- 30 Haziran 2013
- 21.031
- 16.308
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
canım altına bıde içlik giy daha etkılı oluomus oyleneeeey kilotlami? terbiyesiz banlaticam seni kilot dedin!
ben esofman giycem canim, ne o öyle kilotmus pehh
aaa hepsıne mı verdın dostlugunuYa sen kimi kime banlatiyosun tum forum dostum benim
Hoff zenqinlikten naptigimi biliyo muyum ben yhaa .s.s.s
Hee olabilir dogru. Yazik yaa uzuldum simdi. Kendisini seven olmamasi falan acayip kompleks yapmistir ozguvenini yitirmistiryok yok bence psıkolıojık problemı varmıs
Biz evlenince kardes kardes uyuycaz zaten. Daha eli elime degmedi. Malum hamile kalirim falan. Cok temkinliyiz. Cocuk dusunene kadsr boyle devam edicez
ıste ccıddı anlamda özguven sorunu varmısHee olabilir dogru. Yazik yaa uzuldum simdi. Kendisini seven olmamasi falan acayip kompleks yapmistir ozguvenini yitirmistir
Ya sen kimi kime banlatiyosun tum forum dostum benim
Tabii adminler bile kankimaaa hepsıne mı verdın dostlugunu
canım altına bıde içlik giy daha etkılı oluomus oyle
Yok asla. Ayni oda bile degil hattaayni yatakta degil umarim??!!!
Aşırının aşırısı mı? Ayrıca ben sizi banlatıcam çünkü herkesin öpüştüğü yere Almanya denir, o zaman orada yaşayan kişi erkektir.neee sen bana zevksizmi dedin, dur seni de banlatimda gör gününü
ben ne bicim zevkli bir insanim bi kere
kiyamam ya belki onlar da yalandir artik kimseyr inanamiyoruz kiewet yaaa uzulmustum ona ama erkeksın dedıler baya savundu kendını erkek degılıkm ama cok cırkınım benı seven h9ıcolmadı ben de boyle bı kaaraktere burundum falan deyıp gıtmıs uyelıgı ıptal sımdı
yok evlenince de kardes kardes yatamam olmaz ii ihhBiz evlenince kardes kardes uyuycaz zaten. Daha eli elime degmedi. Malum hamile kalirim falan. Cok temkinliyiz. Cocuk dusunene kadsr boyle devam edicez
Tabii adminler bile kankim
kavun kokusu hanim konuya bi el atar misiniz
lavieenrose_ sunu bi banlar misin rica etsem?
Yok asla. Ayni oda bile degil hatta
Hanım haanııııım doğmamış çocuğundan, sevişmiş olmandan utan. Dizini kır evinde otur, sokakta gezme, Patatees'imize de bulaşma. Lanet olasu federaller seniiiiaaa hepsıne mı verdın dostlugunu
Aşırının aşırısı mı? Ayrıca ben sizi banlatıcam çünkü herkesin öpüştüğü yere Almanya denir, o zaman orada yaşayan kişi erkektir.
Dün Miss Vajina başlığına bakınca, içimde gizli bir lezbiyen olmadığı kesinleşti; olsaydı ben öperdim
ne oldu kiskandin beni dimi, cünkü ben burda heryerde herkesle öpüsebilirim istedigim zaman (ama kimse benimle öpüsmek istemiyor o ayri tabi)
qandirdiiimbilmiyorum sana pek güvenemiyorum, adama yazik sonucta bence ayri ev tutmalisiniz
Nee agzindan mi öpmuuussHanım haanııııım doğmamış çocuğundan, sevişmiş olmandan utan. Dizini kır evinde otur, sokakta gezme, Patatees'imize de bulaşma. Lanet olasu federaller seniiii
qandirdiiimboncuk benim olucak binicem ustune vurucam kirbaci vurucam kirbaci