Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
lifetime o doğum kontrol hapları cidden vücuda çok su toplattırıyor, nasıl bir suysa o öyle ödem giderici doğal bitki çayları veya su filan içmek de işe yaramıyor:KK43:( Onunla beraber Aldactone gibi idrar sökücü ilaçlar da reçete ediyormuş bazı doktorlar ama onları da aylarca kullanmak çok ama çok hatalı böbrekler açısından. Yani demek istediğim, (konumuza dönersek:)) bence bir an önce Inneov'a başlamalısın canım. Erken önlem herzaman iyi, ben de ilk selülit başlangıcında başlamadığıma bu tür içten tedavilere pişmanım. Ne paralar döktük kremlere...

gulayb hiç sorma çok şişkinlik yapıyo ama en az 1 sene kullanmam lazım
hemen almalıyım bundan aynen öyle ben deracıne serum aldım iki kutu
bi kutusunu bitirdim diğeri bekliyo:)
çok saol
opuyorumnanaktan

inneovun piyasadaki son durumu ne kızlar?piyasada bulabiliyormusunuz.
ben de yeniden bir kür kullanmak istiyorum.burdan takip ettiğime göre artık piyasada bulunmadığını söylüyorsunuz.
var mı bu konuda yeni bir haber arkadaşlar?

bende merak ediyorum daha fırsat bulup soramadım ama
mert sen daha önce kullandınmı inneov kullandıysan nasıl etki ettmi
hiç?bu arada bu topik ölmüş kimsecikler yok biraz yardımcı olsa kullananlar bulabilenler bize?

ben çok faydasını gördüm.eski kullanıcılardanım zaten.bu linkin eski sayfalarından takip edebilirsin.

hemen geri gelmiyor tabii ki.zamanla nasıl oluşuyorsa o şekilde oluşuyor.ben genelde yaza girerken kullanıyordum.kışın gerek görmüyordum.neskafeye ağırlık verince ve ağır yiyecekler yüzünden ister istemez yeniden oluşuyor.

çok saol mert bugün araştırcam yakınımdaki eczaneleri bakalım tozu kalkmışmı hapmı satıyolarmış ne kadarmış bi öğreniyim alırsam yazarım

kızlar ben çengelköy eczanesinden bulmuştum
o an yoktu ama hemen getirtmişlerdi
bilginize

bulamıyorum arkadaşlar ben ya kime sorsam alık alık yüzüme bakıyo sanki ben uydurdum öyle bi ürün yokkafamçokkarıştı

Arkadaşlar bir ezcaneye sorduğumda toplatıldığını öğrendim fakat sebebini bilemiyorum...

selam arkadaşlar dün iki tane eczanede buldum ama son kullanma tarihleri geçmişti
iki eczacıda bunlar bizim elimizde kalanlar daha üretilmiyo bundan dediler bunlara denk başka ürünler var dediler ama istemedim burda solgar gotu kola kullananlara bakmıştım gotu kola aldım ona başladım dün yani bulsanız bile büyük ihtimal tarihi geçik olcak

aradan bir ay geçti yaklaşık.piyasada herhangi bir hareket yok mu acaba?yani inneov veya eşdeğerini bulabiliyor musunuz?

bende cok arastırdım ama bulamadım yurt dışındaki sitelerde var ama onada nasıl sipariş verecegimi bilemedim

kızlar bulan var mı ? uzun zamandır yazan olmamış.kremlerle olacak iş değil bu ben sabırsızım. ve hergün o yağları sürmek için vaktim olmuyor bazen.eczacıların dediğine göre piyasadan kalkma nedeni nestlenin bir firmayla anlamamasıymış,firmanın adını unuttum ama.. yani yan etkiden dolayı falan kalkmamış piyasadan.gerçi şuan bulunanların da son kullanma tarihleri geçmiş olur...farklı şuruplar keşfeden var mı?:1no2:

Sürekli bakıyorum bu forma ama kimse bulamamış sanırım.Neden bukadar etkili ürünleri hemen kaldırırlar ki anlamam.Bulan lütfen bilgi versin

hala bir ses yok,değil mi.bu ürün piyasaya çıkmıyor artık anladığım kadarı ile....
var mı bir gelişme duyan

X