INOfolic kullananlar!!!

ben haziranda inofolic e başladım sonrasında kasım ayında bıraktım işe yaramıyor diye geçen ay hamile kalmışım :) yumurtlamaya yardımcı oluyor düzenliyor adetleri tercih size kalmış ama gıda takviyesi olduğundna iştah açma bultantı vs yan etkisi yok aslında tamamen piskolojik
Çok sevindim :))))Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin :)aynen demekki benim psikolojik demek ki

Çok sevindim :))))Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin :)aynen demekki benim psikolojik demek ki
sağol canım sizlerede nasip olsun inşallaj :) bende ilk içtiğimde midem bulanmıstı doktora söyledim mide bulandırcak bir şey değil su içiyorsun dedi sonra iyice karıştırarak içtim gerçekten sudan farksız :)

hoşbulduk canm herşey kafada bitiyoo arkadaşlarımdan hamile olanlar ne inofolic kullandı ne bişii aynen katılıyorumm sorun yokk ama gebe kalamıyoruzz nasip kısmet işi ya Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım. ..Devam devam içmeye bak arkadaş yazmış hamile kalmış :)))ben artık dayanamadım tüp bebeğe geçiş yaptım tekrardan ama bunu içiyorum aynı anda

sağol canım sizlerede nasip olsun inşallaj :) bende ilk içtiğimde midem bulanmıstı doktora söyledim mide bulandırcak bir şey değil su içiyorsun dedi sonra iyice karıştırarak içtim gerçekten sudan farksız :)
Anladım canim,bu arada Dr un uyarmistir zaten muhtemelen ama yinede söyleyeyim bende,ben muayeneye gittiğimde bunu hamile kalana kadar kullan dedi hamile kalınca folik asit e geç dedi

devam edicem mecburen umut fakirin ekmeği ne yapalımm klomene başlıcaz ilk defa bakalıım sen tüp bebek tedavisi mi alıyosun şimdi

devam edicem mecburen umut fakirin ekmeği ne yapalımm klomene başlıcaz ilk defa bakalıım sen tüp bebek tedavisi mi alıyosun şimdi
Benim durum biraz karıştı aslında,ben 1 senelik evliyim hiç bir sebep yokken hamile kalamiyorum,tedaviye başladım eylül de polikistik over var dedi yumurta takibi yapıldı ilk ay ilaçla yumurta oluşturuldu ve iğneyle catlatildi ve o ay yumurtalarim çok iyiydi normal yolla denedik olmadı,sonraki ay iğneyle başladık tedaviye aşılama ya karar vermisken bu seferde 20 tane yumurtam oldu ve aşılama istemedik yine yumurtalarinin 7 tanesi falan çok iyi dedi çoğul gebelik istemedik (3 üz 4üz riski vardı)derken asilamayi geçtik bu seferde e bu kadar yumurtam iz var o kadarda iğne oldun o zaman biz bunları toplayalim tek emriyo koyalım dedi Dr um ve böylece tüp bebeğe geçmiş olduk...İlk denememizdi ve negatif sonuç aldık bu arada 4 tanede dondurulmuşlarim oldu ilk tedavimden...2 ay sonra dondurulmuslari koyalım dedi drum ama ben psikolojik durumdan dolayi istemiyorum dedim geçen ay ve hast mi değiştirdim başka bir dr a muayene oldum yine bir sorun olmadığı söylendi ve inofolic verdi Dr kullanmaya başladım ama sonra yine dayanamadım ve o kadar maddi manevi bir süreç yasamisken dondurulmuslari kullanmaya karar verdim ama başka bi merkezde yaptiricam bu sefer...ve bu ayın 17 sinde tedavi basliyor:)böyle iste:)

Kızlar dün araştırdım inofolic hem şaşe hemde tablet olarak satılıyor siz hangisini kullanıosunuz ?

benim kullandığım toz halinde 1 bardak suya karıştırıp içiyorum,Önceden tok karna farklı saatlerde içiyordum,sonra bir baktım aç karnına içilmesi gerekiyormuş ve alınan saati çok önemliymiş.Artık hersabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan önce onu içiorum akşamda yatmadan içiyorum.İnşallah işe yarar....

benim kullandığım toz halinde 1 bardak suya karıştırıp içiyorum,Önceden tok karna farklı saatlerde içiyordum,sonra bir baktım aç karnına içilmesi gerekiyormuş ve alınan saati çok önemliymiş.Artık hersabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan önce onu içiorum akşamda yatmadan içiyorum.İnşallah işe yarar....
Bana dr tablet olarak vermişti eczaneye gittim bunun tableti yok dedi şase verdi sonra bitti başka eczaneye gittim ordan tabletini aldım acaba ikisi arasında bir fark var mı sanki tableti daha iyi gibi geldi b

Benimde seninki gibi toz halinde bende sabah aç karnına içiyorum birde yatarken

bende aralıktan beri kullanıyorum, her sabah ve akşam toplam 4 doz. henüz hamile kalamadım. pkoluyum ama adet düzensizliğim yoki yani ne zararını ne faydasını görmedim inofolıcin..

Bende inofolic + klomen+ progest an kullandım 2 ay ama sonuç yoook halbuki ilk gebeliğimde folik plus klomen kullanmıştım ve kullandığım ilk ay gebe kalmıştım

hayırlısı olsunn canım tez zamanda gönlümüzün muradını alırız inşallah :KK43:((((

tam 3 ay inofolic içtim resmen bi dönem para yatırdık ve sonunda hiçççç boşuna içmişim hiç bi şeye yaramıyor

Amiiiin çok şükür Rabbime ki 4 yaşında bi oğlum vardileğim rabbim önce olmayanlara sonra isteyen herkese içindede bana bu duygu tekrar yaşatsın...

Arkadaslar merhaba,herkese calismalarinda basarilar dilerim oncelikle.ben adetim basladigi gun icmeye basladim yani ayin 3'unde ayin 9 unda iliski yasadik esimle.akintim var diye doktora gittim ertesi gun.doktor bana yumurtlama baslamis ama tam degil dedi ve bir haftalik tedavi yazdi.biz bir haftada iliski yasamadim.ve yumurtlsma tarihine denk geldi bu donem.yumurtlama bitmek uzereyken bir kez daha iliski yasadik.su anda adetime henuz 8 gun varken bile 1 gun kala yasadigim adet oncesi sendromlari yasiyorum.acaba nedeni ne olabilir.adetimi erkene mi aldi ilac.bi de hamis olma ihtimalim sizce nedir.uzun olfu yazim biraz sabirla okursaniz ve cevaplarsaniz cok mutlu olurum

Arkadaslar merhaba,herkese calismalarinda basarilar dilerim oncelikle.ben adetim basladigi gun icmeye basladim yani ayin 3'unde ayin 9 unda iliski yasadik esimle.akintim var diye doktora gittim ertesi gun.doktor bana yumurtlama baslamis ama tam degil dedi ve bir haftalik tedavi yazdi.biz bir haftada iliski yasamadim.ve yumurtlsma tarihine denk geldi bu donem.yumurtlama bitmek uzereyken bir kez daha iliski yasadik.su anda adetime henuz 8 gun varken bile 1 gun kala yasadigim adet oncesi sendromlari yasiyorum.acaba nedeni ne olabilir.adetimi erkene mi aldi ilac.bi de hamis olma ihtimalim sizce nedir.uzun olfu yazim biraz sabirla okursaniz ve cevaplarsaniz cok mutlu olurum
Merhaba canim,Dr unun dediği hafta evet yumurtlama ve çatlama gününe denk geliyormus ama kacirmissiniz:)ama yinede bunun aslında net bir gününü koyamazsin yani;benim bazen 12.gun bile yumurtam in catladigi olmustu ve bir kerede 22 gününe denk gelmişti...yani yuvarlama hesap yapilirsa evet kacirmissiniz gününü ama dedigim gibi değişebiliyor yumurtanın büyüklüğüne göre,artı belirti araman için biraz erken gibi geldi bana:)

Merhaba canim,Dr unun dediği hafta evet yumurtlama ve çatlama gününe denk geliyormus ama kacirmissiniz:)ama yinede bunun aslında net bir gününü koyamazsin yani;benim bazen 12.gun bile yumurtam in catladigi olmustu ve bir kerede 22 gününe denk gelmişti...yani yuvarlama hesap yapilirsa evet kacirmissiniz gününü ama dedigim gibi değişebiliyor yumurtanın büyüklüğüne göre,artı belirti araman için biraz erken gibi geldi bana:)
cvp icin tskler...su an belirti aramiyorum aslinda ama adete daha vakit varken normalde yasamadigim siddette adet sancilari yasadim.o garibime gitti biraz.inofolic etkisi sanirim yumurtanin fazla buyumesi.umudumuz gelwcek aya kaldi artik

cvp icin tskler...su an belirti aramiyorum aslinda ama adete daha vakit varken normalde yasamadigim siddette adet sancilari yasadim.o garibime gitti biraz.inofolic etkisi sanirim yumurtanin fazla buyumesi.umudumuz gelwcek aya kaldi artik
Canım yinede bilemeyiz belkide geç catlamıstır:)

X