- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Opak mopak idare edicez artık. Düğmeler açılmalı, memelere özgürlük. Hava alsınlar azıcıkOpakta olur hayatım fark etmez,düğmeye bişi diyemem bende mi açsam yoksa düğmeleri
Cevaba bak... Sen cok yasa emi Duka Tesla..
Opak mopak idare edicez artık. Düğmeler açılmalı, memelere özgürlük. Hava alsınlar azıcık
zaten kimin nerede beğeni yapacağını çok iyi anladım bu forumda. tanıyorum artık ,şaşırtmıyorNe kadar saygılısınız, ne kadar açık görüşlüsünüz maşallah..Mini etek giymeyi "soyunmak" olarak gören zihniyet.
İşin içine hemen şeytan girmiş, Allahın ayetleri girmiş. Size düştü çünkü milletin ahireti..
İyi ki susmuşsunuz edebinizden. Pek edepli yorumunuzun altındaki o not ne kadar ironik.
Bir kaç sayfa önce "ne yani kapalılar dar görüşlü müdür" diyen arkadaş ta çakmış beğeniyi. Bravo..Çok saygılı ve çok açık görüşlüsünüz.
Kız alıntılamayı unutmuşsun, üstüne alınmaz şimdi arkadaşNe kadar saygılısınız, ne kadar açık görüşlüsünüz maşallah..Mini etek giymeyi "soyunmak" olarak gören zihniyet.
İşin içine hemen şeytan girmiş, Allahın ayetleri girmiş. Size düştü çünkü milletin ahireti..
İyi ki susmuşsunuz edebinizden. Pek edepli yorumunuzun altındaki o not ne kadar ironik.
Bir kaç sayfa önce "ne yani kapalılar dar görüşlü müdür" diyen arkadaş ta çakmış beğeniyi. Bravo..Çok saygılı ve çok açık görüşlüsünüz.