'İnadına dekolte ve mini etek giyeceksiniz'

saraylım cok dagru yazmıssın eskısı gıbı degıl hıcbırsey ayrımcılık cok herkez bırbırıne nefretle bakıyor anlamsız gelıyor yaşananlar bana her ıkı taraf ıcınde soyluyorum ıpın ucunu cok kacırdılar her ıkı atarfda cok sıvrıleştı kılıcın ucu gıbı aynı allah sonumuzu hayır etsın ıyıye gıtmıyoruz vaalla

Aynen aynen. Ben kactim. En sonunda bildirimleri kapatacagim hic gormeyeyim
Hıh şöyle canım örnek verdim anlattım otobüs olayını şu anda yazışırken bile böyle sığ görüşlü yazışanlar var ben senin ne demek istediğini anlıyorum ve ben okpeyt teninde ne demek istediğini anlıyorum boş ver cicicmm..

hımm ben bu olayları 10 sene evvel yaşamıştım saraylım o zamanlar 17 18 yaşlarındaydımm.. AKP ile ne alaka..

Birileri açın birileri kapatın diyor şu kadınları kendi istediklerini bırakın kimse kimsenin baskısına maruz kalmasın veya mahalle baskısına , gazeteciler satılmaz olsaydı bugün bu durumda olmayacaktık ,önce kendi işlerini doğru düzgün yapsınlar

hımm ben bu olayları 10 sene evvel yaşamıştım saraylım o zamanlar 17 18 yaşlarındaydımm.. AKP ile ne alaka..
Tayyip ayni zihniyetle Istanbulda senelerce belediye baskanligi yapti, pesinden 12 senedir de basbakan. Kur iste alakayi..

Valla memlekette yolsuzluk, hirsizlik, rusvet, adam kayirma, gorevi kotuye kullanma, soygun, hortum, her birsey ayyuka cikmisken dinle hasir nesir olan her bir hoca sanki Kuranda bunlara ait hic bir haram zikkim lafi yokmus gibi bunlardan zerre bahsetmeyip Kurani eline aldiginda sadece kadin ve seksten bahseden bir kitapmis muamelesi yaparak buna dair ne varsa onlari cimbizlayip hergun baska bir fetva ile halkin karsisina cikip gundem yaparsa iste o zaman din de sekse kayar, seks de dine... Yani mini etek hakkinda acilmis bir konunun bu zamanda dine kaymasi alisik oldugumuz birsey, memleketin ve de dinin bugun kadin ve seksten baska sorunu mu var? Ya da baska bir deyisle bugun din adamlarinin kadin ve seksten baska bir derdi mi var?Uckur davasi, en buyuk dava bugun..

Açıklığı cumhuriyetle eşdeğer tuttuğu "iddia edilen" zihniyet , her kesme saygı duyduğunu söyleyen ama kendisi gibi olmayanlara zerre saygı duymayan "pek samimi(!)" zihniyete karşı..Ha gayret

Valla hayatımda hiç dekolte giymemişim onu farkettim.Şu babacıklarım az ince olaydı çok isterdim etek giymeyi, hep özenmişimdir..
Tayt üstüne tunik giyerim..Çok daha rahat ederim..

Bacaklarına güvenen "İNADINA" mini etek giysin, destekçinizim

Kalın çorapla mini güzel gidiyor arkadaşım,daha yaşımız genç giyeceğiz tabiki,elbiselerim bile hep dizin üzerindedir benim.. Sen gel buraya salın şöyle güzelcene ohhhh ne güzel ..

valla annemde giyerdi bende giydim. kimsede karışamaz. . yazın, şortumuda giydim ,yazın halada giyerim. karışanında alnuını karışlarım

Ben bile mini giyiyorum hala,yazın genelde şort yada incecik elbise oda kısa tabi.

Ay abla ne güzel ya..Denizden çıktığımda bile pareoma saldırıyorum milletin göz zevkini bozmiyim diye

valla annemde giyerdi bende giydim. kimsede karışamaz. . yazın, şortumuda giydim ,yazın halada giyerim. karışanında alnuını karışlarım
Benim de annemin 3 çocuklu zamanlarında mini etekli elbise giydiği bir sürü fotoğrafı var ben o zamaları görmedim çünkü tekne kazıntısıydım :) aynı şekilde yengelerimin halalarımın falan da böyle fotoğrafları var çok şaşırmıştım epey giymişler gençliklerinde o zamanlar bayağı modaymış sanırım şaşırmıştım çünkü yaşlandıklarında giymemişlerdi ben görmemiştim hiç, bir de doğuluyuz falan bayağı bi ilginç gelmişti. Ben de mini etekte rahat edemiyorum ama şort çok giyiyorum yazın sıcakta yoksa bayılırım terden zaten, furkan vakfının başkanı beni de görmedi Allahtan :)

Kusura bakmayin ama tamamen sacmalamissiniz. O bastakiler herkesin hakkini korumak için geldiler basa güya. Yani etkiye tepki verebilecek bir konumda degiller. Tarafsiz olmali kimsenin giydigine yedigine ictigine laf etmemeli mudahalede bulunmaya calismamalilar. Ayrica su Sibel Meric ornegin o kadar cirkin ve igrencki soyleyecek tek laf yok!

Adam cumhuriyeti boyle kurtaririz dememiş. Ciplak gezin de dememis. Senin ozgurligune karisirlarsa boyun egme inadina sahip cik demis. Ciplaklikla degil ozgurlugune sahip cikarak kurtarilir cumhuriyet.
Anlama ve carpitma kapasitenize hayran kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…