Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
arkadaslar ben bundan 4 kutu aldım ama bazı saglık problemlermden dolayı kullanmayı braktım smdi de bu kadar ara werdikten sonra dewam etmek istemiyorum ilk kutum bitti diger 3 kutu duruyo gecmiste de gorebilirsiniz 4unu 140a almıstım simdi eger almak isteyen olursa 3unu 100e weririm ilgilenenler msj atabilir...

ben sanırım delireceğim! herkes bambaşka bişey söylüyor. o kadar ürün inceledim ki günlerdir rüyalarıma girecek selülitler kilolar neredeyse...

şöyle bir üründe görmedim herkesin fayda sağladığı :KK43:

plastik cerrahım bana selülitin hiç bişeyle geçmeyeceğini ne lpg ne kremlerin fayda etmeyeceğini tek çarenin spor olduğunu söylemişti sanırım haklı :KK43:

arkadaşlar şuan 2.kutuyu kullanıyorum günde 2 tane olmak üzere düzenli bir şekilde, tabi 6 kutu kullanmam gerekiyor ve sabırlı olmam şart, ayrıca ek olarak gotu kola ve yeşil çay ekstresi de alıyorum, 6 paketin sonunda sonuçları paylaşırım.. herkese selülitsiz bir yaşam diliyorum :)))))))))))

burdaki yazıların çoğu baya önceden kalmış, yani şimdiye çoğunun tedavisi bitmiştir.. bitirenler sonuçlarını paylaşabilirler mi lütfen??

arkadaşlar bende yeni başladım.3. derce selülitlerim var .bir kutu henüz bitmedi selülitlerde henüz bir değişiklik olmadı bakalım kullanmaya devam edeceğim.elimde 3 kutu var bitince bir 3 kutu daha almayı düşünüyorum...size yazarım.aklıma gelmişken lahan suyu işe yarıyordu vajkit bulursam onuda yapmayı düşünüyorum.herkes bir şey söylüyor bakalım işe yararsa yazarım..

merhaba uzun zamandır kadınlar klübünün takipçisiyim fakat yeni üye oldum :) Essn yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyormuşum.sana burdan ulaşmaya çalışıyorum.inneov este'lerine talibim.hala duruyorlarmı?

arkadaşlar yeni üye olduğum için essn ye özel mesaj atamıyorum lütfen birileri benim yerime ona ulaşabilirmi?

ben zaten önceden de kullandığımdan biliyordum. kesin çözüm oldu benim için. üstelik hiç yorulmadan .çünkü kremlerle falan hiç uğraşamazım.üstelik içerden desteklenmesi daha önemli .dışardan kremle ne kadar faydalı olur ki.önemli olan merkezine ulaşmak.

mert yazdıkların beni çok gaza getirdi:) yrn bende gidip alıcam eczaneden tabi bulabilirsem.
buarada destek olarak lahana kapsülü de almayı düşünüyorum. gelişmeleri yazarım. herkese kolay gelsin. :KK66:

Evet Mert ben de çok gaza geldim bende inceltici bi jelle kullanmayı düşünüyorum siparişi bugün verir gelişmlerden haberdar ederim :KK66:

ya,bende çok işe yaradı.ama kendi gözlemlerinizi 2.kutunun sonunda farkedersiniz derim. yani ben ilk kullandığımda bende inanmamıştım.ama paket set halinde alınca düzenli de kullanmaya karar verdim. 2. paketin sonunda hissettim ve gördüm faydasını.çok bariz ütülenmişti bacaklarım.

mert yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim bende alıcam fakat bulamıyorum eczanelerdeki fiyatlar çok kabarık

Arkadaşlar şu inneov esteyi sipariş eden olursa sitenin adını verebilir mi?internette nerden baktıysam stokta yok ya da tükendi yazıyorda...

mert yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim bende alıcam fakat bulamıyorum eczanelerdeki fiyatlar çok kabarık

haklısın.eczanelerde fiyatlar çok yüksek.30 kullanımlık içecek için 60 ytl vs verilmez.
ben internette çok aradım taradım .o şekilde satın aldım. ben genelde 3 lü set olarak aldım.zaten 3 kutuyu bitirmek lazım.tek kutu alırsanız işinizi görmez..
kutusu 30ytl civarıydı.o da ucuz sayılır bence....
sizde internetten arama yapın.

wala ben hala bulamadım :KK43: internette de yok stoklarda.
babam eczacı benim, ona sordum depolarda yok dedi ama araştırcak yine bi.

arkadaşlar bende geçen sene kullanmıştım.2 kutu bitirmiştim ve 2 kutuda bile inanın o kadar çok değişim görmüştümki...benim selülitler geçen sene çok belirgindi dizime kadar inmişti löpür löpür elime geliyodu o kötü görüntüyü yok etmişti zemuszemus spor ve diyetle desteklenirse kesin çözüm bence.yeniden kullanmak istiyorum bulamıyorum.internetten bulabilen bizide bilgilendirsin lüfen yerimseniben

haklısın.eczanelerde fiyatlar çok yüksek.30 kullanımlık içecek için 60 ytl vs verilmez.
ben internette çok aradım taradım .o şekilde satın aldım. ben genelde 3 lü set olarak aldım.zaten 3 kutuyu bitirmek lazım.tek kutu alırsanız işinizi görmez..
kutusu 30ytl civarıydı.o da ucuz sayılır bence....
sizde internetten arama yapın.

Bu arada ben geçen sene inneovu merak edip araştırınca senin yorumlarını bulmuştım ve senin tavsiyene güvenerek almıştım.Paylaşımın için çok teşekkür ederim yerimseniben

fayda gördüğüne çok sevindim.ben yıllarca bir çok şey denedim selülit için.ama tek faydalısı inneov oldu.
gerçekten faydasını görmeden kimseye de tavsiye etmem zaten.
kimsenin parasını ,evinin rızkını boşa harcamasını da istemem.

X