- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Ağzından öpse iyi aaaaazından öpmüşNee agzindan mi öpmuuuss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzından öpse iyi aaaaazından öpmüşNee agzindan mi öpmuuuss
Kulotsuz hem de
ooooh sefaaaan olsun
Abooovvv o zaman fake olabilir kesin erkektirAğzından öpse iyi aaaaazından öpmüş
Kulotsuz hem de
Banlatcam benAbooovvv o zaman fake olabilir kesin erkektir
Kulotsuz hem de
midem bulandi ya bari bi bornoz giy üstüne
Bu akşam başlıyorum adamı yakalayayım deneme bir ki yapcame cnm külotla surtunmessen olmaz kı oyle kalıyolar hamıle bı de oyle dene ben bı doguruyum 40ım cıksın Allahın ıznıyle hemen baslıycam kulotla
Ropdöşambr tercih tabii.
Ay içim şişti kendimi buraya attım :)
Çok fakir işi. Elit bir insan olduğumdan daha önce bahsetmiştim. Ölsün fakirler ve de fakırlar. İçliğimiz bile ipek
ay o ne öyle sosyete isi
bildigin bornoz giysin bence
bence yani
midem bulandi ya bari bi bornoz giy üstüne
Ben bornoz giycem ona da röpdeşmsd dan giydircem sonra sabahlar olmasin
Ropdöşambr tercih tabii.
Çok fakir işi. Elit bir insan olduğumdan daha önce bahsetmiştim. Ölsün fakirler ve de fakırlar. İçliğimiz bile ipek
Ben bornoz giycem ona da röpdeşmsd dan giydircem sonra sabahlar olmasin
Sagol canimm hosgeldinn gozumuz yollarda kaldi vallahYeni konu hayılı olsun, az dinleneyim sonra yazışmaları okuyup katılacağım canlar
Fakirlerin uydurduğu masallar bunlar hıh!kizim ne ayaksin lan sen, ipek erkege haramdir
ne bicim bir kocan var
Kuzumm benim diger konuyu okursan eger daha donanimli olursun. Burda her an banlatcam seni lafini duyabilirsin cunku. Sasirma diye soyluyorum. Zaten issiziz biz okursun sen ben inaniyorumAy içim şişti kendimi buraya attım :)
Fakirlerin uydurduğu masallar bunlar hıh!