• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic combi kapsul icipte hamile kalan pkolu arkadaslar varmi. kizlar yeni kullanmaya basladim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rail
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIzlar bende pcostan dolayı 3 ay kullandım ilaç hem folik asit hemde icindeki inositol sayesinde kaliteli yumurtalar üretmeye yarıyor tabi şekeri unu tatlıyı kesinlikle kesmeniz gerekıyor bunlar yumurtlama kalitesini bozuyor günde 2 kez aç karna kullandım ben saatlerine de dikkat etseniz iyi olur doktorlar 3 ay duzenli kullanım sonrası gebelik beklıyor eğer baska bir sorun yoksa sizde veya esinizde . Biraz maliyetli bi ilaç ama gerçekten cok faydalı . Bende hem ilacı kullandım hemde soğan kürünü uygulamıstım soğan kürü de rahmin icini temizleyip gebeliğe hazırlıyor şiddetle önerıyorum ve hamile kaldıgım ay 4444 salatı tefriciye okumustum cok sükür duam kabul oldu.
Bu mubarek gunlerin hürmetine Rabbim isteyen herkese versib

Canım doktor bana üç ay kullan yine de gebe kalmazsan gel bakalım başka yoluna dedi, benim de size sormak istediğim bir sorum var. Pko luyum diyorsunuz. Bunun en kesin belirtisi nedir.yani pko tanısı tam olarak ne olunca konuluyor.Pko da adet düzensizliği nasıl oluyor yani tam olarak.
Ben ilk adet olduğumdan beri adetlerim düzensizdi 3-4 ayda bir olurum kendimi bildim bileli. Kilo artışım oldu öyle çok yemediğim halde özellikle basenlerim bacaklarım çok kalınlaştı ve doktor muanesinde ultrasonla baktıkları zamanda doktor görebiliyor bende öyle çıktı ilk baş doktor polikistiklerin var dedi kan tahlili istedi ve kandada yüksek çıktı bi iki değerim. Ama şuan baya kilo verdim ve doğum kontrol hapı kullandım 8 ay bırakalı 2 ay oldu 2 aydır günümde adet görüyorum.

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.olsun tüp bebek de olsa çocuk sahibi olman önemli.inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini
Ayyy canim cok saol hepimiz en kisa zamanda aliriz insaallah bebeklerimizi. Aminnnn

Ben ilk adet olduğumdan beri adetlerim düzensizdi 3-4 ayda bir olurum kendimi bildim bileli. Kilo artışım oldu öyle çok yemediğim halde özellikle basenlerim bacaklarım çok kalınlaştı ve doktor muanesinde ultrasonla baktıkları zamanda doktor görebiliyor bende öyle çıktı ilk baş doktor polikistiklerin var dedi kan tahlili istedi ve kandada yüksek çıktı bi iki değerim. Ama şuan baya kilo verdim ve doğum kontrol hapı kullandım 8 ay bırakalı 2 ay oldu 2 aydır günümde adet görüyorum.
Canim ya mesajini gorunce yazmak istedim. Pko yumurtaliklarin swkerden fazla bealenmesi durumu. Dogum kontrol hapi gecici tedavi saglar. Ama seker atan ilac ve inofolik kombi kullanirsan daha basarili cozum olabilir sana.

Gerci duzelmis adwtlerin insaallah bozulmaz ama eger yine teklemeye baslarsa bu sekilde tadavi yoluna gitmen daha kokten cozum yapiyor. Tabiki doktor kontrolunde.

Gerci duzelmis adwtlerin insaallah bozulmaz ama eger yine teklemeye baslarsa bu sekilde tadavi yoluna gitmen daha kokten cozum yapiyor. Tabiki doktor kontrolunde.
Evet canım düzeldi şuan bayada kilo verdim ama zaten doğum kontrol hapını bidaha kullanmam birazda korunmak amacıyla kullandım aslında çocuk düşünmüyoduk hemen. Aslında şeker yok bende insülin direncim normal sadece pko var oda inşallah geçicek inofolic combiye devam edicem bitkisel olarak çözüm bulucam mesela ketem tohumu yağı ve çörek otu yağı çok iyi geliyomuş bu konuda araştırma yaptım kullanan herkesin adeyi düzene girmiş veya hamile kalmış.

Evet canım düzeldi şuan bayada kilo verdim ama zaten doğum kontrol hapını bidaha kullanmam birazda korunmak amacıyla kullandım aslında çocuk düşünmüyoduk hemen. Aslında şeker yok bende insülin direncim normal sadece pko var oda inşallah geçicek inofolic combiye devam edicem bitkisel olarak çözüm bulucam mesela ketem tohumu yağı ve çörek otu yağı çok iyi geliyomuş bu konuda araştırma yaptım kullanan herkesin adeyi düzene girmiş veya hamile kalmış.
Çörek otu yaginimi var bende nasıl kullanılıyor ve adet duzenliyormu ayy merak ettim

Çörek otu yaginimi var bende nasıl kullanılıyor ve adet duzenliyormu ayy merak ettim
Evet canım ama organik olması lazım eczaneden almalısın yada internette bi site var istersen özelden ismini verebilirim ordan almalısın. Keten tohumu yağı aspir yağı ve çörekotu yağını kullandığın zaman hem kilo verdiriyor hemde adetleri düzene sokuyor instagramda bi sayfa takip ediyorum kadın 5 aydır gününde adet oluyor bunları kullanarak ve normalde sadece ilaçla olabiliyomuş.

Ben 6 7 aydır kullanıyorum günde bir tane tok karnına dedi doktorum gebelik oluşmadı ama benim eşimde sperm hızında sorun vardı ameliyat oldu kurler falan düzeldi 3 aydir iyi ama maalesef gebelik yok

Canim vucudunda insulin difencinin olmamasi cok iyi ama pko varsa vucudunda olmasada yumurtaliklarinda oluyor insulin direnci. Sekeri atamiyor tutuyor o da iste yumurtaliklari fazla besliyor. Fazla yumurtluyorsun yumurta skisiyor yunurtalikta catliycak yer bulamiyor ici su dolup kaliyor. Bir dene bakalim keten tohumu yagini iyiligini daim ettirir insaallah. Hic duymamistim ama bende araatiricam bakalim.

Canim vucudunda insulin difencinin olmamasi cok iyi ama pko varsa vucudunda olmasada yumurtaliklarinda oluyor insulin direnci. Sekeri atamiyor tutuyor o da iste yumurtaliklari fazla besliyor. Fazla yumurtluyorsun yumurta skisiyor yunurtalikta catliycak yer bulamiyor ici su dolup kaliyor. Bir dene bakalim keten tohumu yagini iyiligini daim ettirir insaallah. Hic duymamistim ama bende araatiricam bakalim.
İnşallah canım araştır bak çörekotu yağınında çok faydası oluyomuş. Şeker ben hiç sevmem ve yemem şekerli tatlı şeyler ama onunla alakası yoktur demi? Birde inofolic combi kullandım 2 ay yeni bitti bidaha alıcam ama Ramazanda ara vermeyi düşündüm hemde onsuz adetim düzenli gelicekmi diye denemek için zararı olur mu acaba 3 ay düzenli kullanmayı öneriyorlarya kararsız kaldımm.

İnşallah canım araştır bak çörekotu yağınında çok faydası oluyomuş. Şeker ben hiç sevmem ve yemem şekerli tatlı şeyler ama onunla alakası yoktur demi? Birde inofolic combi kullandım 2 ay yeni bitti bidaha alıcam ama Ramazanda ara vermeyi düşündüm hemde onsuz adetim düzenli gelicekmi diye denemek için zararı olur mu acaba 3 ay düzenli kullanmayı öneriyorlarya kararsız kaldımm.
canim sen kullan birakma ne kadar kullanirsan o kadar iyi. Sekerle cok alakasi var sekerli seyler yememen cok iyi tabiki olumlu etkisi oluyor. Ama yedigimiz herseyde seker oldugu icin ekmekte pilavda hatta limonda bile yumurtaliklar buldugu sekeri tutuyor. Ama tabiki sekerli seyler tukenlerde durum cok vahim oluyor. Sen sekeri tuketmedigin icin zaten adetlerin duzelmis. Bende hep sekerden uzak duruyorum. Cok faydasi var. Benimde duzenli cok aukur. Hatta gorunum bile yok sadece hormonlarda cikiyor pko. Ama sallasam istedigimi yesem yine sapitiyor. Tabiki inofolik kombininde etkisi cok. Birde ben glifor iciyorum rahatlatiyor yumurtaliklari. Artik pko konusunda ihtisas yaptim yaa :KK54::ukala::KK70:

canim sen kullan birakma ne kadar kullanirsan o kadar iyi. Sekerle cok alakasi var sekerli seyler yememen cok iyi tabiki olumlu etkisi oluyor. Ama yedigimiz herseyde seker oldugu icin ekmekte pilavda hatta limonda bile yumurtaliklar buldugu sekeri tutuyor. Ama tabiki sekerli seyler tukenlerde durum cok vahim oluyor. Sen sekeri tuketmedigin icin zaten adetlerin duzelmis. Bende hep sekerden uzak duruyorum. Cok faydasi var. Benimde duzenli cok aukur. Hatta gorunum bile yok sadece hormonlarda cikiyor pko. Ama sallasam istedigimi yesem yine sapitiyor. Tabiki inofolik kombininde etkisi cok. Birde ben glifor iciyorum rahatlatiyor yumurtaliklari. Artik pko konusunda ihtisas yaptim yaa :KK54::ukala::KK70:
Evet baya bilgilisin maşallah :D ben 5 aydır ekmek yemiyorum hiç meyve tatlı falanda sevmem hiç ama tabi dediğin gibi limonda bile var şeker limonda çok yerim aksine :) ama ağır tatlılat yemiyorum en azından. Kilonun o kadar etkisi var ki bu pkoda vermekte çok zor evlendikten sonra 6 kilo aldım 2 ayda falan aldım ama 7 ayda daha yeni verdim hatta evlendiğim halimden daha zayıfım şuan allaha şükür. Dikkat etmeye çalışıyorum inşallah dahada veririm bide biraz beyinde bitiyo bu işler. Çok kafana taktığın zamanda olmayabiliyosun mesela ben hep bu konuyu çok kafama takmışımdır her adetim yaklaştığında tuvalete gider saat başı bakardım oldum mu diye. Olmadığımı görünce işte gene olamadım olamıcam biliyorum derdim. Şimdi takmıyorum hiç ben elimden geleni inanarak yaptığım taktirde düzenli gelicek inşallah. Sen kaç yıllık evlisin canım? Ne kadardır bebek düşünüyosunuz?

Evet canım ama organik olması lazım eczaneden almalısın yada internette bi site var istersen özelden ismini verebilirim ordan almalısın. Keten tohumu yağı aspir yağı ve çörekotu yağını kullandığın zaman hem kilo verdiriyor hemde adetleri düzene sokuyor instagramda bi sayfa takip ediyorum kadın 5 aydır gününde adet oluyor bunları kullanarak ve normalde sadece ilaçla olabiliyomuş.

Siz Denediniz mi? Kilo verdiniz mi bu şekilde?
Benim tahlil sonuçlarım da, kolesterol yüksek çıktı.
Aslında çok fazla kilom yok. 1,63 boyum ve kilom 57:olamaz:
Ben Abur cuburu çok tüketiyorum.Şekerli ürünleri çok tüketiyorum.Sanırım Ondan yükseldi.
Bu dediğiniz kullansam, acaba bu kolesterol için iyi gelir mi ki?:KK51:
32675384_1386673644767658_4446480565243215872_n.jpg

Siz Denediniz mi? Kilo verdiniz mi bu şekilde?
Benim tahlil sonuçlarım da, kolesterol yüksek çıktı.
Aslında çok fazla kilom yok. 1,63 boyum ve kilom 57:olamaz:
Ben Abur cuburu çok tüketiyorum.Şekerli ürünleri çok tüketiyorum.Sanırım Ondan yükseldi.
Bu dediğiniz kullansam, acaba bu kolesterol için iyi gelir mi ki?:KK51:
32675384_1386673644767658_4446480565243215872_n.jpg
Kilonuz bence çok yok aslında aynı boy ve kiloda sayılırız. Benimde hedefim 55. Sizde pko var mı? Benim dediğim yağlar polikistik overe fayda sağlıyor. Sizin kolesterol sorununuzu çözer mi bilmiyorum. Değerlerinizde çok büyük farklar göremedim bence abur cuburu keserseniz sizin için çok iyi olur :)

Back
X