- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Sagol kuzum. Digerinin eglencesi baskaydi ama olsun. Burda da onun dedikodusunu yaparizMerhaba canım hayırlı olsun yeni konu
Bihtersu çok bahtsız bir kızdı açıkçası çok üzüldüm kendisine bir daha birşey diyemedim buradan görür belki beni Bihtersu herşey güzel olacak bebeğim umudunu hiç kaybetmeSagol kuzum. Digerinin eglencesi baskaydi ama olsun. Burda da onun dedikodusunu yapariz
Sagok bebegimm. Adamlara bak ya fake uye bdv de bu konuyu acip onlari mal yerine koyumca hoslarina gidip dalga gecmeyi iyi biliyolar. Konu geyikte olunca rahatsiz oluyolar. Geyikte adam gibi konu istiyolarmiss!! Yoh siyaset yapicaktikk. Bi de kazen beyin duvarina yazmis patatesi banlasana diye hesaota tum forum dostuymus daha dort aylik uye kendisii onlar yokken biz vardiikk. Okudun mu obur topigi kizzHayırlı olsun yeni topik canım. Ben takip ediyordum onu ama bildirim gelmedi hiç.
Hayret birşey yahu geyikte bile rahat yok
Neyse ayrık otu sokmayız buraya
İki kisi birbirinden guc aldi tabii. Basta yumusak konusuyolardi. Bir anda ustume saldirdilar. Valla haklarindan geldim hiic laf ettirnem kendime. Benim uzerimden espri yapabilirsiniz guler gecerim ben de kendimle dalga gecerim de. Hakaret sabrimi tasirdi. @Bi kahve de ordaydi o an benim yanimdagece erken gittim millet hırslarıyla yine içine etmeyi başarmış. ah ben olacağdım sinirimi nasıl alıyodum onlardan.
Ah canim ben de cok uzuluyorum onun haline. Hayat onun icin cok zorrBihtersu çok bahtsız bir kızdı açıkçası çok üzüldüm kendisine bir daha birşey diyemedim buradan görür belki beni Bihtersu herşey güzel olacak bebeğim umudunu hiç kaybetme
başkalarının namusuna dil uzatacak kadar edeplilerde edep beğenmiyorlar. kendilerini kayınlarında gözü vardı sanırım ki senin üzerinden tatmin olmuşlarİki kisi birbirinden guc aldi tabii. Basta yumusak konusuyolardi. Bir anda ustume saldirdilar. Valla haklarindan geldim hiic laf ettirnem kendime. Benim uzerimden espri yapabilirsiniz guler gecerim ben de kendimle dalga gecerim de. Hakaret sabrimi tasirdi. @Bi kahve de ordaydi o an benim yanimda
aşkta falan yüzü gülmemiş kızcağızın ama güler diye umut ediyorumAh canim ben de cok uzuluyorum onun haline. Hayat onun icin cok zorr
Ben de oyle dusunuyorum. Sonucta ben burdaki fake konularin iceriginden baska bisey yazmadim. Ne okuduysam kurgu seklinde yazdim. Kendim uydurmadim. Bi tamesi kaynim var dedi zaten. Kesin o oyle bisey dusunuyo ki ondan bana boyle bi yakistirma yapti. Sonucta insan kendini nasil hissederse baskasini da oyle gorurmus. İnsanin fikri neyse zikri de o olurmusbaşkalarının namusuna dil uzatacak kadar edeplilerde edep beğenmiyorlar. kendilerini kayınlarında gözü vardı sanırım ki senin üzerinden tatmin olmuşlar
Aman oylelerinin yuzu guler zaten bacim. Nerde asik nerde temiz kalplisi varsa yuzu hic gulmez onlarin. Bu dunya yalan dunyaa aahh ahhaşkta falan yüzü gülmemiş kızcağızın ama güler diye umut ediyorum
Baktım biraz gözlerimSagok bebegimm. Adamlara bak ya fake uye bdv de bu konuyu acip onlari mal yerine koyumca hoslarina gidip dalga gecmeyi iyi biliyolar. Konu geyikte olunca rahatsiz oluyolar. Geyikte adam gibi konu istiyolarmiss!! Yoh siyaset yapicaktikk. Bi de kazen beyin duvarina yazmis patatesi banlasana diye hesaota tum forum dostuymus daha dort aylik uye kendisii onlar yokken biz vardiikk. Okudun mu obur topigi kizz
Ben isterim valla,bu üçkahve çeşidinede hayır diyemem.Yettim gariiiibi kahve isteyen var mııııı? Damla sakızlı yada şöyle mis gibi dibek kahvesi
Hahaha seni bi banlatirim oyle gozlerin portler isteBaktım biraz gözlerimböyle açıldı. Hahaha Bengisu seni bir banlatirım aklın hayalin durur,bütün siteyi tanıyorum ben taaammı Neyse boşverelim yahu tuhaf olmuş,banada bildirim gelmedi dedim doğurdu herhalde hatun
Kiz kahve sevmem ama canimi cektirtttin heeeYettim gariiiibi kahve isteyen var mııııı? Damla sakızlı yada şöyle mis gibi dibek kahvesi
HahahHahaha seni bi banlatirim oyle gozlerin portler iste
Bihtersu bebekleri bacanaginin eltisiyle anasinin emmi oglunun gelininin kardesine naklettirmeye kaear vermis simdi zengin koca pesinde mutlu son