- 19 Mart 2008
- 435
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba
uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. ben de bu ürünü merak ediyorum. internette sipariş için bir yer buldum. sipariş verdim ve stoklarında var. malesef link veremiyormusum. eczabox diye bir yer.umarım hepimiz faydasını goruruz :)
herkese merhaba
uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. ben de bu ürünü merak ediyorum. internette sipariş için bir yer buldum. sipariş verdim ve stoklarında var. malesef link veremiyormusum. eczabox diye bir yer.umarım hepimiz faydasını goruruz :)
ya arkadaslar acaba tozu mu haplari mi daha iyidir?
ben yurtdisinda yasiyorum ve vurda 16 euroya buldum ikisinide
ama hhangisini alacagima karar veremedim
Geçen sene toz halini kullanmıştım ve hiçbir üründe alamadığım kadar iyi sonuç almıştım birkaç hafta içinde ama sonra alamadığım için devamını getiremedim. Geçen yıldan kalan 10 gün yetecek kadar elimde var. 2 gün önce başladım ve dün gece de burayı okuyunca gaza gelip amazon.com'dan sipariş verdim arkadaşlarŞeniz Türkiye'deki 65-70 tl fiyatıyla aynı paraya geldi. Tr'de bulamıyorum, bulursam da tarihleri geçmiş olacak belki. Yurtdışında aynı paraya hapları da satılıyor ama nolur nolmaz diye ben yine toz istedim. İnşallah geldiklerinde elimde 2 aylık içeceğim olacak, sonrasını sonra düşünürüz Gelişmeleri yazarım...:içelim: