'İnadına dekolte ve mini etek giyeceksiniz'

Yav hakikaten bu dinci zihniyetin aklı neden hep belden aşağıda..Bunlara saygı duyan zihniyet bi açıklayabilir mi bunu bana? Cidden samimice soruyorum, merak ediyorum çünkü.

dinci zihniyet söylememiş dikkat edersen, inadına mini etek giyin diyerek. karşılıklı demekki iki tarafta kadınlara takmış.

isyeaaaaannnn:KK53: yanlıs ifade edilmiş sen simdi inadına mini etek giy dersen al Ataturkculer boyle diye pusuda bekleyenler davranır hemen..

Bu ne rezalettir ya....Allah'ın ayetlerini çiğneyip ...sen inadına giyin pardon soyun demek nasıl bir cesaret kime kafa tutmak..İnadı kime yapmış olacan iyi düşün bakalım..Bakımlılık farklı bişey yahu ne yani kapalı bi bayan bakımsızmıdır..çirkinmidir..Agzım fena açılacak ama susuyorun edebimden...
Bunlara şeytan bile hayrandır

Bu ne rezalettir ya....Allah'ın ayetlerini çiğneyip ...sen inadına giyin pardon soyun demek nasıl bir cesaret kime kafa tutmak..İnadı kime yapmış olacan iyi düşün bakalım..Bakımlılık farklı bişey yahu ne yani kapalı bi bayan bakımsızmıdır..çirkinmidir..Agzım fena açılacak ama susuyorun edebimden...
ne alaka konuyla

dinci zihniyet söylememiş dikkat edersen, inadına mini etek giyin diyerek. karşılıklı demekki iki tarafta kadınlara takmış.

İnadına mini etek giyin muhabbeti annenin bile diz kapağının üstü tahrik eder diyen adama verilmiş bir cevap/tepki. Yani yobazın teki çıkıp neresi ne kadar tahrik eder şeklinde açıklamalar yapmasa böyle bir cevap gelmeyecek kaldı ki cevapta da bu tarz baskılar karşısında yılmayın, sinmeyin, korkmayın mesajı var. İddia ettiğiniz gibi iki taraf da kadınlara ve sekse takmış değil kafayı yani.

İnadına mini etek giyin muhabbeti annenin bile diz kapağının üstü tahrik eder diyen adama verilmiş bir cevap/tepki. Yani yobazın teki çıkıp neresi ne kadar tahrik eder şeklinde açıklamalar yapmasa böyle bir cevap gelmeyecek kaldı ki cevapta da bu tarz baskılar karşısında yılmayın, sinmeyin, korkmayın mesajı var. İddia ettiğiniz gibi iki taraf da kadınlara ve sekse takmış değil kafayı yani.
bir anlamadılar şunu.

Valla ben kimsenin burdaki kimsenin bacaklarini gormedigim icin birsey diyemicem.. sizler gorusuyorsunuz galiba..:KK69: Yav ben giyemedim, cunki benim dizlerim de cikik, ust taraf hafif kasli ama iyi, dizden asagisi yuz kiloya bile ciksam incecik..:KK70:Aslinda birgun denk geldim duz ayakkabili bir resminde Angelina jolie'nin bacaklari benimkilere benziyor, ama o Duka Tesla'nin dedigi gibi topuklu ile onlari toplamis, iyi duruyor. Ben de birgun topuklu giydim, aaa... hakikatten de cok farketti, oz guvenim yerine geldi ama sorun su ki ben hayatim boyunca duz ayakkabi ile gezdim, topuklu ile yuruyemiyorum..:KK61:

Benimkiler de fena değil ama asıl bir arkadaşım var, o kadar güzel bacakları var ki...Giyiyor miniyi de, bir yürüyor Allah'ım bir yürüyor gerçekten şeytan bile hayran kalıyordur, katılıyorum size :)

Benimkiler de fena değil ama asıl bir arkadaşım var, o kadar güzel bacakları var ki...Giyiyor miniyi de, bir yürüyor Allah'ım bir yürüyor gerçekten şeytan bile hayran kalıyordur, katılıyorum size :)
:KK70::KK70::KK70:Cevaba bak...:KK53: Sen cok yasa emi Duka Tesla..:KK70:

X