INOfolic kullananlar!!!

paylasmak istedim sizlerle..test yaptim ve doktora kostum hemen bes haftalik hamileyim..dilerim isteyen herkesin sevimli bebisleri olur..
Çok tebrik ederim arkadaşım, darısı benim başıma, bende bu ay ilk defa kullandım, sebepsiz infertileyiz , yumurta kalitesi için faydalışmış sanırım ,

Mrb arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım bu arada ben de 4 aydır inofolic toz kullandım işe yaramadı biraydan fazla inofolic combi tablet kullanıyorum daha etkiliymiş inşallah işe yarar

Çok tebrik ederim arkadaşım, darısı benim başıma, bende bu ay ilk defa kullandım, sebepsiz infertileyiz , yumurta kalitesi için faydalışmış sanırım ,
Bende 3 cm boyunda miyom var. Ve 32 yasindayim..kistlerim vardi kendilig8nden gecti.biz 3_4 ay denedik olmayinca doktora soyledim.doktorumda riskli diyordu ve acele etmem gerektigini soyluyordu.esimin bazi sorunlari vardi ,depresyon ilaclari kullaniyordu.bu ay bir plan yaptim.adet oldugum gun inofolice basladim.esime de kore ginsengi denilen ilactan aldim,sperm kalitesini artiriyormus ve cinsel isteksizlige iyi geliyormus.bu arada duzensiz cinsel hayatimiz vardi.bu ay sadece iki kez birlikte olduk.yumurtlama donemim gecince esimi zorlamadim Bende.inofolici de doktor gunde 4 doz tavsiye etti ,ben once 4 sonra gunde ikiye ve 1 e dusurdum.bu ay tutmazsa adetten sonra artiricaktim.adetim gecikince doktora gittim.kanda gebelik cikti ama kese henuz yok.carsambba keseye bakicaz.ins umutlarim bosa gitmez hersey yolunda gider.belki fikir verir diye yazmak istedim.herkese gonlune gore versin ins...

merhaba inofolic 3 kutu almıştım hamile kalmak için doktor önermişti. ben 1. kutuyu bitirdim hamile olduğumu öğrendim. 2 kutu elimde var almak isteyenlere 20 tl satarım hepsini

Ben îzmirde oturuyorum bana gönderirmisin teşekkür adresimi istersen özelden yazabilirim[/QUOTE]

Ben îzmirde oturuyorum bana gönderirmisin teşekkür adresimi istersen özelden yazabilirim
[/QUOTE]
ben bebeğimi kaybettim dün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ilaca devam edicem canım kusura bakma olur mu ama ilacı mutlaka al tavsiye ederim yumurtaları çok güzel besliyor

ben bebeğimi kaybettim dün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ilaca devam edicem canım kusura bakma olur mu ama ilacı mutlaka al tavsiye ederim yumurtaları çok güzel besliyor[/QUOTE]
Kimyasal Gebelik nedir nasıl bişey ya ilk defa duyuyorum geçmiş olsun kardeşim

ben bebeğimi kaybettim dün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ilaca devam edicem canım kusura bakma olur mu ama ilacı mutlaka al tavsiye ederim yumurtaları çok güzel besliyor
Kimyasal Gebelik nedir nasıl bişey ya ilk defa duyuyorum geçmiş olsun kardeşim [/QUOTE]
çok tskr ederm dollenmış yumurta rahım duvarına tutamadan atmıs kendini dısarı adettarihinden 10 gün sonra kanamayla geliyormuş benmde öyle oldu

tekrar geçmiş olsun.Ben bu inofoliği çok düzensiz kullanıyorum ya yalnız incir ve havuç kürü yaptım arkadaşlar sonra yumurtlama tersti yaptım pozitif çıktı benim sıkıntım yumurtlayamamaktı o yüzden de adet görmüyordum.incir kürü baya iyi.şimdi adetime 2 gün var geciksin de test yapayım da tutsun inşallah ya

Bende inofolic + klomen+ progest an kullandım 2 ay ama sonuç yoook halbuki ilk gebeliğimde folik plus klomen kullanmıştım ve kullandığım ilk ay gebe kalmıştım
Folicplusta dvitaminide bulunuyor belki dvit eksikliği vardır baktırdın mı hiç ?

Folicplusta dvitaminide bulunuyor belki dvit eksikliği vardır baktırdın mı hiç ?

Hani vitamin eksikliğine bağlı bi durumum varmı bilmiyorum ama ınfertilite tedavisi için yapılması gereken bütün tahlilleri yaptırdım bi tek rahim filmi haric. Belkide tüplerde bi tıkanıklık söz konusudur bilemiyorum 2,5 senedir korunmama rağmen gebe kalamadim ne biliyim belkide nasip değil canım ya

Bende araştırma sonucunda öğrendim d vit eksikliği infertile sebebi olabiliyormuş ffolicplustada folicasit ve d vit bulunuyor bence bu durumu bi araştır

Bende araştırma sonucunda öğrendim d vit eksikliği infertile sebebi olabiliyormuş ffolicplustada folicasit ve d vit bulunuyor bence bu durumu bi araştır

Diyosun peki bi araştırıym bakalım. Acaba diyorum kendim alıp folic plus kullansammi nihayetinde gebelik planlayan bi çok kişiye bu ilaç veriliyo. Bide esimde hareketlilik problemi var acaba oda kullansan bi faydasi olurmu ki hani folic asit ya belki bi faydasi olur diye düşündüm ama sacmalamiyorum dimi?

Bi zararı olcağını sanmıorum ama genede druna bi danış istersen eşine folic plus değil de bütün vitaminleri içeren bişey kullandırabilirsin

İnşallah Rabbim vönlüne göre versin

Bi zararı olcağını sanmıorum ama genede druna bi danış istersen eşine folic plus değil de bütün vitaminleri içeren bişey kullandırabilirsin

Peki esimin bu durumuna göre önerebilecegin herhangi bi ilaç varmı? Yada bu konuyla ilgili bi bilgiye sahipmisin? Yardımcı olursan sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…