- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunMerhaba canım. İçinde 20 tane var zaten günde bir tane içtim bitince adetimi bekledim adetten sonra tekrar başladım o şekilde.
Tşk ederim cvp verdiğiniz içinMerhaba. Kür uygulamadım ama aslan pençesi çayı içtim 2 ay düzensiz bi şekilde de olsa. Adet ağrılarım hiç olmaz ama bu çayı içtiğim aylar şiddetli adet ağrılarım oldu. Birde inofolic combi kullandım başka hiç birşey yapmadım.
Hangisiydi iki renk paket var inofolicinMerhaba canım. İçinde 20 tane var zaten günde bir tane içtim bitince adetimi bekledim adetten sonra tekrar başladım o şekilde.
Mavi olandı benimki. İnofolic combi benimki.Hangisiydi iki renk paket var inofolicin
Peki bu bir folik asit değil sanırım takviye. Folik asite de devam edelm mi.Mavi olandı benimki. İnofolic combi benimki.
Folik asit takviyesi de içindeymiş canım .Peki bu bir folik asit değil sanırım takviye. Folik asite de devam edelm mi.
Tşk ederm tatlımFolik asit takviyesi de içindeymiş canım .
Rica ederim ne demek İnşaAllah faydasını görürüz .Tşk ederm tatlım
Yok canım buda folik asit. Zaten folik asit bir vitamindir o yüzden üstünde takviye edici gıdadır yazıyor.Peki bu bir folik asit değil sanırım takviye. Folik asite de devam edelm mi.
tşk ederm cnm inş ben de sipariş ettm kullanacamYok canım buda folik asit. Zaten folik asit bir vitamindir o yüzden üstünde takviye edici gıdadır yazıyor.
Canım meraba vitamini sabah akşam mı kullanıyorsun acaba. Bende alıcam bugün. Normalde folik asit günde bir kez kullanılan birşey de, sabah akşam fazla geldi bana. Eczane de sabah akşam mı kullanın diyor acabatşk ederm cnm inş ben de sipariş ettm kullanacam
SElam Canım konuyu açalı baya baya olmuşş. Hamile kaldın mı merak ettim bende :)Pkoluyum ve doktorum 3 ay kullan 3 ay sonra hamile geliceksin gibi cok iddiali bir sey soledi. Dr um cok iyi bir doktor. Acaba kalirmiyim. Bazi arkadaslarla fikir alis verisi yaptim kalanlar olmus ama baska fikirlerede ihtiyacim varrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?