Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27si bence harika :) Kesinlikle çok haklısın, buluşma yerini özel paylaşalım, ne olur ne olmaz.
Haydi kızlar, başka yok mu gelen????
Harika olacak, inşallah bir de güneş açarsa :)))))
Pazar gunu bulusan sanirim sadece ben ve biped var:)) Sanirim hava gunesli ve 25 derece olacak. Gelmek isteyen buyursun gelsin:)
inşallah birdahakine :)
Kimse bulusmuyor yarin. Iletisim kopuklugu var insanlarda. Ben elimden geleni yaptim. Benden bu kadar.
zor böyle arkadaşım. benim açımdan, ben buluşmaktan çekiniyorum, çünkü gercek hayatta paylaşmayacağım şeyleri paylaşıyorum burada. beni tanıyan insanlar olduğunda ozgur olamam yazarken.
hic sasirmadim , hatta guldum ...
burda asagi yukari 15 kadin varsa sadece 3 unde bulusacak medeni cesaret vardir , gerisi laf kalabaligi ,ayy bulusalim ne guzel olur riyakarligi...
madem bu siteyi psikoterapi merkezi gibi kullaniyorsunuz , en ozelinizi paylasiyorsunuz ki hic kinamiyorum , cok insani , o zaman bulusalim aldatmacasina girmeyin arkadaslar ...
ya da kalkip ayy ben gelemem bu ay , cok yogunum ....sanki biz hyde parkta ceviz toplayarak yasiyoruz , hiic isimiz yok !
neyse buraya arada sirada girip yaziyorum ve yazacagim.... sebebi burda olan kisiler degil , bir vesileyle ilerde bu yazilari okuyup samimiyetle tanismak isteyen olursa diye ..
hic birimiz asosyal , muhtac kadinlar degiliz , en azindan ben degilim , hepimizin bir sevgilisi , esi ,dostu var ama ben TURKCE yi konusmayi ozluyorum , kendi gecmisime , kulturume dokunarak yasamayi seviyorum , o yuzden de her sokakta turkce konusana merhaba diyemeyecegim icin interneti bir arac olarak kullaniyorum .
cocugu ,bebegi olmayan , bekar , gulmeyi yasamayi seven , londurada olmanin guzelligini arada turkce konusan bir arkadasla da cikarmak isteyen , samimi insanlara sadece cagrim ...
Haha ben de seni ariyordum . Su emailini bulamadim yoksa email atacaktim. Bir ara gorusecektik, ben o ara cok yogundum sonra seni bulurum dedim baktim emailin yok. Eski uyelik iptal. Yani neden cekiniyoruz ben anlamadim. Tamam erkek olabilirim ama telefon diye birsey var. Telefonumu verebilirim ama burdan degil tabi ki. Mesaj hakkim dolmadigi icin kimseye mesaj atamiyorum ama bir hotmail actim sirf bu is icin kkulubu@hotmail.co.uk diye. Benim cocugum yok bekarim ama kisitlamada koymuyorum. Neyse bir gun belki biz gorusuruz:))
Arkadaşlar, kusura bakmayın. Ben de bir türlü cevap veremedim ama çok fena bir grip kapmıştım. Günlerdir bırakın dışarı çıkmayı, bilgisayarı bile açamadım. Aman yahu, ben valla bayıla bayıla buluşacaktım. Hay Allah... Neyse, birinci deneme olumsuz çıktı. Buluşmak istemeyen arkadaşlara bir sözüm yok. Ben de en azından bir mesaj atabilirdim tabii. Ama gerçekten istiyorum buluşmayı.
Valla ben hamileyim, evliyim, iki de bebek kedim var ama yine de varım. Ayrıca çocuğuyla gelecek olana da sevinirim.
Yeniden çok özür dilerim.
hic sasirmadim , hatta guldum ...
burda asagi yukari 15 kadin varsa sadece 3 unde bulusacak medeni cesaret vardir , gerisi laf kalabaligi ,ayy bulusalim ne guzel olur riyakarligi...
madem bu siteyi psikoterapi merkezi gibi kullaniyorsunuz , en ozelinizi paylasiyorsunuz ki hic kinamiyorum , cok insani , o zaman bulusalim aldatmacasina girmeyin arkadaslar ...
Arkadaşım ben 1 mesajımda bile buluşalım demiş miyim? ben buluşalım dersem buluşurum, mazeret uydurmam
Tamam sen oyle birsey demedin. Ben bipedle bulusucaktim. Cozuldu mesele aramizda. Bosverin hamile hamile takmayin kafaniza boyle seyleri. Bu arada face im kapali benim. Dedigin yere uye olamiyorum haberin olsun. Sanaldan mumkun oldugunca uzak kalmaya calisiyorum.
sen de takma kafana, msn adresini ekledim. konuşuruz belki.
heyy selam olsun ingilterede yasayan benm gibi gurbetci arkadslarimaa ..
Gunesce yle tanistik bir kahve ictik:) Guzel gecti. Kuzey Londra'ya tasinmasi gerekiyor. Kuzey Londra'da DSS le oda kiralayan birini bilen var mi?