Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
ben geçen yıl kullandım ama öyle çok sıkı değil içmeyi unuttuğum günler oluyordu 1 kutu bitti birkaç ay arayla yine 1 kutu kullanmıdm bana etkisi oldu hatta cildim güzelleşti ve kilo kaybımda oldu şimdi tekrar almak istiyorum ama malesef bulamıyorum eczanelerde inretnettende almak istemiyorum :KK43:((((((((

ben geçen yıl 4-5 kutu kullanmıştım.çok faydasını gördüm.tabi kış boyu ara verdim.bu sürede selülitte pek artış olmadı.
çok az belirgin olmaya başladılar.ben yeniden başlamayı düşünüyorum.

kızlar ben açıkcası tekrar kullanmak istiyorum ama arıyorum bulamıyorum internetten de sipariş vermek istemiyorum 1 ay içinde göndericez diyorlar o kadar bekliyemem ankarada alabileceğim varmı biliyormusunuz

eczanelerden sipariş verebilirsin .eğer bulundurmuyorlarsa.
aslında vichy ürünlerini satanlarda bulunması gerekir.

Merhaba ben de yeni üyeyeim.Bu ürünle ilgili bir sitede ishal yaptığı yazılmış,doğru mu,umarım bu da su kaybettirerek güya zayıflatan dolandırıcı ürünlerden değildir

Bir de benim selüitlerim çok,anneme çekmişim maalesef ,şu an gayet dengeli şekilde diyet,spor yapıyorum,zaten çocukluğumdan beri günde 2.5 lt su içerim çok severim suyu :) işte abur cubura düşkünlüğümden selülitlerim var tabi genetik neyse bunların yayına bu ürünü düzenli kullanırsam azalma olur inşallah,bu arada sabırlı ve bilinçliyimdir de,pat diye hiçbirşey düzelmez.Sevgiler :)

ben bugun aldım 2 alana 2 bedava kmpanyasıyla biraz da pazarlıkla 140a geldi ama hala cok tedirginim.bi de eczacı bana icinde 60 tane war dedi we 4unun oldugu buyuk kutuda 2+2 4 aylık bakımın yarısı bizden yazıyo ama her bi kutuda 30 tane war kadın ustune basa basa 4 ay kullancaksın dedi bu durumda gunde 1 tane mi almam gerekio smdi gidip sorma imkanım yok ama cnm skıldı :KK43:

bu konuda blginz war mı kullananlar 15 gunde mi btrdniz bi kutuyu

inneov içecek tozu ishal ve benzeri hiç bir yan etki yapmıyor.iştahda falan da etki etmiyor.sadece vucutta ki yağ parçaçıklarını çamaşırsuyu veya porçöz gibi bir etki ile temizliyor.uzaklaşttırıyor.
içerisindeki glukosamin hücre duvarını kuvvetlendirip yağların dışarı atılmasdını sağlıyor.ama tam olarak zayıflama amacı ile değil.dolaşımı düzenliyor.
zaten selülit dolaşım bozukluğundan meydana geliyor.,biliyorsunuz.geçen yıl aldığım toz çilek aromalı idi .bu sefer kiler şeftali aromalı.
bazen günde 2 bazen de günde bir tane içtim.
ama yeni başlıyorsanız günde 2 tane ile başlayın derim...

ben internetten sipariş veriyorum.öyle eczane eczane dolaşacak vaktim zaten yok.
dün elimde kalan vichy nin selülit kremi vardı,onu sürdüm.sırf var olan kozmetik malzemelerimi elden çıkarmak ve bitirmek için.ayyy ne o öyle yapış yapış ve pis kokulu.hiç bana göre değil.uğraşılacak iş değil.krem vs...
selülitin bir dolaşım bozukluğu hastalığı olduğunu unutmayalım.sizce dolaşım bozukluğuna dışardan kremler sürerek ne kadar faydası olur?selüliit içten mücadele gerektiriyor...dışardan sadece kısa süreliğine maskeleyebilirsiniz.............

kesinlikle selülit dolaşım bozukluğu problemi, beslenmeye dikkat edilmeli ve bol hareket muhakkak hareket edilmeli innoev kullandığım için söylüyorum etkili bir içecek ben cumartesi günü aldım kumrularda bir eczanede buldum başladım bakalım kullanmaya ama tabi yiyceklerime ve harekete dikkat ediyorum

kesinlikle selülit dolaşım bozukluğu problemi, beslenmeye dikkat edilmeli ve bol hareket muhakkak hareket edilmeli innoev kullandığım için söylüyorum etkili bir içecek ben cumartesi günü aldım kumrularda bir eczanede buldum başladım bakalım kullanmaya ama tabi yiyceklerime ve harekete dikkat ediyorum
aynen katılıyorum.senin aldığın inneovun tadı nasıl .çilek mi şeftali mi?bana şeftali göndermişlerdi.gerçi bunun o kadar önemi yok...

ben kullandım arkadaşlar 2 ay kadar hiçbir işe yaramadı inanın:KK43:(

canım ilkkullandığımda ben de 2 ay kullanmıştım.o zaman ben de de işe yaramamıştı.sonra ki yl kampanya ile 5 kutu aldım.3.kutunun sonunda pütürpütür döküldü selülitlerim.....yani bende öyle oldu.....

inş işe yarar da bize de önerirsin peki ankarada kaça aldın kaç kutu aldın?a.s.

yazilanlari okuduktan sonra gidip 3 kutu aldim.6 kutu kullanmam gerektigini soylediler. Mucize beklemiyorum ama... Zaten duzenli spor yapiyorum ve popomun uzerindeki inatci selulitlerden kurtulmak icin gunde iki kere 3 ay icmeye raziyim. Kim bilir belki benim icin mucize gerceklesir. Ozellikle Mert'in dedigi karin da ve genel olarak vucuttaki incelme ilgimi cekti.
Bu gun basladim.15 gun sonra gene yazarim...:)))

bnm ilk kutu btti 2.snden de 5 6 tne kullandm incelmesne inceldm ama inneovdan oldgnu sanmıorum stepper kullnıorm ondandr die dsnyorum ayrca selltlerm oldgu gbi duruo :1closedeyes: ilk kutuda etkisi olmazmıs gerci insallah ole olur CADIARZU

Hic bir krem veya hap mucize olamaz. Yillarca olusan bir sey sak diyede yok olamaz bence.Zaten ben spor yapip yediklerime dikkat ediyorum. Bununla var olan veya benim cabalarimla bir sekilde azalan selulitlerimi olabildigince kontrol altina almak istiyorum. Bakalim sonuclari size yazacagim.

ben ineeovdan zayıflatma etkisi beklemedim hiç.sadece ütü görevi görmesi yeterli.zaten görevi de selüliti yok etmek....
3 kutu yu düzenli kullanan arkadaşlar yorumlarınızı burdan takip etmek isterim...

X