- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
İçimizde birbirine tahammül edemeyenler var gerçekten..2 örnek vereceğim bizzat şahit olduğum 2 içersinde oluyor bunlar.. otobüste anama gidiyorum çarşaflı bir kadın bindi otobüs dolu kadın bakınıyor yer varmı diye bakınırken otobüs hareket etti. sendelendi düşecek hemen yanında orta yaşlı sarışın bir bayan kolundan tuttu bunu yardım amaçlı.. çarşaflı kadının elini iterek ve tiksinerek bırak senin gibi cenabetli biri bana dokunamaz dedi. .hayda tabi kızılca kıyamet koptu.. aradan bayağı geçti gene anama gidiyorum otobüsteyim otobüs tıklım tıklım yer yok tıkış tıkış gidiyoruz.. açık bir kadın makyajı gayet yerinde 30 35 yaşlarında bir kadın bindi. o kadar sıkışıkki ilerlemeye çalışıyor..erkekler yoğunlukta tabi ee erkek bu içlerinde ib.... olanlarda var kadın kaldı aralarda ileride çarşaflı ama yaşlı ve yanında baş örtülü 17. 18 yaşlarında bir genç kız oturuyo genç kız kalktı kadına seslendi ..abla gel buraya annemin yanına dedi .yer vermek istedi .bu bizim erkeklerin arasında sıkışmış kalmış ablamız kıza baktı anasına baktı ve tiksinerek ay gelmem sizin gibi yobazların yanında oturmam demezmi .ee ne oldu kızılca kıyamet koptu tabi.. işte aynı yukarıdaki insanlar gibi o bir laf der gündem yaratır.. öbürü bir laf der gündem yaratır..