Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulunamıyorsa kesin işe yarıyordur!!!
Ben türkiye de satılırken kullandım ve fazlasıyla etkisini gördüm ama sonra kaldırdılar satışını aradım taradım en sonunda amazonda buldum ve oradan sipariş veriyorum.
Geçen hafta 3 kutum geldi. Arayanlara duyurulur.
ananas hapını kullanacağım.fakat tek başına ona güvenmek olmaz. selülit tedavisi komplike olması gerekiyor.kafein,şeker ve olumsuz şerlerden uzak durmak ,bol su içmek ,biraz da olsun hareket etmek fayda edecektir.selülitlerin kaçıncı derecedeydi ?Bir de ananas hapıyla ilgili deneyimlerini,kullandıkça anlatırsan sevinirim.Benim selülitlerim artık ağrı yapıyor....3.dereceyide geçti galiba:)değil krem sürmek ,krem kovasında yatsam fayda etmez:)))Mağdurum:)
100 mesajım olmadıgı için özel msj yollayamıyorum. bu ürünü arayıp duruyorum ben de 3 yıl önce falan kullanmıştım. dedığin siteye baktım ama ben bi şey de anlamıyorum ki bu alışveriş sitelerınden. sayfa türkçe değil galıba dolar üstünden. güvenılır mı nedır. bıraz anlatırsan çok çok mutlu olucam.. şimdiden teşekkürlerBen türkiye de satılırken kullandım ve fazlasıyla etkisini gördüm ama sonra kaldırdılar satışını aradım taradım en sonunda amazonda buldum ve oradan sipariş veriyorum.
Geçen hafta 3 kutum geldi. Arayanlara duyurulur.