- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
Canım şu anda hamileyim. İnofolic combi kullanıyorum ve 4 Yıldır Evliyim. Ilk denemede Ovitrelle ve klomende oldu.Kuşlar bende de PCO var.. İnofolic combi kullanmaya baslicam. Bu ilaçla hamile kalanlar varmis. Çok mutlu oldum.. Dr um kullanabilirsin dedi.
Kendim folik asit kullaniyorum . 2 ay oldu geçti de sabirim. Mucize olsun artikkkkkk
:) hayirli olsun canimm. Sagljkla alin bebeginizi kucaginiza. İnofolic yardimi oldu sanirim değil miCanım şu anda hamileyim. İnofolic combi kullanıyorum ve 4 Yıldır Evliyim. Ilk denemede Ovitrelle ve klomende oldu.
Eczanelerde var centrum die vit sorduğunda alternatifleri gösterebilirler çünkü bağışıklık sistemini güçlendirio aynı zamanda tüm vit barındırıo içerisindePeki esimin bu durumuna göre önerebilecegin herhangi bi ilaç varmı? Yada bu konuyla ilgili bi bilgiye sahipmisin? Yardımcı olursan sevinirim:)
merhaba. hayırlı olsun canım hamileymişsin allah tamamına erdirsin. inofolic sayesinde mi hamile kaldın acaba. ben bugün ikinci kutuya başladım. faydasını görür müyüm?Tabi aynen öyle ve düzenli alınması gerekiyormus,ecz den eşim alırken uyarmislar aç karnına ve saatleri düzenli olsun diye
hayırlı uğurlu olsun daraısı bizim de başımıza inşallah hayırlısıylaCanım şu anda hamileyim. İnofolic combi kullanıyorum ve 4 Yıldır Evliyim. Ilk denemede Ovitrelle ve klomende oldu.
düzenli kullanıyorumbende inofolicle ilk ay hamile kalanlardanim eger size umut olucaksa duzenli olarak kullanin
bende inofolicle ilk ay hamile kalanlardanim eger size umut olucaksa duzenli olarak kullanin
Canım senin problemin neydi???
hayırlı uğurlu olsun daraısı bizim de başımıza inşallah hayırlısıyla
yok canım ben adet oldum bu ay tekrar doktora gidiceminlsh cnm benm hadi guzel haberlerini bekiyorumm
yok canım ben adet oldum bu ay tekrar doktora gidicem[
olsun cnm yeni ay yeni umut sakin canini sikma
kullanıp hamile kalan çok olmuş canım ama ben bir ay kullandım kalamadım. sanırım yumurtaları geliştirip kalitesini arttırıyorKızlar merhabalarçok uzun zamandır yazmamissiniz bu başlık altına ama ben yinede yazıp şansımı denemek istedim ben inofolic combi mavi kapsul kullaniorum bide bu hapin pembesi varmış ne işe yariolar pek de anlamış deilim kullanip gebe kalanlar oldumu acaba