Selülit Inneov ile Selülite Son

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
kılzar ebayda buldum ben o siteyi çok kulanmayı bilmiyorum ama doğru anladıysam 63 dolar yani aşağı yukarı 90 tl civarı

kızlar inneov esteyi ebaydan aldım toplamda tl bazında kargo hil 117 tl ye geldi içindn iki kutu çıktı.ben bir kutu gelecek sanmıştım ama 2 kutu geldi havalara uçtum:KK52:

kızlar inneov esteyi ebaydan aldım toplamda tl bazında kargo hil 117 tl ye geldi içindn iki kutu çıktı.ben bir kutu gelecek sanmıştım ama 2 kutu geldi havalara uçtum:KK52:

Canım taküpteyim memnun kalacak mısın merak ediyorum.Aslında memnun kalacağından şüphem yok bu konuda çok yorum okudum herkes çok iyi geldiğini yazmış.Benim master cartım yok malesef yurt dışından alışveriş yapamıyorum :KK43:Keşke Türkiyeye de gelse :2:

merhaba e-bay'dan aldıkların hap şeklinde mi ben ebaydan baktım ama içeçk halinde olanı yok sadece hap olarak satılıyor. linki buraya yazarsan sevinirim:KK31:

kızlar mrb.bende aldım bu üründen dün başladım kullanmaya.80tl içinde 30 tane var.

Canım taküpteyim memnun kalacak mısın merak ediyorum.Aslında memnun kalacağından şüphem yok bu konuda çok yorum okudum herkes çok iyi geldiğini yazmış.Benim master cartım yok malesef yurt dışından alışveriş yapamıyorum :KK43:Keşke Türkiyeye de gelse :2:

canım ben daha kullanamdım çünkü çeyiz hazırlıklarımdan dolayı baya mastrafa giriyorum elimde para almıyor eğer başlarsam elimdekiler biterse para para ayarlayamazsam tedavim yarım kalır ayrıca 15 günde anca geliyo ebaydan bu yüzden elimde en az 3 ay kulanacağım kadar stok olunca başlayacağım sanırım mart ayında başlayacağım.benim aldıklarım toz içecek şeklinde. iki kutu çıktı ve 117 tl ye mal oldu kargo dahil buna .kargo paketinden 2 tane çıktı.her kutuda 30 adet var yani 1 ay kullanımlık inneon estem var elimde.kızlar link vermek yasak o yüzden özelinize mesaj atabilirim istediğiniz zaman ama satıcı adını verebilirim pharmamundi-usa satıcı bu kişi.:KK68:

inneov este nin içeriğini incelediğimizde.
yeşil çay:içmeye başlarız
kalsiyum:süt içelim
glukosamin ve deniz kabuğu ekstresini de hap şekilnde satın alırız.
benim aklıma gelen çözüm şimdilik bu..

inneov este nin içeriğini incelediğimizde.
yeşil çay:içmeye başlarız
kalsiyum:süt içelim
glukosamin ve deniz kabuğu ekstresini de hap şekilnde satın alırız.
benim aklıma gelen çözüm şimdilik bu..
aynı fiyata denk gelmicekmi canım bunların maliyeti?sordunmu fiyatlarını eğer sorduysan biizmle paylaşırmısın?

çok ince bir hesap yapmadım.fiyatının uygun olacağını sanmıyorum.

içerik oranlarını ayarlamak da sıkıntı bence....
yurtdışından alışveriş yapmaya da çekiniyorum açıkcası.
alanlar kaça mal ettiler acaba?

lifetime o doğum kontrol hapları cidden vücuda çok su toplattırıyor, nasıl bir suysa o öyle ödem giderici doğal bitki çayları veya su filan içmek de işe yaramıyor:KK43:( Onunla beraber Aldactone gibi idrar sökücü ilaçlar da reçete ediyormuş bazı doktorlar ama onları da aylarca kullanmak çok ama çok hatalı böbrekler açısından. Yani demek istediğim, (konumuza dönersek:)) bence bir an önce Inneov'a başlamalısın canım. Erken önlem herzaman iyi, ben de ilk selülit başlangıcında başlamadığıma bu tür içten tedavilere pişmanım. Ne paralar döktük kremlere...

merhaba,
doğru söylüyorsunuz. doğum kontrol hapları ödem nedeniyle selülit yapıyor. doktorum bana aldactonla birlikte vermişti. ikisini birden 9 ay kullandım ve sonra ilaçlar nedeniyle karaciğerim iltihaplanmış. 1 ay karaciğerimin tedavisiyle uğraştım. bu yüzden aldactonu bıraktım. regl düzensizliği nedeniyle doğum kont. hapı kullanmak zorundayım. aldactonu bıraktıktan sonra 1 sene geçti ve artık selülitlerim var :KK43:

Evet arkadaşlar, buraya son mesajımı yazalı epey olmuş ve ben neredeyse o tarihten beri Inneov'a ara verdim üşengeçlikten. Halbuki daha 2 kutu kadar toz içeceğim var, bunları her şekilde bitirmem lazım çünkü diyete ve spora ara vermem nedeniyle selülitler-eskisiyle arasında çok fark olsa da-geri dönmüş durumda.

Pufböregi, çok geç olsun arkadaşım... Halen doğum kontrol hapına devam ettiğine göre ödem-selülit için birşeyler yapmalı, gerçekten kötü etkiliyorlar insanı. Ben bugünlerde bir de yosun sabunu ve kabak lifi almayı düşünüyorum. Inneovsuz-Inneovlu bunların da işe yarayacağını düşünüyorum...

Evet arkadaşlar, buraya son mesajımı yazalı epey olmuş ve ben neredeyse o tarihten beri Inneov'a ara verdim üşengeçlikten. Halbuki daha 2 kutu kadar toz içeceğim var, bunları her şekilde bitirmem lazım çünkü diyete ve spora ara vermem nedeniyle selülitler-eskisiyle arasında çok fark olsa da-geri dönmüş durumda.

Pufböregi, çok geç olsun arkadaşım... Halen doğum kontrol hapına devam ettiğine göre ödem-selülit için birşeyler yapmalı, gerçekten kötü etkiliyorlar insanı. Ben bugünlerde bir de yosun sabunu ve kabak lifi almayı düşünüyorum. Inneovsuz-Inneovlu bunların da işe yarayacağını düşünüyorum...
sen ne zaman ve nerde aldın inneovları?bizler artık piyasada bulamıyoruz da..
yada bir şekilde nerden temin edebiliriz kızlar ?
ebaydan temin eden var mı?

sen ne zaman ve nerde aldın inneovları?bizler artık piyasada bulamıyoruz da..
yada bir şekilde nerden temin edebiliriz kızlar ?
ebaydan temin eden var mı?

Ebay veya Amazon.com'dan almıştım ben canım, oradaki puanı %99 ve üstü satıcılarınkiler genelde sorunsuz ulaşıyor. Toz içeceğin aynısını hap şeklinde de yapmışlar, her ikisinin de satışı şu an mevcut arkadaşlar

şu hap şekline getirilen inneovlar keşke türkiyede de satışa çıksa artık..
yabancı sitelerde görüyorum sürekli .ama yerli kaynaklara rastlamadım.

şu hap şekline getirilen inneovlar keşke türkiyede de satışa çıksa artık..
yabancı sitelerde görüyorum sürekli .ama yerli kaynaklara rastlamadım.

canım sen inneov kullannırken nelere dikkat ettin yeme ,içme, spor gibi?
ben inneovu ebaydan aldım arkadaşlar

yeme içmemde herhangi bir değişiklik hiç yapmadım.
zaten kola ve kahveyi fazla içmezdim.
ama sadece inneovu 3 dönem ara ara kullandım. ama 3. paketin sonda hedefime vardım diyebilşirim.

ebay dan aldığını yazmışsın.bana özelime nasıl sipariş verdiğini anlatırmısın. yani neler yapmam gerekiyor.
paypal da aldım,ama devamını getiremedim.

arkadaşlar,ebaydan alışveriş yapmak için paypal hesabı yine yurtdışı sayfasından mı açıyorsunuz. yani yabancı kaynaklı mı oluyor yoksa türkçe paypal sayfasından paypal hesabı açılırsa olur mu.
bir de paypal hesabına nasıl para aktaracağız. onu da yapamadım.
yardımıcı olurmusunuz?

X