arkadaslar bircoklarimizin yazdigi sorunu yasyan biri olarak sansimi denemek istedim. ingiltere nin bu bolgelerinde yasayan turkce konusmayi ozlemis , keske arada ana dilimde sohbet edebilecegim biri olsa diyorsaniz ben de buaralardayim ...
londurada yasayanlarimiz dost edinmek icin onlarca sansa sahip ama biz buradakiler icin farkli maalesef ...
umarim bir ses gelir bir yerlerden
herkese sevgiler[/QU
Selam Gunesce ben ne bath da nede Bristol daim ama arada gibiyim:)) Cwmbran desem bilmezsin ama Cardiff desem:))
Merhaba Claramavi
mesajini gormem bayağı bır zaman aldı maalesef ! ben ocak ayında Londura' ya tasındım, buranın kosusturmacası bana da bulastı heralde ,yazılara bakmak bu kadar zaman aldı !..artık sana daha da uzağım ama olur da sen bu taraflara gelırsen burdan mesajla ulasırsın ..Cardıff hakkında pek fazla bır sey bılmıyorum ..ama bıraz daha zaman gecıp burdakı durumları rayına soktuktan sonra artık ıngıltere nın daha kuzey tarfalarını da gormek var aklımda...
eger fırsat bulur da buraya orayla ılgılı gozlemlerını , cekıcı taraflarını yazarsan zevkle okurum...ve belkı orada tanısmak kısmet olur ,kımbılır ...her sey gonlunce olsun orada
arkadaslar sanırım yenı gelenler var ıngıltere ye .evlı ve cocuklu olanlar ıcın gorusmek toplanmak ayrıca zor bılıyorum ama belkı aramızdan bır kac kısı zaman yaratıp bır yemekte veya kahve ıcın bulusma planına ortak olur .bu forumdan odzımert ve ben tanıstık .arkadaslıgın kendı dılınde dertlesmenın guzellıgını bır kez daha anladım .
yenı ,guzel arkadaslıklara vesıle olur umarım burdakı tanısıklıklar