- 30 Haziran 2013
- 21.031
- 16.308
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Su var sadecehey masallah
bugün cok cay ictim ya, ama soguk biseyler varsa alirim
ahh ahh ceketını bıle atmıyo ustume bebegıne zarar verır dıye sus artık konusma nolur çok kötu oldum şimdiEvet katiliyorum. Hatta ben kulotlu corap ustume tayt ustume esofman ustume pantolon giyip oyle yapcam. Cok namuslu olsun benim cocugum. Spnucta sperm cok delici bisey. Surtunme yoluyla iliskiye girsen de oluyo. Adam ceketini atsa hamile kaliyosun canim
Ya "soğuk bi gazoz ister misin yavrum" derlerse.hey masallah
bugün cok cay ictim ya, ama soguk biseyler varsa alirim
Aaa yani hayati cok guzelmis, kendisi cok guzelmia gibi mi anlatmisss. Valla ne yalan soyliyim bu duydugum en mantikli fake konuydubılıo musunuz bılmem ama justholdmetight ın geyık sayfasında bı kız vardı o da troll cıkmıstı neydı yaa unuttum adını kız normalde cok çirkınmıs de hayatı falan fakımıs ama burda kendıne polmak ıstedıgı profılı cızmıs baya da kandırmıs ordajkılerı sonra da ıtıraf etmıs
Su var sadecehooff cok zenginim ya ben saqlikli besleniyorum sekerim oyle kolaymis meyve suyuymus icmiyorum. Zenginim ya ondan hani. Canim istedigi an usaklara meyve siktiriyorum
konu fake degıldı boyle bı geyık sayfası ıdı orda kendını oyle tanıtmıs du bulucam kızın ısmınıAaa yani hayati cok guzelmis, kendisi cok guzelmia gibi mi anlatmisss. Valla ne yalan soyliyim bu duydugum en mantikli fake konuydu
Ya "soğuk bi gazoz ister misin yavrum" derlerse.Neyse ki ben çok terbiyeliyim, hiç böyle şeyler demem. Hem evliyim hem bakireyim; o derece namusluyum El ele tutuşma aşamasından, yanaktan öpmeye yeni geçtik
Arabada bes evde onbes tatlı kıssevlenince hepsini uygulicam
yada yazligi olan sevgili bulunca
Ben de evlenmek istiyom yaaahh ahh ceketını bıle atmıyo ustume bebegıne zarar verır dıye sus artık konusma nolur çok kötu oldum şimdi
Bana öyle bir teklif gelmedi, demek ki zevksizlik diz boyu
soguk gazozu genelde ben teklif ediyorum
zor olmaz mi yazik. Kacirmisim ben yaBende gerçek sanıyordum ki hatta kaç üyeliği çıktı onunda kendine cevap yazıyormuş. Sonra özür diledi tüm üyelikleri deşifre oldu hatta. Aslında yazık ya nasıl kafaları var.allah kimseyi aklından eksik yapmasın valla çok zor
nisanlimin ceketini tutmays korkuyorum malum hamile kalirim falanEvet katiliyorum. Hatta ben kulotlu corap ustume tayt ustume esofman ustume pantolon giyip oyle yapcam. Cok namuslu olsun benim cocugum. Spnucta sperm cok delici bisey. Surtunme yoluyla iliskiye girsen de oluyo. Adam ceketini atsa hamile kaliyosun canim
ayy o da mi fakeymis:)) ben kacirmisim hep ya:))buldum breakingbadd miş kızın adı
Hoff zenqinlikten naptigimi biliyo muyum ben yhaa .s.s.siiiiy mayva suyumu iciyorsun bence sen zengin degilsin pis fakir
o meyveler ufak ufak dogranip suya atilir öyle icilir öff hicbirsey bilmiyorsun
Hee geyik olsun diye mi oyle bisey yapmis yani?konu fake degıldı boyle bı geyık sayfası ıdı orda kendını oyle tanıtmıs du bulucam kızın ısmını
ewet yaaa uzulmustum ona ama erkeksın dedıler baya savundu kendını erkek degılıkm ama cok cırkınım benı seven h9ıcolmadı ben de boyle bı kaaraktere burundum falan deyıp gıtmıs uyelıgı ıptal sımdızor olmaz mi yazik. Kacirmisim ben ya
nisanlimin ceketini tutmays korkuyorum malum hamile kalirim falan
ayy o da mi fakeymis:)) ben kacirmisim hep ya:))
yok yok bence psıkolıojık problemı varmısHoff zenqinlikten naptigimi biliyo muyum ben yhaa .s.s.s
Hee geyik olsun diye mi oyle bisey yapmis yani?
Arabada bes evde onbes tatlı kısskulotla surtun ama iliskinin olmazsa olmazidir oyle cocuk daha guzel oluyomus
Ben de evlenmek istiyom yaacok sıkıldim okumaktan bana boyle bi atraksiyon bi eglence lazim sagoti beni isinlaaa
Biz evlenince kardes kardes uyuycaz zaten. Daha eli elime degmedi. Malum hamile kalirim falan. Cok temkinliyiz. Cocuk dusunene kadsr boyle devam edicezzor olmaz mi yazik. Kacirmisim ben ya
nisanlimin ceketini tutmays korkuyorum malum hamile kalirim falan
ayy o da mi fakeymis:)) ben kacirmisim hep ya:))
Bana öyle bir teklif gelmedi, demek ki zevksizlik diz boyu
Ya sen kimi kime banlatiyosun tum forum dostum benimneeeey kilotlami? terbiyesiz banlaticam seni kilot dedin!
ben esofman giycem canim, ne o öyle kilotmus pehh