inofolic combi kapsul icipte hamile kalan pkolu arkadaslar varmi. kizlar yeni kullanmaya basladim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rail
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok yuksek degil. 30 un ustunde 50 nin altinda olmasi gerekiyor. Bu gayet normal ve hatta iyi bir oran.
Yok canm ben eski tahlilimle karıstırm. Şimdi yıne baktm 72 yazıyor ama referans aralıgı 10-100 anlamadm

Eklentiler

• Screenshot_20180727-111202_Gallery.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 134
Evet bendede var tiroid yetmezligi. Bende eutrox kullaniyorum. Dereotunun hasimatoya da tiroide de faydasi cok buyuk Allah in izniyle. Evet inofolik combi kullaniyorum. Benim pko sadece hormonlarda var. Yumurtaliklarda bitti Allah in izniyle.

Yok canm ben eski tahlilimle karıstırm. Şimdi yıne baktm 72 yazıyor ama referans aralıgı 10-100 anlamadm
Bu arada e2 bana cok yuksek geldi. Bu rakam cok yuksek. Acaba sende cikolata kisti gibi birsey demi var. Bu tur yuksek e2 lerde genelde baska bir kist durumu olabiliyor. Ama yinede doktorun bilir. Ne yorum yapti sana e2 ile ilgili.

Bu arada e2 bana cok yuksek geldi. Bu rakam cok yuksek. Acaba sende cikolata kisti gibi birsey demi var. Bu tur yuksek e2 lerde genelde baska bir kist durumu olabiliyor. Ama yinede doktorun bilir. Ne yorum yapti sana e2 ile ilgili.
Alttan dün muayne etti olsa görünürdü diye düşünüyorum. Hormonlar iyi çıkmıs sadece dedi ve şeker yukleme testi istedi benden eşimdende sperm testi

Evet bendede var tiroid yetmezligi. Bende eutrox kullaniyorum. Dereotunun hasimatoya da tiroide de faydasi cok buyuk Allah in izniyle. Evet inofolik combi kullaniyorum. Benim pko sadece hormonlarda var. Yumurtaliklarda bitti Allah in izniyle.
Bnm hormonlarda sıkıntı yok. Kagıdımdada e2 referans aralıgı 10-100 arası. Nette arastırmdm oraya görede normal bilmiyorm bişy demedi dr

Bnm hormonlarda sıkıntı yok. Kagıdımdada e2 referans aralıgı 10-100 arası. Nette arastırmdm oraya görede normal bilmiyorm bişy demedi dr
Hmm dogrudur. Tabiki kriterler benzese de kisiye gore farklilik tabiki gosterebilir. Aslolan doktorunun soyledigidir. Ben iste doktorlarra gidip geldikce 3 5 bisey ogrendim. Sadece 50 nin ustunde olunca baska bir kist durumu olabilecegini soylemisti doktorum. Bendede su anda bsey yok. Gittigim tum doktorlar hamileligi engelleyebilecek bir durumumun olmadigini soylemisti. En son gittigim doktora israr edince bana kizdi. Sende bisey yok git esin gelsin ben senle niye ugrasayim diye cikisti. Bende artik esimi goturdum. Birde ne goteyim sipermler bitik. Dollenicek siperm yok. Cok sasirmistim. Doktor iste dedi sorun esinde kendinle ugrasip durma artik. Yani esine de baktir tabiki. Bir kucuk sorun bile olsa erkekte dollemiyor. Insaallah yoktur. Rabbim gonlune gore versin.

Aynen bnm drde oyle dedi hatta kadın ısrarla eşinde gelsin dedikce ben hala soruyorm varmı bişy diye en sonda kadın dedi bn sana ne diyorm sen bana ne diyorsn

Aynen bnm drde oyle dedi hatta kadın ısrarla eşinde gelsin dedikce ben hala soruyorm varmı bişy diye en sonda kadın dedi bn sana ne diyorm sen bana ne diyorsn
Evet evet tez zamanda gotur esini. Ben o kadar ozel kliniklere gide gide adami iflas ettirdim sende ettirme en sonunda pes ettim. Esim diyordu gitme diye belki bendedir diye konduramiyordum sanki pasa torunu

Evet evet tez zamanda gotur esini. Ben o kadar ozel kliniklere gide gide adami iflas ettirdim sende ettirme en sonunda pes ettim. Esim diyordu gitme diye belki bendedir diye konduramiyordum sanki pasa torunu
bakalım hayırlısı keske bunlara gerek kalmadan hamile oldugumu öğrensem :) peki nasıl yapılıyo bu sperm testi?

bakalım hayırlısı keske bunlara gerek kalmadan hamile oldugumu öğrensem :) peki nasıl yapılıyo bu sperm testi?
Bir odaya aliyorlar esini. Orda bir kaba koyup veriyor. 2 saate cikiyor zaten. Yalniz tavsiyem morfoloji de istiyoruz diyin. Morfoloji spermin seklini yapisini gosteren bir test. Verdiginiz spermden yapiliyor. Eger sekil bozuklugu varsa da dollemiyor. Mesela benim esimin normalden cok fazl spermi var sayisi cok iyi ama sekil bozuklugu var saglam apermi yok denecek kadar az. O yuzden dollemiyor. Mesela bazilari yassi kafali bazilari kucuk kafali bazilari buyuk kafali ve yarisi da sekilsiz. Resmen facia. Korku filmi gibi. Birde ileri hareket i cok onemli. Eger ileri hareketi de azsa yine yumurtaya ulasip dollemiyor. Yani is asil erkekte bitiyor.

Maalesef benim esiminde ileri hareketi olmasi gerekenden biraz dusuk. Alt sinirin altinda yani.

Hım peki hangi bölümde yaptırcam ?

Hım peki hangi bölümde yaptırcam ?
Yani devlet hastanelerinde yapilmiyor sanirim. Tup bebek merkezlerinde yapiliyor. 130 ila 150 lira arasi degisiyor morfolojiyle birlikte. Biz ozel tup bebek merjezinde yaptirdik. Birde yaptirmadan once sorarsin kruger kriterlerine gore mi yapiyorlar. En kesin yontem kruger yontemi. Kadindaki sorunlar bsekilde cozuluyor da erkekteki zor cozuluyor. Ben esime neler yedirdim tik yok. Hatta azicik gerile bile olmus. Insaallah esinde yoktur. Bizim sadece ihtimalimiz tup bebek simdi. Oda tutarmi tutmazmi bilemiyoruz. Cunku sekil bozuklugu dna hasari oluyor. Dna si bpzuk olan bir spermin yapisi goruntusu normalde olsa tutmuyor. Bakalim ne cikacak. Yaptirinca banada haber et. Rabbim en iyisini versin insaallah.

Feeling07 yazdıklarınızı okudum ve gebe kalmışsınız allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin. İnofolic combi kullanmayı düşünüyorum ben de. tavsiyelerinizi alabilir miyim neler yaptınız gebe kalma sürecinde? Kür falan uyguladınız mı ?

Merhaba. Kür uygulamadım ama aslan pençesi çayı içtim 2 ay düzensiz bi şekilde de olsa. Adet ağrılarım hiç olmaz ama bu çayı içtiğim aylar şiddetli adet ağrılarım oldu. Birde inofolic combi kullandım başka hiç birşey yapmadım.

Günaydın hanımlar İnşaAllah bebeklerimizin bize yakınlaştığı günlerdendir . Bebeği olanlarda sağlıcakla kucaklarına alsın ve büyütsünler İnşaAllah. Inofolıc Combi nasıl kullandınız . Ben şaşkınlığımdan sormamışım da .

Merhaba canım. İçinde 20 tane var zaten günde bir tane içtim bitince adetimi bekledim adetten sonra tekrar başladım o şekilde.

Günde bir kez kullanıyosun canm yanında bit tanede glifor almıştım ben hergün yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile takip edip değerlendir Benin ilk ay nasip olmuştu 3,5 aylık bir oğlum çar Suan çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…