inofolic combi kapsul icipte hamile kalan pkolu arkadaslar varmi. kizlar yeni kullanmaya basladim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rail
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavi kapsul olanı verdi doktor sabah akşam olmak üzere bir ay ve bir buçuk ay kullandım..zaten gebelik düşünenlerin folik asit alması gerekiyor buda pkoslulara özel bir folik asit..yumurta kalitesini artirıyor
Ayy ne güzel bende adet duzensizligi var ve 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor eczaneden alsam kullansam olurmu acaba sabah akşam suan regl oldum bu haldemi kullansam iyi yoksa bittikten sonramj

3 Aydır kullandım ve soğan kürü yaptım çok şükür hamileyim arı sütü ve polende kullandım yumurta kalitesi için darısı size inşallah birde günde 1 saat yürüdüm ve 5 kilo verdim 3 ayda hamur işi yemedim tatlıyı kestim polikistik oversen bunlar şart yürüyüş yumurta çalıştırır

Bende çok yürüyen yoktur ama inşallah bende hamile kalırım ya soğan kürünü adetli ikenmi yaptın bide ne işe yarıyor soğan kürü

aynı yollardan geçmişiz :) bende soğan kürü yaptım ve sekiz kilo verdim :) kilo verilerek ve soğan kürüyle pko yenilebilir

Ayy ne güzel bende adet duzensizligi var ve 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor eczaneden alsam kullansam olurmu acaba sabah akşam suan regl oldum bu haldemi kullansam iyi yoksa bittikten sonramj
bence doktorundan iste o karar versin..bide soğan kürü önemli sekiz ay sonra onunla hamile kalmıştım..iki düşük oldu bu üçüncü gebeliğim benim..soğan kürü,kilo vermek,ınofolıc...KAHVERENGİ ORTA BOY BİR SOĞANI DÖRDE BÖLECEKSİN..BEYAZ YADA MOR SOĞAN DEĞİL..BİR SU BARDAĞI KAYNAMAKTA OLAN SUYUN İÇİNE ATACAKSIN BEŞ DAKİKA DURACAK..ALTINI KAPAT ILIMASINI BEKLE SOĞUMASIN SICAKDA OLMASIN..SÜZ İÇ..ADETİN BİTTİKTEN İKİ GÜN SONRA BAŞLA..SABAH AKŞAM AÇ KARNINA İÇ..ON BEŞ GÜN BOYUNCA DÜZENLİ YAP..(ben misafirliğe giderken bile yanımda soğan götürdüm)..burnunu tutarsan tadında hiçbirşey yok :)

Aciklama için teşekkür ederim ozaman randevu alayım bittikten sonra giderim isterim inşallah verir 2 yıl oldu bekliyorum inşallah olur busefer

ben varım iki kez hamile kaldım inofolicle

kızlar ben sizi bir şey sormak isityorum

sizler kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 43 yaşındayım bir kızım var normal yollardan oldu tedavisiz falan su an 10 yaşında bende ve eşimde bir sıkıntı yok herşey normal diyor dr ama 2, bebek olmuyor

acaba diyorum bu ınoflocten bende içsem bir zararı olurmu , kist pko falan bir şey yok adetlerinde düzenli 26-29 arası adet olurum ,

ne dersiniz bana faydası olur acaba

İnofolic vitamin gibi birşey zararı yok denemekten zarar gelmez bence

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.olsun tüp bebek de olsa çocuk sahibi olman önemli.inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini

Bende geçen ay çocuk istedim. Ama adet oldum.hemen gittim yine de doktora çünkü hafif yumurta tembelliği olduğunu biliyordum.doktor infolik combi verdi. Günde iki kapsül kullan dedi
25 gün oldu kullanalı. Bakalım olumlu bir gelişme olursa yazarım sizlere.

Ben 2 aydır kullanıyorum inofolic combiyi pkoluyum hamile kalmadım fakat adetlerim düzene girdi. Acaba ne kadar daha kullanmalıyım fikriniz var mı?

Ben 2 aydır kullanıyorum inofolic combiyi pkoluyum hamile kalmadım fakat adetlerim düzene girdi. Acaba ne kadar daha kullanmalıyım fikriniz var mı?
Canım doktor bana üç ay kullan yine de gebe kalmazsan gel bakalım başka yoluna dedi, benim de size sormak istediğim bir sorum var. Pko luyum diyorsunuz. Bunun en kesin belirtisi nedir.yani pko tanısı tam olarak ne olunca konuluyor.Pko da adet düzensizliği nasıl oluyor yani tam olarak.

Ben kendimi aktariyim bende galiba pcoluyum cuNKÜ kilom arttıkça adetlerim duzensizlesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…