Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar inneov esteyi ebaydan aldım toplamda tl bazında kargo hil 117 tl ye geldi içindn iki kutu çıktı.ben bir kutu gelecek sanmıştım ama 2 kutu geldi havalara uçtum
canım,sen nerden aldın.?hap şeklinde mi?kızlar mrb.bende aldım bu üründen dün başladım kullanmaya.80tl içinde 30 tane var.
kızlar mrb.bende aldım bu üründen dün başladım kullanmaya.80tl içinde 30 tane var.
Canım taküpteyim memnun kalacak mısın merak ediyorum.Aslında memnun kalacağından şüphem yok bu konuda çok yorum okudum herkes çok iyi geldiğini yazmış.Benim master cartım yok malesef yurt dışından alışveriş yapamıyorum Keşke Türkiyeye de gelse :2:
aynı fiyata denk gelmicekmi canım bunların maliyeti?sordunmu fiyatlarını eğer sorduysan biizmle paylaşırmısın?inneov este nin içeriğini incelediğimizde.
yeşil çay:içmeye başlarız
kalsiyum:süt içelim
glukosamin ve deniz kabuğu ekstresini de hap şekilnde satın alırız.
benim aklıma gelen çözüm şimdilik bu..
lifetime o doğum kontrol hapları cidden vücuda çok su toplattırıyor, nasıl bir suysa o öyle ödem giderici doğal bitki çayları veya su filan içmek de işe yaramıyor( Onunla beraber Aldactone gibi idrar sökücü ilaçlar da reçete ediyormuş bazı doktorlar ama onları da aylarca kullanmak çok ama çok hatalı böbrekler açısından. Yani demek istediğim, (konumuza dönersek:)) bence bir an önce Inneov'a başlamalısın canım. Erken önlem herzaman iyi, ben de ilk selülit başlangıcında başlamadığıma bu tür içten tedavilere pişmanım. Ne paralar döktük kremlere...
sen ne zaman ve nerde aldın inneovları?bizler artık piyasada bulamıyoruz da..Evet arkadaşlar, buraya son mesajımı yazalı epey olmuş ve ben neredeyse o tarihten beri Inneov'a ara verdim üşengeçlikten. Halbuki daha 2 kutu kadar toz içeceğim var, bunları her şekilde bitirmem lazım çünkü diyete ve spora ara vermem nedeniyle selülitler-eskisiyle arasında çok fark olsa da-geri dönmüş durumda.
Pufböregi, çok geç olsun arkadaşım... Halen doğum kontrol hapına devam ettiğine göre ödem-selülit için birşeyler yapmalı, gerçekten kötü etkiliyorlar insanı. Ben bugünlerde bir de yosun sabunu ve kabak lifi almayı düşünüyorum. Inneovsuz-Inneovlu bunların da işe yarayacağını düşünüyorum...
sen ne zaman ve nerde aldın inneovları?bizler artık piyasada bulamıyoruz da..
yada bir şekilde nerden temin edebiliriz kızlar ?
ebaydan temin eden var mı?
şu hap şekline getirilen inneovlar keşke türkiyede de satışa çıksa artık..
yabancı sitelerde görüyorum sürekli .ama yerli kaynaklara rastlamadım.