Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şekerin ya da insülin direnci yoksa kullanma . Sağlığına zararlı ama varsa şeker problemin pcona iyi gelir gliforKızlar bende kullanmak istiyorum inofolic combiyi yanında glifor da kullanmalı mıyım sizce
Bilmiyorum ki doktora mı söylemem gerekiyorCanım şekerin ya da insülin direnci yoksa kullanma . Sağlığına zararlı ama varsa şeker problemin pcona iyi gelir glifor
Çok zayıf biriyim 43 kiloyum bende de insülin direnci sorunu olabilir mi bir fikriniz var mıCanım şekerin ya da insülin direnci yoksa kullanma . Sağlığına zararlı ama varsa şeker problemin pcona iyi gelir glifor
Canım olabilir gerçekten. En iyisi gibip bı baktır ona göre tedavini sekillendirirsinÇok zayıf biriyim 43 kiloyum bende de insülin direnci sorunu olabilir mi bir fikriniz var mı
Doktora gidip böyle deyince test yapıyor muCanım olabilir gerçekten. En iyisi gibip bı baktır ona göre tedavini sekillendirirsin
insülin direncime baktırmak istiyorum de yönlendirir seni oDoktora gidip böyle deyince test yapıyor mu
Tamam canım tşklerinsülin direncime baktırmak istiyorum de yönlendirir seni o
Ne demek :)Tamam canım tşkler
Benim teyzemin herhangi bir rahatsızlığı yok pco gibi ama iki senedir ugrasiyodu ikinci çocuk için. Bunj kullanırken ikinci ayında hamile kaldı. Vesile olmuştur diye düşünüyoruz.
Merhaba hangi rengini kullandıniz inofolic in pembe mi mavi miben varım iki kez hamile kaldım inofolicle
Bu arada geçmiş olsun RABBİM tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese sanada banadaMerhaba hangi rengini kullandıniz inofolic in pembe mi mavi mi
Canım ben üç kutu içtim ucu de bordo ama teyzem karışık içmiş heraldeMerhaba hangi rengini kullandıniz inofolic in pembe mi mavi mi
Pembesini hiç gormedim ben mavi olanı kullandım hep inofolic combiMerhaba hangi rengini kullandıniz inofolic in pembe mi mavi mi
Ben yanlış aldim galba pembesini aldım bende mavi kullanıym bnde de pko var hafifPembesini hiç gormedim ben mavi olanı kullandım hep inofolic combi
Peki toz mu hap mi kullandinizBen yanlış aldim galba pembesini aldım bende mavi kullanıym bnde de pko var hafif
Eczaneye inofolic combi deyince hep mavi kutu hap olanı veriyordu doktor da onu yazmıştıBen yanlış aldim galba pembesini aldım bende mavi kullanıym bnde de pko var hafif
Canım sen hamile kaldın mı infolic ile. Sonuç ne.Pkoluyum ve doktorum 3 ay kullan 3 ay sonra hamile geliceksin gibi cok iddiali bir sey soledi. Dr um cok iyi bir doktor. Acaba kalirmiyim. Bazi arkadaslarla fikir alis verisi yaptim kalanlar olmus ama baska fikirlerede ihtiyacim varrrrrrr
Canim ben kalamadim. Neden diye sorarsan, 6 7 doktora gittim hic bir sorun gormedi pko gorunumu bile yok dedi. En son gittigim doktordan azar yedim. Dediki sende bsey yok ben senle niye ugrasayim sen git kocan gelsin. Esimle bir gittik ki spermler bitik. Hic normal spermi yok. Anca tup bebek dedi. Yani canim inofolik pkoya cok iyi geliyor. Ben bu mesaji atali baya uzun sure oldu. Son durumum bu.Canım sen hamile kaldın mı infolic ile. Sonuç ne.
Ne güzel nasıl ve ne zaman kullandin canm anlatirmisnben varım iki kez hamile kaldım inofolicle