Cnm o döngü adeti 28 günde bir olan kadınlar için geçerli... Bazı kadınlar 35 günde bir adet oluyor o zaman yumurtlama dönemleri 21.gün oluyor... Her kadının adet döngüsü ve yumurtlama dönemleri farklı... Bir kadının adet döngüsü 21 günden az 35 günden fazla ise yumurtlama problemi olabilir...Canım ben inofolic toz şeklinde olanından kullanıyorum. Suya atıp karıştırıyorum. Gerçekten tatlıyı kesiyor. Buğün bir gofretin yarısını bile yiyemedim. Normalde iki gofret yerdım
ozaman ,
21 gün de yumurta çatlaması standart olmaz ...
yani yanlş yönlendirme olmasın diye sotdum
mesela benim adet döngüm 25 gün benim genelde 12. gün çatlar yumurtam
ozaman ,
21 gün de yumurta çatlaması standart olmaz ...
yani yanlş yönlendirme olmasın diye sotdum
mesela benim adet döngüm 25 gün benim genelde 12. gün çatlar yumurtam
Eet cnm doğru ben yanlış anlaşıldım galiba. asya_01
arkadaşımızın 35. günde 21mm yumurta çatlar mı diye doktora sormamı istemişti. Bende doktora sordum ve dedi ki en geç 21. günde çatlaması gerekir dedi... Bende o yüzden 21 mm dedim. Yoksa standart birsey yok kadından kadına değişir haklısın
Eet cnm doğru ben yanlış anlaşıldım galiba. asya_01
arkadaşımızın 35. günde 21mm yumurta çatlar mı diye doktora sormamı istemişti. Bende doktora sordum ve dedi ki en geç 21. günde çatlaması gerekir dedi... Bende o yüzden 21 mm dedim. Yoksa standart birsey yok kadından kadına değişir haklısın
İnfolic kullanmaya başlamıştım geçen ay normalde benim regl düzenim 33 gün ortalama bu ay ilaç sayesinde 28. gün doldu ve dün regl oldum :/ tamam düzenli düzensiz bir regl düzenim vardı her ay ortalama oluyordum bı haftada geçse bu sefer ilaç sayesinde tam olması gereken 28. gün gecince oldum . hamile olmadığımada üzüldüm demek ki diğer aylar olma ihtimalim var diyorum çünkü bişeyler düzeldi sanki hı ?