- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
mavi kapsul olanı verdi doktor sabah akşam olmak üzere bir ay ve bir buçuk ay kullandım..zaten gebelik düşünenlerin folik asit alması gerekiyor buda pkoslulara özel bir folik asit..yumurta kalitesini artirıyorNe güzel nasıl ve ne zaman kullandin canm anlatirmisn
Ayy ne güzel bende adet duzensizligi var ve 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor eczaneden alsam kullansam olurmu acaba sabah akşam suan regl oldum bu haldemi kullansam iyi yoksa bittikten sonramjmavi kapsul olanı verdi doktor sabah akşam olmak üzere bir ay ve bir buçuk ay kullandım..zaten gebelik düşünenlerin folik asit alması gerekiyor buda pkoslulara özel bir folik asit..yumurta kalitesini artirıyor
Bende çok yürüyen yoktur ama inşallah bende hamile kalırım ya soğan kürünü adetli ikenmi yaptın bide ne işe yarıyor soğan kürü3 Aydır kullandım ve soğan kürü yaptım çok şükür hamileyim arı sütü ve polende kullandım yumurta kalitesi için darısı size inşallah birde günde 1 saat yürüdüm ve 5 kilo verdim 3 ayda hamur işi yemedim tatlıyı kestim polikistik oversen bunlar şart yürüyüş yumurta çalıştırır
Goggle dan İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye arama yaparsan nasıl nezaman bütün tarifiyle bulursunBende çok yürüyen yoktur ama inşallah bende hamile kalırım ya soğan kürünü adetli ikenmi yaptın bide ne işe yarıyor soğan kürü
Tamam teşekkür ederim bebeğini z hayırlı olsun darısı başıma insallahGoggle dan İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye arama yaparsan nasıl nezaman bütün tarifiyle bulursun
aynı yollardan geçmişiz :) bende soğan kürü yaptım ve sekiz kilo verdim :) kilo verilerek ve soğan kürüyle pko yenilebilir3 Aydır kullandım ve soğan kürü yaptım çok şükür hamileyim arı sütü ve polende kullandım yumurta kalitesi için darısı size inşallah birde günde 1 saat yürüdüm ve 5 kilo verdim 3 ayda hamur işi yemedim tatlıyı kestim polikistik oversen bunlar şart yürüyüş yumurta çalıştırır
bence doktorundan iste o karar versin..bide soğan kürü önemli sekiz ay sonra onunla hamile kalmıştım..iki düşük oldu bu üçüncü gebeliğim benim..soğan kürü,kilo vermek,ınofolıc...KAHVERENGİ ORTA BOY BİR SOĞANI DÖRDE BÖLECEKSİN..BEYAZ YADA MOR SOĞAN DEĞİL..BİR SU BARDAĞI KAYNAMAKTA OLAN SUYUN İÇİNE ATACAKSIN BEŞ DAKİKA DURACAK..ALTINI KAPAT ILIMASINI BEKLE SOĞUMASIN SICAKDA OLMASIN..SÜZ İÇ..ADETİN BİTTİKTEN İKİ GÜN SONRA BAŞLA..SABAH AKŞAM AÇ KARNINA İÇ..ON BEŞ GÜN BOYUNCA DÜZENLİ YAP..(ben misafirliğe giderken bile yanımda soğan götürdüm)..burnunu tutarsan tadında hiçbirşey yok :)Ayy ne güzel bende adet duzensizligi var ve 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor eczaneden alsam kullansam olurmu acaba sabah akşam suan regl oldum bu haldemi kullansam iyi yoksa bittikten sonramj
Aciklama için teşekkür ederim ozaman randevu alayım bittikten sonra giderim isterim inşallah verir 2 yıl oldu bekliyorum inşallah olur buseferbence doktorundan iste o karar versin..bide soğan kürü önemli sekiz ay sonra onunla hamile kalmıştım..iki düşük oldu bu üçüncü gebeliğim benim..soğan kürü,kilo vermek,ınofolıc...KAHVERENGİ ORTA BOY BİR SOĞANI DÖRDE BÖLECEKSİN..BEYAZ YADA MOR SOĞAN DEĞİL..BİR SU BARDAĞI KAYNAMAKTA OLAN SUYUN İÇİNE ATACAKSIN BEŞ DAKİKA DURACAK..ALTINI KAPAT ILIMASINI BEKLE SOĞUMASIN SICAKDA OLMASIN..SÜZ İÇ..ADETİN BİTTİKTEN İKİ GÜN SONRA BAŞLA..SABAH AKŞAM AÇ KARNINA İÇ..ON BEŞ GÜN BOYUNCA DÜZENLİ YAP..(ben misafirliğe giderken bile yanımda soğan götürdüm)..burnunu tutarsan tadında hiçbirşey yok :)
Aynen canım rabbim tüm isteyenlere versin pco çok zor ama enazından anne olmamız imkansız değilaynı yollardan geçmişiz :) bende soğan kürü yaptım ve sekiz kilo verdim :) kilo verilerek ve soğan kürüyle pko yenilebilir
adet düzenin nasıl kendiliğinden oluyor mu? yoksa ilaçla mı?Aciklama için teşekkür ederim ozaman randevu alayım bittikten sonra giderim isterim inşallah verir 2 yıl oldu bekliyorum inşallah olur busefer
Son 3 4 ay ilaçla hepadet düzenin nasıl kendiliğinden oluyor mu? yoksa ilaçla mı?
ben varım iki kez hamile kaldım inofolicle
İnofolic vitamin gibi birşey zararı yok denemekten zarar gelmez bencekızlar ben sizi bir şey sormak isityorum
sizler kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 43 yaşındayım bir kızım var normal yollardan oldu tedavisiz falan su an 10 yaşında bende ve eşimde bir sıkıntı yok herşey normal diyor dr ama 2, bebek olmuyor
acaba diyorum bu ınoflocten bende içsem bir zararı olurmu , kist pko falan bir şey yok adetlerinde düzenli 26-29 arası adet olurum ,
ne dersiniz bana faydası olur acaba
İnofolic vitamin gibi birşey zararı yok denemekten zarar gelmez bence
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.olsun tüp bebek de olsa çocuk sahibi olman önemli.inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğiniCanim ben kalamadim. Neden diye sorarsan, 6 7 doktora gittim hic bir sorun gormedi pko gorunumu bile yok dedi. En son gittigim doktordan azar yedim. Dediki sende bsey yok ben senle niye ugrasayim sen git kocan gelsin. Esimle bir gittik ki spermler bitik. Hic normal spermi yok. Anca tup bebek dedi. Yani canim inofolik pkoya cok iyi geliyor. Ben bu mesaji atali baya uzun sure oldu. Son durumum bu.
Canım doktor bana üç ay kullan yine de gebe kalmazsan gel bakalım başka yoluna dedi, benim de size sormak istediğim bir sorum var. Pko luyum diyorsunuz. Bunun en kesin belirtisi nedir.yani pko tanısı tam olarak ne olunca konuluyor.Pko da adet düzensizliği nasıl oluyor yani tam olarak.Ben 2 aydır kullanıyorum inofolic combiyi pkoluyum hamile kalmadım fakat adetlerim düzene girdi. Acaba ne kadar daha kullanmalıyım fikriniz var mı?
Ben kendimi aktariyim bende galiba pcoluyum cuNKÜ kilom arttıkça adetlerim duzensizlestiCanım doktor bana üç ay kullan yine de gebe kalmazsan gel bakalım başka yoluna dedi, benim de size sormak istediğim bir sorum var. Pko luyum diyorsunuz. Bunun en kesin belirtisi nedir.yani pko tanısı tam olarak ne olunca konuluyor.Pko da adet düzensizliği nasıl oluyor yani tam olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?