyor diye üzülüyorum sonra allaha güveniyorum diyorum ki "şuan olduysa da olmadıysa da bizim yüksek hayrımızadır "diyorum.valla şaşırdım kaldım.benle başlayan bütün arkadaşlarım hamile bi tuhaf haller içindeyim.

aynen canım siz ne kadar zamandır istiyorsunuz sorun var mı sizde

cnmmm üzülme benımde 18 aydan beri olmuyor, sebebsiz inferlite benimkisi... Rabbimin bir bildiği vardır... benle beraber evlenen, hatta benden sonra evlenen kuzenlerım ve arkadaşlarım bebekleri şu an kucaklarında... Rabbbim bizede nasip eder inş, dua etmekten başka çaremiz yok

Var.Ben pcos var eşimde varikosel ameliyatı oldu hız ve sayı iyi fakat morfoloji %2.Ama böyle olup hamile kalanda çok var.Nasip ya herşey.Yaşımda 34 oldu.of of

arkadaşım birşey soracağım tabi eğer sizin için sıkıntı olmazsa benim eşim için sadece sperm testi yapıldı o maşallah çok güzel çıktı
bu varikosel çok duyuyorum nedir bu bunun için hangi doktora gitmek gerekiyor

Varikosel testislerde damar genişlemesi...Buda spermde sarı ve harekette sıkıntı yaşatıyor.Ama benm eşimin sayı ve harekette artık sıkıntısı yok,sadece morfolojik sorun var.

bende aynı durumdayım. inofolic kullanıyorsunuz di mi ? günde kaç tana kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…