'İnadına dekolte ve mini etek giyeceksiniz'

Ne kadar saygılısınız, ne kadar açık görüşlüsünüz maşallah..Mini etek giymeyi "soyunmak" olarak gören zihniyet.
İşin içine hemen şeytan girmiş, Allahın ayetleri girmiş. Size düştü çünkü milletin ahireti..
İyi ki susmuşsunuz edebinizden. Pek edepli yorumunuzun altındaki o not ne kadar ironik.
Bir kaç sayfa önce "ne yani kapalılar dar görüşlü müdür" diyen arkadaş ta çakmış beğeniyi. Bravo..Çok saygılı ve çok açık görüşlüsünüz.

zaten kimin nerede beğeni yapacağını çok iyi anladım bu forumda. tanıyorum artık ,şaşırtmıyor

Kız alıntılamayı unutmuşsun, üstüne alınmaz şimdi arkadaş

Şahane saygılı ve karşılıklı hoşgörülü yorumlar yapmışsınız yine, yorumlar o kadar güzel ki konuyu kapamak zorunda kalıyorum.

Bu bölümde artık dini konu ve yorumlar yasak dedim, bu yasak sizlerin eseri...

Şimdi bana içinizden istediğiniz kadar sövün, ben eğiliyorum her lafınız üstümden geçiyor, topik incelenecek haddi ve kuralları aşan yorum varsa gereken yapılacak.

Son düzenleme:
Hanımlar,
tüm yorumları okudum, herkes ama herkes birbirine saygılı olmalı ve laf çarpmamalı.
Aynı laf çarpanları başka bir topikte yine didişirken görürsem uyarı veririm bilginiz olsun.

Bu arada artık şunu aklınıza sokun, örtülüler yobaz, mini etekliler çıplak ve namussuz değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…