Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Bulunamıyorsa kesin işe yarıyordur!!!

Ben türkiye de satılırken kullandım ve fazlasıyla etkisini gördüm ama sonra kaldırdılar satışını aradım taradım en sonunda amazonda buldum ve oradan sipariş veriyorum.:nazar:
Geçen hafta 3 kutum geldi. Arayanlara duyurulur.

Ben türkiye de satılırken kullandım ve fazlasıyla etkisini gördüm ama sonra kaldırdılar satışını aradım taradım en sonunda amazonda buldum ve oradan sipariş veriyorum.:nazar:

yedisekiz selam
Kullandıktan sonraki yorumlarını bekliyoruz
Hala kararsızım

kızlar ben ebaydan aldım inneov esteyi toplamda 3 kutu bitirdim ve her kutuda 30 adet var günde 2 kere içtim.ama hala bir deişiklik yok kaç paket sonra başlayacak değişiklik?siz 3 ay demişsiniz benim şimdi toplam 1,5 ay oldu ama hiç bir değişiklik yok şuana kadar şimdiye kadar azda olsa bir değişiklik olması gerekmiyormuydu?yoksa tam 3 ay oluncamı başlıyacak etki göstermeye?

ben 2 yıl önce 5 paket satın almıştım.3.paketin sonunda çok farkettim faydasını.
inneov este yi piyasada bulamayacağımı anladım artık.
dr.murad ın selülit ile ilgili kitabnını da okudum. içeriğinde glukosamine ve chondrotin +msm içeren gıda takviyesi ve bromelain (ananashapı)siparişi verdim.
tabi bunun yanında yeşil çaya ağırlık verdim.kötü alışkanlıklardan uzak durmaya çalışıyorum. tekrardan fayda göreceğimi düşünüyorum.

selülitlerin kaçıncı derecedeydi ?Bir de ananas hapıyla ilgili deneyimlerini,kullandıkça anlatırsan sevinirim.Benim selülitlerim artık ağrı yapıyor....3.dereceyide geçti galiba:)değil krem sürmek ,krem kovasında yatsam fayda etmez:)))Mağdurum:)

arkadaslar 3 yıl önce kullandım hemde tam 4 kutu. sadece iştahı biraz azaltıyor ama selülite direkt bir faydasını görmedim, gördüysem de parasını hak etmeyecek kadar azdı. kesinlikle su için bol bol daha çok işe yarar ! ben kaç sene önce 135 tl verdm, bi de indirrimli aldım hesapta düşünün yani...
:KK37:

ben şeftalili toz içecegini almıstım, zenginim param var, alırım diyen alsın ama mucize beklemesin. dediğim gibi bol su ve yürüyüş kadar yaramayacagına bahse girerim bir kullanıcısı olarak...

selülitlerin kaçıncı derecedeydi ?Bir de ananas hapıyla ilgili deneyimlerini,kullandıkça anlatırsan sevinirim.Benim selülitlerim artık ağrı yapıyor....3.dereceyide geçti galiba:)değil krem sürmek ,krem kovasında yatsam fayda etmez:)))Mağdurum:)
ananas hapını kullanacağım.fakat tek başına ona güvenmek olmaz. selülit tedavisi komplike olması gerekiyor.kafein,şeker ve olumsuz şerlerden uzak durmak ,bol su içmek ,biraz da olsun hareket etmek fayda edecektir.
benim selülitler dışardan bakı8ldığında nodül şeklinde ve bariz dalgalı girintili çıkıntılar vardı.ama ağrılı olduklarını söyleyemem.galiba 2. derece oluyor o zaman..

canim ya bana özel msjla bisey sormussun ben yeni üyeyim özel msj yazdirmiyor site.anlamadimki.

buraya yazayim kizlar merte iletirsiniz o görmese bile belki.sagolun.

selam
evet histereskopi ile alindi anestesiyle hic bise hisetmedim o sirada.

bende nohut büyüklügünde 4-5 adet polip varmis.
ameliyat sonrasi cok kanamam oldu benim ,ama sende olurmu bilemem.doktorum bana rahim agzin cok dardi acmak icin en büyük numarali aleti kullandim dedi.ondan sanci ve agri normale nazaran fazlaydi ameliyat sonrasi.
adetim erken geldi 4 gün önce.oda normalmis.
3 hafta sonra normal cinsel yasakda kalkdi.
hepsi bu.

100 mesajım olmadıgı için özel msj yollayamıyorum. bu ürünü arayıp duruyorum ben de 3 yıl önce falan kullanmıştım. dedığin siteye baktım ama ben bi şey de anlamıyorum ki bu alışveriş sitelerınden. sayfa türkçe değil galıba dolar üstünden. güvenılır mı nedır. bıraz anlatırsan çok çok mutlu olucam.. şimdiden teşekkürler

banada hediye gelmişti 2 kutu ama 1 kere kullandım mor bir kutusu var şeftalili. nestle işbirliği ile yapılmıştı o dimi? resmini çekerim isterseniz

ben gecen sene 2-3 ay kullandim, gercekten ise yariyor.
biraz düzlemeye baslamisti
ama pahali oldugu icin birakmistim kullanmayi.

burda hala satiliyor cok sükür, türkiyede neden kaldirildi anlamadim.

kullananlardan hiç cvp vericek olan yok mu ? :KK43:
eczanelere sordum bugün ama yüzüme bön bön baktılar sadece :S

kızlar yıllar önce bende kullanmıştım çok etkisini gördüm uzun zamandırda arıyorum bulamıyorum ben toz içeceğini kullanmuştım önce çilekliydi sonra şeftalili oldu. Forumda ebay ve amazonda varolduğunu duyunca baktım ama toz içeceği bulamadım siz hapını mı kullanıyorsunuz memnunmusunuz.

kızlar. bi bilen cevaplarsa çok sevınıcem. bu yurtdışındakı sıtelerden nasıl alışverış yapıyoruz yapan var mı. kargo falan sorun olmuyo mu. ek kargo ücretı çok mu oluyor güvenli mi.. bilgilendirebilcek biri varsa çok çok sevınıcemmmmmmmm

$innoeov.png

Bahsettiğiniz sanırım bu ürün, değil mi?

X