Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım valla benimde tam tersi london deyince kendimi cennette hissediyorummmmmmmmm....kaçıp kurtulmak bu iğrenç yerlerdende insanlardanda ......kızım london ve ben ...işte hayatboshayallersmile
degil mi ama evcadisi ah o parklar her gittigimde oh diye derin bir nefes alirim. central london bir baskadir gecesi ayri gunduzu ayri o kalabaliga ragmen o beyaz tarihi evlerini cok seviyorum sonra yorgunluktan mahvolmus halde underground ta binip azzcik uyuklamak haha ne guzel degilmi?
niye tek basina gidiyorsunki esini al yanina hafta sonu gidin bir nefes alin havanin guzel oldugu birgun ailece piknik yapin bunlar cok zor seyler degilki canim ben burada mutluyum esimle en onemlisi o benim icin karisanim yok basimi agritan yok istedigimi yapiyorum esimle dunya umrumda degil yani seviyorum burayi
iple çekiyorum tatil zamanını londona bir kaçgünde olsa dönebilmek için rüyalarıma giriyor çoğu zaman yaşadığım yeri düşünmediğim bir tek saniye bile geçmiyor burada...
kızlar ben de haziran ayında gelmeyi düşünüyorum ailece 10günlük (annem babam kardeşm), muhtemelen de ev tutucaz yazışmalarını sürdürüyorum. genel olarak kaliteli fakat makul yeme içme seçeneklerinden bahseder misiniz? Evi Holland Road'da tutucaz Olympia civarı, Londra'da. biraz bilgi verirseniz sevinirim
ingiltere'de yasayan bu kadar forum uyesi olması beni sevindirdi, ben de master icin ingiltereye gelmistim.. burada tanstgm kisiyle ewlenecegiz ve onun işi dolayısı ile burada kalacagm.. benm de ingilizcemi gelıstırıp burada is bulmam gerekecek.. calısanlar var mı aranzda