İnadina sohbet inadina makara

bılıo musunuz bılmem ama justholdmetight ın geyık sayfasında bı kız vardı o da troll cıkmıstı neydı yaa unuttum adını kız normalde cok çirkınmıs de hayatı falan fakımıs ama burda kendıne polmak ıstedıgı profılı cızmıs baya da kandırmıs ordajkılerı sonra da ıtıraf etmıs

Evet katiliyorum. Hatta ben kulotlu corap ustume tayt ustume esofman ustume pantolon giyip oyle yapcam. Cok namuslu olsun benim cocugum. Spnucta sperm cok delici bisey. Surtunme yoluyla iliskiye girsen de oluyo. Adam ceketini atsa hamile kaliyosun canim
ahh ahh ceketını bıle atmıyo ustume bebegıne zarar verır dıye sus artık konusma nolur çok kötu oldum şimdi :KK70: :KK70: :KK70:

bılıo musunuz bılmem ama justholdmetight ın geyık sayfasında bı kız vardı o da troll cıkmıstı neydı yaa unuttum adını kız normalde cok çirkınmıs de hayatı falan fakımıs ama burda kendıne polmak ıstedıgı profılı cızmıs baya da kandırmıs ordajkılerı sonra da ıtıraf etmıs
Aaa yani hayati cok guzelmis, kendisi cok guzelmia gibi mi anlatmisss. Valla ne yalan soyliyim bu duydugum en mantikli fake konuydu :KK70: :KK70:

Su var sadece :KK70: hooff cok zenginim ya ben saqlikli besleniyorum sekerim oyle kolaymis meyve suyuymus icmiyorum. Zenginim ya ondan hani. Canim istedigi an usaklara meyve siktiriyorum

iiiiy mayva suyumu iciyorsun bence sen zengin degilsin pis fakir
o meyveler ufak ufak dogranip suya atilir öyle icilir öff hicbirsey bilmiyorsun

:KK51: evlenince hepsini uygulicam
yada yazligi olan sevgili bulunca
Arabada bes evde onbes tatlı kıss :KK14: kulotla surtun ama iliskinin olmazsa olmazidir oyle cocuk daha guzel oluyomus

ahh ahh ceketını bıle atmıyo ustume bebegıne zarar verır dıye sus artık konusma nolur çok kötu oldum şimdi :KK70: :KK70: :KK70:
Ben de evlenmek istiyom yaa :KK70: cok sıkıldim okumaktan :KK70: bana boyle bi atraksiyon bi eglence lazim :KK70: sagoti beni isinlaaa :KK70:

Bende gerçek sanıyordum ki hatta kaç üyeliği çıktı onunda kendine cevap yazıyormuş. Sonra özür diledi tüm üyelikleri deşifre oldu hatta. Aslında yazık ya nasıl kafaları var.allah kimseyi aklından eksik yapmasın valla çok zor
zor olmaz mi yazik. Kacirmisim ben ya

Evet katiliyorum. Hatta ben kulotlu corap ustume tayt ustume esofman ustume pantolon giyip oyle yapcam. Cok namuslu olsun benim cocugum. Spnucta sperm cok delici bisey. Surtunme yoluyla iliskiye girsen de oluyo. Adam ceketini atsa hamile kaliyosun canim
nisanlimin ceketini tutmays korkuyorum malum hamile kalirim falan :KK66:

buldum breakingbadd miş kızın adı
ayy o da mi fakeymis:)) ben kacirmisim hep ya:))

iiiiy mayva suyumu iciyorsun bence sen zengin degilsin pis fakir
o meyveler ufak ufak dogranip suya atilir öyle icilir öff hicbirsey bilmiyorsun
Hoff zenqinlikten naptigimi biliyo muyum ben yhaa .s.s.s

konu fake degıldı boyle bı geyık sayfası ıdı orda kendını oyle tanıtmıs du bulucam kızın ısmını
Hee geyik olsun diye mi oyle bisey yapmis yani?

ewet yaaa uzulmustum ona ama erkeksın dedıler baya savundu kendını erkek degılıkm ama cok cırkınım benı seven h9ıcolmadı ben de boyle bı kaaraktere burundum falan deyıp gıtmıs uyelıgı ıptal sımdı

Arabada bes evde onbes tatlı kıss :KK14: kulotla surtun ama iliskinin olmazsa olmazidir oyle cocuk daha guzel oluyomus

Ben de evlenmek istiyom yaa :KK70: cok sıkıldim okumaktan :KK70: bana boyle bi atraksiyon bi eglence lazim :KK70: sagoti beni isinlaaa :KK70:

neeeey kilotlami? terbiyesiz banlaticam seni kilot dedin!
ben esofman giycem canim, ne o öyle kilotmus pehh

Biz evlenince kardes kardes uyuycaz zaten. Daha eli elime degmedi. Malum hamile kalirim falan. Cok temkinliyiz. Cocuk dusunene kadsr boyle devam edicez

X