INOfolic kullananlar!!!

Kuşlar bende de PCO var.. İnofolic combi kullanmaya baslicam. Bu ilaçla hamile kalanlar varmis. Çok mutlu oldum.. Dr um kullanabilirsin dedi.
Kendim folik asit kullaniyorum . 2 ay oldu geçti de sabirim. Mucize olsun artikkkkkk

Kuşlar bende de PCO var.. İnofolic combi kullanmaya baslicam. Bu ilaçla hamile kalanlar varmis. Çok mutlu oldum.. Dr um kullanabilirsin dedi.
Kendim folik asit kullaniyorum . 2 ay oldu geçti de sabirim. Mucize olsun artikkkkkk
Canım şu anda hamileyim. İnofolic combi kullanıyorum ve 4 Yıldır Evliyim. Ilk denemede Ovitrelle ve klomende oldu.

Kizlar bende de hafif pko var...inofolic kullanmaya basladim...ama ilacta kullanim bilgisi yazmiyo tabi doktorumda ozellkle bisey demedi...bende 2 gundur tok ve sattleri farketmeksizin aliyorum...aradim doktorun hemsiresi farketmiyo tok alabilirsiniz saati muhim degil dedi yanlis yapmiyorumdur umarim bi bilginiz varmi?

Peki esimin bu durumuna göre önerebilecegin herhangi bi ilaç varmı? Yada bu konuyla ilgili bi bilgiye sahipmisin? Yardımcı olursan sevinirim:)
Eczanelerde var centrum die vit sorduğunda alternatifleri gösterebilirler çünkü bağışıklık sistemini güçlendirio aynı zamanda tüm vit barındırıo içerisinde

Tabi aynen öyle ve düzenli alınması gerekiyormus,ecz den eşim alırken uyarmislar aç karnına ve saatleri düzenli olsun diye
merhaba. hayırlı olsun canım hamileymişsin allah tamamına erdirsin. inofolic sayesinde mi hamile kaldın acaba. ben bugün ikinci kutuya başladım. faydasını görür müyüm?

Kızlar merhabalar:KK25: çok uzun zamandır yazmamissiniz bu başlık altına ama ben yinede yazıp şansımı denemek istedim ben inofolic combi mavi kapsul kullaniorum bide bu hapin pembesi varmış ne işe yariolar pek de anlamış deilim kullanip gebe kalanlar oldumu acabao_O

Kızlar merhabalar:KK25: çok uzun zamandır yazmamissiniz bu başlık altına ama ben yinede yazıp şansımı denemek istedim ben inofolic combi mavi kapsul kullaniorum bide bu hapin pembesi varmış ne işe yariolar pek de anlamış deilim kullanip gebe kalanlar oldumu acabao_O
kullanıp hamile kalan çok olmuş canım ama ben bir ay kullandım kalamadım. sanırım yumurtaları geliştirip kalitesini arttırıyor

Bende 1 aydır falan kullaniorum galiba 4 5 kutu oldu günde 2 tane kullaniorum ins ise yarar :)

Merhabalar. Ben daha yeni başladım . Günde 4 ölçek kullanıyorum doktorum sadece kolaylastirsin diye hamileliği verdi. Bende ilk gün çok şiddetli bel ve kasık ağrısı yaptı. Forumlardan okuduğum kadar ovulasyon testi de aldım. 11 aydır deniyorum hamile kalmak için :KK43:

Merhaba kızlar. .. uzun süredir bebek istiyorum... klomen kullandım, klomen + catlatma iğnesi kullandım, üstüne aşılama yaptırdım, olmadı INOFOLIC kullandım 1 ay yine olmadı malesef 2 aydır kendi halime bıraktım kendimi... Bu ay doktorumu değiştirecegim... bakalım hayırlısı. .. INOFOLIC kullanıp hamile kalanları görünce bi kaç ay daha mı denesem diyorum... :KK58:

X