Gerçekten böyle bir adamla ileriye dönük planların var mı? Evlenseniz daha kötü olacak. Adam şimdiden kendini belli etmiş. Ne mesaj at ne konuş bidaha bana kalırsa. Söylemesi kolay biliyorum üzülüceksin ama en fazla 20 gün sonra toparlamaya başlıycaksın. Belki o süreçte başkası giricek hayatına daha kolay toparlamanı sağlayacak. Bu adamdan olmaz canım. Hiç bi zaman unutma dünyadaki son erkek değil o ve kendinden daha değerli biride yok
Roman mı yazdın mübarek.. Yıllardır aldatılanlar bile bu kadar uzun yazmıyor.Bi özet mözet bi şey yazın,okunmuyor çünkü. Atlaya atlaya gideyim dedim yine bitmedi.
Işte yine icraata değil, sığ ve boş laflara bakan bir ablamız daha geldi.
. .. .
Çok güzel değilim. Benim özelliğim ne biliyo musun:ben kendime değer veririm
Hickimse izin vermediğim sürece beni silindir gibi ezemez. Ama sen izin veriyorsun. O da eziyor.
Bu hayatta sen bile kendine değer vermezken karşında duran insandan sana değer vermesini mi bekliyorsun??
Unutmaki bir köle gibi davrandığın sürece prenses muamelesi görmeyeceksin.
Ve fazla fedakarlığın sonunda sana fazla vefasızlik olarak geri dönecek.
Şimdiden kolay gelsin.
Okunmayacak kadar uzun, üzgünüm.
Başlığa bakarak şunu söyleyebilirim,
narsist olduğunu düşünüyorsanız, arkanıza bakmadan kaçın yoksa hayatınız zindan olur.
Not:Yüksek lisansım PDR.
Google'a sorarsanız narsizm bulgularını net olarak öğrenebilirsiniz.
Klasik narsist tavrı.arkadaşları narsist olduğunu söylemişlerdi şakayla karışık ama inanmamıştım. ama yaptıkları yaşattıkları ile gerçekten ikna oldum. hayatım zaten zindan oldu. tek anlayamadığım şey şu ki, inanmama nedenim ilişkimizin başlarında tamamen doğru insandı benim için ve hiç böyle huyları yoktu
Geçmiş olsun yarısina kadar okuyabildım, okumamada gerek yok inan . Böyle narsist bi tanidigim var ,20 yıllık evli karısı çok ezik , gercekten ezik sindirilmis tükenmiş . Kocasının başka kadınlar ile iliskisimi olmadı , başka kadından cocukmu yapmadı neleri var . Narsist diyosun arkadan bakmadan kaç . Hayatını mahveder dağılır gidersin.
Çok bağımlı bir ilişki yaşıyorsunuz. Adamdan bi damla sevgi gelsin diye çabalıyorsunuz sürekli de, gelmiyor. Sizinle ilgilenecek, önceliği size verecek, ayrıldığınızda ah vah edecek biri değil. Siz adama son konuşmanızda “ben senden vazgeçebilirim” imajı vermek isterken, “karar mercii sensin, istediğin zaman mesaj at ben hazır kıt’a burdayım zaten” demişsiniz.
Velhasıl; adamı hayatınızdan çıkarırsanız mutlu olursunuz. Yok çıkarmazsanız köle-sahip ilişkisine devam edersiniz. Adamıda asla değiştiremezsiniz.
Siz seviyorsunuz da adam sevmiyor yani bariz belli buradan. Hala aşık falan diye kendinizi kandırıyorsunuz. Seven insan böyle davranmaz sevdiğine bunu yedi yaşındaki çocuk bile bilir.
"Tam ben ayrılacakken o ayrıldı"larınız da komik kusura bakmayın.
Nesini çekiyorsunuz şunun ben anlamadım.
Ben sizi anladım da siz benim demek istediklerimi anlamıyorsunuz sanki.tam ayrılacakken o ayrıldı değil, ben ayrılmayı düşünüyorken tesadüfen o ayrıldı benden bir kaç saat sonra onu kast ettim. ya ben kendisinede diyorum dönüp kendimede diyorum seven insanın yapacağı şeyler değil bunlar diyede ne onu ikna edebiliyorum buna nede kendimi. beni sevmediğini iddia edince inkar ediyor. itirsf etse o da kurtulcak bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?