- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Haberleşip birlik halinde geliniyor bir de. Hakikaten sataşma amacı yok, art niyet yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ozrumu diledm bu hakaret snra oldu mesaj attim gormemeniz normal hakaret edilecek bana ozrumden snra ne yapim susim mı. ben dusuneblrdm aman banane tanmyrm etmiyorm niye ozur dileym die ama canm skldi cidden ozur diledm rahatladm ama goryorumki hata etmisimSiz ne zaman özür dilediniz bilmiyorum, ama bu konu saatlerdir yazılan şeyler. Atıyorum 1 saat önce özürler dilendi ise bakın bakalım 1 saat önce hakaretvari ne var? Hoş kimseye hakaret edilmesi ama üstünüze alınacak bir şey bulmuş olabilirsiniz. Nickinizi bile mesajınızdan sonra çıkarabildim, akılda kalmamış. Bari bu konumuzu sabote etmeseydiniz.
insan gibi sana mesaj atanda kabahat. burda etmedigin hakaret kalmadi sen ve arkadaslarin dahi bu ceza konusunuda burayi okumakla baslayabilir yönetici kabul yaptgm sey.hic te duzgun yorum degildi hata ettim arkadasla dalastik bnm yorumuma agir laflar etti kendine pek masum sayilmaz hatanin buyugu bende kabul edyorm baslatan benim. ama snra pisman olup mesaj attim ozrmu diledm gayette anlasldgmi saniyordum ki O Orenbaayyaaannn arkadsmzda msjda duzgun konustu benle ozrmden snra birda geli daha bana hakaret etmen pek.durustce degol hic yakistiramadim.. bu ceza olayini burayi okumakla goz ardi edilirse sevinirim. burda hakaret etmeye hic gerek yok neyse iyi gunler. .
Tamam, özür dilemek zaten eziklik değil aksine erdemdir. Siz hangi mesajı hakaret olarak düşündünüz acaba?ben ozrumu diledm bu hakaret snra oldu mesaj attim gormemeniz normal hakaret edilecek bana ozrumden snra ne yapim susim mı. ben dusuneblrdm aman banane tanmyrm etmiyorm niye ozur dileym die ama canm skldi cidden ozur diledm rahatladm ama goryorumki hata etmisim
bildirecem hakkimda konusulmus susamam heralde arkadasm. ozur diledm hata ettim die ciddi anlamda hatalydm zaten ama burda ozur diledktn snra ustune hakaret yenmsm hicte dogru degl dogruya dogru konusun savunma yapmadan hak verirsnz borazda olsa belkisimdi ben tam anlamiyla anlayamadim arkadasim. diger konuyu sabote etmissiniz, ben sonradan gördüm. biz kendi kendimize konusup egleniyorduk, gelip cik cik cik bidi vidi ortaligi karistirip gitmissiniz. o konuda kapandi zaten.
simdi ayni seyi burda sikayet edermis gibi neden yapiyorsunuz? neden moral bozuyorsunuz. kimse sizi buraya davet etmedi diye düsünüyorum. kimse burda fikrinizi beyan etmenizi istemedi.
eger konu sahibi size özelden hakaret ettiyse BILE burda onu sikayet etmek neyin kafasidir.
lütfen eger bir sorununuz, hazmedemediginiz bir durum varsa yönetime bildirin onlar gerekeni yaparlar zaten.
Haberleşip birlik halinde geliniyor bir de. Hakikaten sataşma amacı yok, art niyet yok
eziklik olarak dusunsem burda o kadr kisi icinde ozur diledm demezdm. orda yazilanin hepsini lkudum pattes arkadasmz dedi iki densz yuzunden kapandi burya actm konuyu oku oku diger yazismalari gulersn daha bunlar gbi cok ama ozrumden snra yaplms hocte dogru bi davrans degil. ben dile getirdm sadce ortami kzstrmak dgl niyetm iyi sohbetlerTamam, özür dilemek zaten eziklik değil aksine erdemdir. Siz hangi mesajı hakaret olarak düşündünüz acaba?