inofolic combi kapsul icipte hamile kalan pkolu arkadaslar varmi. kizlar yeni kullanmaya basladim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rail
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rail

Rabbimin verdiginede vermediginede ne denebilir ki
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
661
333
53
41
Pkoluyum ve doktorum 3 ay kullan 3 ay sonra hamile geliceksin gibi cok iddiali bir sey soledi. Dr um cok iyi bir doktor. Acaba kalirmiyim. Bazi arkadaslarla fikir alis verisi yaptim kalanlar olmus ama baska fikirlerede ihtiyacim varrrrrrr

Benim teyzemin herhangi bir rahatsızlığı yok pco gibi ama iki senedir ugrasiyodu ikinci çocuk için. Bunj kullanırken ikinci ayında hamile kaldı. Vesile olmuştur diye düşünüyoruz.

Arkadaslar yokmu pkolu olup inofolik combi kullanip hamile kalaaaaannn

ben varım iki kez hamile kaldım inofolicle
Ayyy canim gercektenmi. Kacinci ayda kaldin. Ben daha kullanmaya baslayali 10 gun oldu. Adet gunumde basladim. Adetim az geldi doktoruma aordum vucut kendini gebelige hazirliyor dedi.

Ayyy canim gercektenmi. Kacinci ayda kaldin. Ben daha kullanmaya baslayali 10 gun oldu. Adet gunumde basladim. Adetim az geldi doktoruma aordum vucut kendini gebelige hazirliyor dedi.
ilkinde bir ay kullandım ikincisinde bir buçuk ay :) kapsül olandan sabah akşam alıyordum

Yaaa bana 1+1 oglen yazmis yani bu gunde bir tane demek sanirim. Bende o sekilde iciyorum. Sonra cok konustum doktorumla ama onu sormati hep unuutum. Yaaa ne guzel ise yaramis sende ay cok guzel bir duygu yaaaa Rabbim hayirlisuyla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Gunde 1 tane kullanan larda var burda pkolu olup hamile kalanlar. Sorsammi acaba doktoruma kafam karisti.

doktorun öyle demişse öyle uygula bir dahaki randevunda sorarsın canım

Insaallah kuzum. Sende cok saol. Cevapladigin icin

Insaallah kuzum. Sende cok saol. Cevapladigin icin
Merhaba kızlar . Bende iki senelik evliyken inofolic kullandığım ay gebe kaldım ama çatlama iğnesi de olmuştum ilk kez onun da etkisi olmuş olabilir.inofoliği de çatlama iğnesi olduğum gün kullanmaya başladım belki tutunmasına yardımcı olmuş olabilir. Benim de doktor çok emin konuşmuştu sebepsiz hamile kalamayanlarda çok etkili diye. Hatta ben artık tüp bebek düşünüyordum bekle dedi bana sadece 1 ay daha dedi o ay kaldım şimdi 4 aylık çok şükür inşalah sizin de olur hemen..

Maşallah:)

Ayyy boyle duyunca cok mutlu oluyorum yaaaa. Saglikla kucagina al insaallah. Darisi basimizaaaaaaaaa

Ya birde sey sorucam. Hamile kalinca biraktinmi hemen ve hamile kaldigini adetin gectikten sonrami fark ettin canim
10 tane kullandım yumurtlamam oldu bıraktım o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…