ben varım iki kez hamile kaldım inofolicleArkadaslar yokmu pkolu olup inofolik combi kullanip hamile kalaaaaannn
Ayyy canim gercektenmi. Kacinci ayda kaldin. Ben daha kullanmaya baslayali 10 gun oldu. Adet gunumde basladim. Adetim az geldi doktoruma aordum vucut kendini gebelige hazirliyor dedi.ben varım iki kez hamile kaldım inofolicle
ilkinde bir ay kullandım ikincisinde bir buçuk ay :) kapsül olandan sabah akşam alıyordumAyyy canim gercektenmi. Kacinci ayda kaldin. Ben daha kullanmaya baslayali 10 gun oldu. Adet gunumde basladim. Adetim az geldi doktoruma aordum vucut kendini gebelige hazirliyor dedi.
doktorun öyle demişse öyle uygula bir dahaki randevunda sorarsın canımYaaa bana 1+1 oglen yazmis yani bu gunde bir tane demek sanirim. Bende o sekilde iciyorum. Sonra cok konustum doktorumla ama onu sormati hep unuutum. Yaaa ne guzel ise yaramis sende ay cok guzel bir duygu yaaaaRabbim hayirlisuyla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Gunde 1 tane kullanan larda var burda pkolu olup hamile kalanlar. Sorsammi acaba doktoruma kafam karisti.
Bir daha gelme dedi bana kontrole falan. Nasilsa 3 ay sonra gebe geliceksin dedi. Cok sasirdim inanamadim yaaa. O kadar emin yani.doktorun öyle demişse öyle uygula bir dahaki randevunda sorarsın canım
inşallah dediği gibi olur :)Bir daha gelme dedi bana kontrole falan. Nasilsa 3 ay sonra gebe geliceksin dedi. Cok sasirdim inanamadim yaaa. O kadar emin yani.
Merhaba kızlar . Bende iki senelik evliyken inofolic kullandığım ay gebe kaldım ama çatlama iğnesi de olmuştum ilk kez onun da etkisi olmuş olabilir.inofoliği de çatlama iğnesi olduğum gün kullanmaya başladım belki tutunmasına yardımcı olmuş olabilir. Benim de doktor çok emin konuşmuştu sebepsiz hamile kalamayanlarda çok etkili diye. Hatta ben artık tüp bebek düşünüyordum bekle dedi bana sadece 1 ay daha dedi o ay kaldım şimdi 4 aylık çok şükür inşalah sizin de olur hemen..Insaallah kuzum. Sende cok saol. Cevapladigin icin
Maşallah:)Merhaba kızlar . Bende iki senelik evliyken inofolic kullandığım ay gebe kaldım ama çatlama iğnesi de olmuştum ilk kez onun da etkisi olmuş olabilir.inofoliği de çatlama iğnesi olduğum gün kullanmaya başladım belki tutunmasına yardımcı olmuş olabilir. Benim de doktor çok emin konuşmuştu sebepsiz hamile kalamayanlarda çok etkili diye. Hatta ben artık tüp bebek düşünüyordum bekle dedi bana sadece 1 ay daha dedi o ay kaldım şimdi 4 aylık çok şükür inşalah sizin de olur hemen..
Teşekkürler ..Maşallah:)
Ayyy boyle duyunca cok mutlu oluyorum yaaaa. Saglikla kucagina al insaallah. Darisi basimizaaaaaaaaaMerhaba kızlar . Bende iki senelik evliyken inofolic kullandığım ay gebe kaldım ama çatlama iğnesi de olmuştum ilk kez onun da etkisi olmuş olabilir.inofoliği de çatlama iğnesi olduğum gün kullanmaya başladım belki tutunmasına yardımcı olmuş olabilir. Benim de doktor çok emin konuşmuştu sebepsiz hamile kalamayanlarda çok etkili diye. Hatta ben artık tüp bebek düşünüyordum bekle dedi bana sadece 1 ay daha dedi o ay kaldım şimdi 4 aylık çok şükür inşalah sizin de olur hemen..
Ya birde sey sorucam. Hamile kalinca biraktinmi hemen ve hamile kaldigini adetin gectikten sonrami fark ettin canimİlk ayda hamile kaldım hatta on tanesi elimde kaldı
10 tane kullandım yumurtlamam oldu bıraktım o ay hamile kaldımYa birde sey sorucam. Hamile kalinca biraktinmi hemen ve hamile kaldigini adetin gectikten sonrami fark ettin canim
Pko varmi canim sende. Ovulasyon testiylemi yumurtladigini ogrendin10 tane kullandım yumurtlamam oldu bıraktım o ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?