Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Arkadaşlar bugün bir eczane bana inneov estenin hapının türkiye ye geliceğini söyledi.tozlar toplanıyomuş sanırım yada eczaneler geri iade ediyomuş.çok yakında haplar gelicekmiş.boşuna tozunu arama dediler bana akannehir

arkadaşlar bende denemek istiyorum son dönem kullananlan deneyimlerini paylaşabilirlermi?

Son düzenleme:
alsam mı bilemiyorum,yorumları okuyunca alasım geldi ama işe yaramadı diyen de var.Bıktım hevesle bir şey alıp foss çıkmasından...bi araştırayım..yorum yapanlara teşekkürler

Arkadaşlar ben hala bulamıyorum hep stoklarda yok diyor eczacılar bulabilen varsa yardımcı olabilir mi?

herkese merhaba
uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. ben de bu ürünü merak ediyorum. internette sipariş için bir yer buldum. sipariş verdim ve stoklarında var. malesef link veremiyormusum. eczabox diye bir yer.umarım hepimiz faydasını goruruz :)

herkese merhaba
uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. ben de bu ürünü merak ediyorum. internette sipariş için bir yer buldum. sipariş verdim ve stoklarında var. malesef link veremiyormusum. eczabox diye bir yer.umarım hepimiz faydasını goruruz :)

Cok tesekkur ederim canım hemen bakıyorum.

herkese merhaba

Tatlım stok durumunda tükendi yazıyor ama olduğundan emin misin?Bazen sitelerini güncellememiş oluyolar varken yok,yok gözükürken var olabiliyor.

ya arkadaslar acaba tozu mu haplari mi daha iyidir?
ben yurtdisinda yasiyorum ve vurda 16 euroya buldum ikisinide
ama hhangisini alacagima karar veremedim

ya arkadaslar acaba tozu mu haplari mi daha iyidir?
ben yurtdisinda yasiyorum ve vurda 16 euroya buldum ikisinide
ama hhangisini alacagima karar veremedim

Evet canım ben de haplarını buldum bir eczanede ama kullananlar toz içecegınden sonuç almışlar.Hoş haplarıda suda eritiyormuşsun ama bilemiyorum bulan lütfen nerden aldığını söylesin

arkadaslar ben inneovun haplarini iki ay kullandim ve sonucu süpersositososito. ben almanyada yasiyorum, yani burda eczanelerde bulmaniz münkün (almanyada yasiyanlar icin) kutusu 18euro.

bende kullanmaya basladim haplarini
bugün 4ncü gün,bakalim ne olacak :)
ama cok pahaliymis bu ya

18 eurluk kutuda 60 tane kapsül var ama sadece 15 güne yetiyor cünkü günde 4 kapsül gidiyo zaten.
Ben bi paket 1 ay gider diyodum boshayallersmile
amaaaan ise yarasin yeterki,nelere para sacmadik su güne kadar

evet baya pahaliya geliyor ama dedigim gibi bana yaradi ve sonuc süper. kutudada yazdigi gibi 3ay düzenli kullanman gerekiyor yoksa ise yaramiyor. benim iki ayda fark etti. tozunu da denemistim ama hic ise yaramadi. birde günde iki bardak isirgan cayi da iciyorum, belki onunda biraz etkisi olmustur.

Demek bukadar iddialı bayanlar? ya keşke ben de bulabilsem benim selülitler ileri derecede ayakta bile belli:gitme: şimdi bulsam hemen alırdım

ne durumdasınız lütfen cevap yazın ya buna
yada gotu kolaya başlamak istiyorum

hangisini tavsiye edersiniz

Ben de eczanelerden aradım bulamadım. En sonunda GNC'den yeni çıkan bir ürün varmış onu aldım . Bugün başladım. Bakalım ne olacak?

Geçen sene toz halini kullanmıştım ve hiçbir üründe alamadığım kadar iyi sonuç almıştım birkaç hafta içinde ama sonra alamadığım için devamını getiremedim. Geçen yıldan kalan 10 gün yetecek kadar elimde var. 2 gün önce başladım ve dün gece de burayı okuyunca gaza gelip amazon.com'dan sipariş verdim arkadaşlarŞeniz Türkiye'deki 65-70 tl fiyatıyla aynı paraya geldi. Tr'de bulamıyorum, bulursam da tarihleri geçmiş olacak belki. Yurtdışında aynı paraya hapları da satılıyor ama nolur nolmaz diye ben yine toz istedim. İnşallah geldiklerinde elimde 2 aylık içeceğim olacak, sonrasını sonra düşünürüz:eek: Gelişmeleri yazarım...:içelim:

Geçen sene toz halini kullanmıştım ve hiçbir üründe alamadığım kadar iyi sonuç almıştım birkaç hafta içinde ama sonra alamadığım için devamını getiremedim. Geçen yıldan kalan 10 gün yetecek kadar elimde var. 2 gün önce başladım ve dün gece de burayı okuyunca gaza gelip amazon.com'dan sipariş verdim arkadaşlarŞeniz Türkiye'deki 65-70 tl fiyatıyla aynı paraya geldi. Tr'de bulamıyorum, bulursam da tarihleri geçmiş olacak belki. Yurtdışında aynı paraya hapları da satılıyor ama nolur nolmaz diye ben yine toz istedim. İnşallah geldiklerinde elimde 2 aylık içeceğim olacak, sonrasını sonra düşünürüz:eek: Gelişmeleri yazarım...:içelim:

merhaba inşallah işe yarar gelişmelerden haberdar et bizi lütfen
artık bişeyler yapmam lazım benimde aldı başını gidiyo selülitler
doğum kontrol hapı kullanıyorum selülit+varis başlangıcım var
bişeyler denemek istiyorumbilmiyorumkismile

X