- Konu Sahibi Lotuss9335
2 çocuğuma bu ilaçı kullanarak hamile kaldım bende de PCo var yumurtlamaya çok yardımcı bi ilaç bınu ilk kullandıgım ay da hamile kaldım her iki oğlum da da ovulasyonu da takip etmiştim tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum banada önerdi bu ilacı bide ovulasyon test takibi peki siz kaçıncı gün başladınız testleri yapmaya2 çocuğuma bu ilaçı kullanarak hamile kaldım bende de PCo var yumurtlamaya çok yardımcı bi ilaç bınu ilk kullandıgım ay da hamile kaldım her iki oğlum da da ovulasyonu da takip etmiştim tabi
Adetten hemen sonramı yapmaya basladin canım yoksa ilacı içmeye başladıktan sonrami benim ilacın 2. Günü adetime 8 gün varBen hemen yapmaya başlamıştım 15 yada 16 .gün görmüştüm piki
İlacı salı günü aldım ben e gün içtim adet oldum bugün canım devam ediyorum bu sorun olmaz demiSen adet ol ilacı öyle içmeye başla bitince ben öyle yapmıştım
Olabilir ama bence yine devam et ve ovulasyon testleri ile takip et ben öyle yapacağım testlerim yolda elimd ulassin1ay kullandım olmadı. bünyeye ve pcosun türüne göre değişkenlik gösteriyo maalesef..
Yok canım ben ovulasyonu çok denedim olmuyo. çatlatma iğnesi almam lazım. inofolic düşük gelince gynopol kullandım 1 ayda. oda işe yaramamıştıOlabilir ama bence yine devam et ve ovulasyon testleri ile takip et ben öyle yapacağım testlerim yolda elimd ulassin
Anladım canım hayirlisi inşallah hakkindaYok canım ben ovulasyonu çok denedim olmuyo. çatlatma iğnesi almam lazım. inofolic düşük gelince gynopol kullandım 1 ayda. oda işe yaramamıştı
Hamile kalana kadar içilmesi gerekiyor diye biliyorumİnofolic combi yi ben etraftan duyarak aldım. Doktor tavsiyesi ile değil. Peki bu vitamini yumurtlamadan sonra da almaya devam ediyoruz değil mi. Ben adetin 3. Günü başlamıştım
merhaba ben kullandım pkoluyum. inofolic bir ilaç değil vitamin takviyesi. yumurta büyütme gibi bir vaadi yok , tedavi içeriği değil. folik asit ve inositol içeriği. gebelikten 3 ay önce folik kullanmanız gerekiyor normalde. bir de içeriğindeki inositolün pkosa olumlu yönde etkisi var. yani rahim ve yumurtalıklarınızı gebelik için uyarıyor / hazırlıyor diyebiliriz. ben doktorumun önerisiyle 3 ay kullandım. daha sonra yumurtlama tedavisine geçtik ve femara ilacını kullandım o şekilde gebe kaldım.Merhaba hanımlar bugün sonuçlarımi aldım smear kültür FSH e2 hormonlar normal değerlerde ama ultrasonda polikistik över olduğumu söyledi doktor bunun için İNOFOLİC COMBİ verdi ve ovulasyon testleri önerdi akşam internetten sipariş vereceğim sizce testlere hemen baslasammi yoksa bu ay adeti mi beklesem ilaca başladım ama adetime 8 9 gün var biraz geç geliyor genelde kullanmaya başladım bugün aranizda fazla kilolu olup ve bu ilaç sayesinde hamile kalan varmı neler yaptınız buyrun konuşalım
3 ay boyunca düzenli sabah akşam kullandım ben doktorum o şekilde önerdiği için. planlı gebeliklerde 3 ay önceden folik başlamanızı öneriyor zaten doktorlar. gebelikte de 3 ay totalde 6 ay olmuş oluyor. o da bebek için yeterli.İnofolic combi yi ben etraftan duyarak aldım. Doktor tavsiyesi ile değil. Peki bu vitamini yumurtlamadan sonra da almaya devam ediyoruz değil mi. Ben adetin 3. Günü başlamıştım
Senle okadar çok benziyoruz ki..Yok canım ben ovulasyonu çok denedim olmuyo. çatlatma iğnesi almam lazım. inofolic düşük gelince gynopol kullandım 1 ayda. oda işe yaramamıştı
kader ortagım hemen DMleşelim ühühüüüSenle okadar çok benziyoruz ki..