'İnadına dekolte ve mini etek giyeceksiniz'

İçimizde birbirine tahammül edemeyenler var gerçekten..2 örnek vereceğim bizzat şahit olduğum 2 içersinde oluyor bunlar.. otobüste anama gidiyorum çarşaflı bir kadın bindi otobüs dolu kadın bakınıyor yer varmı diye bakınırken otobüs hareket etti. sendelendi düşecek hemen yanında orta yaşlı sarışın bir bayan kolundan tuttu bunu yardım amaçlı.. çarşaflı kadının elini iterek ve tiksinerek bırak senin gibi cenabetli biri bana dokunamaz dedi. .hayda tabi kızılca kıyamet koptu.. aradan bayağı geçti gene anama gidiyorum otobüsteyim otobüs tıklım tıklım yer yok tıkış tıkış gidiyoruz.. açık bir kadın makyajı gayet yerinde 30 35 yaşlarında bir kadın bindi. o kadar sıkışıkki ilerlemeye çalışıyor..erkekler yoğunlukta tabi ee erkek bu içlerinde ib.... olanlarda var kadın kaldı aralarda ileride çarşaflı ama yaşlı ve yanında baş örtülü 17. 18 yaşlarında bir genç kız oturuyo genç kız kalktı kadına seslendi ..abla gel buraya annemin yanına dedi .yer vermek istedi .bu bizim erkeklerin arasında sıkışmış kalmış ablamız kıza baktı anasına baktı ve tiksinerek ay gelmem sizin gibi yobazların yanında oturmam demezmi .ee ne oldu kızılca kıyamet koptu tabi.. işte aynı yukarıdaki insanlar gibi o bir laf der gündem yaratır.. öbürü bir laf der gündem yaratır..

Bu sözlerin laikliği dekolte sanmakla ilgisi yok. "Diz kapağının üstü annen bile olsa tahrik eder" diyen sapık zihniyet karşısında sinmeyin, kendinizi değiştirmeyin, korkmayın mesajı.
Bir kişinin sapıkça kişiliği ve görüşleri yüzünden büyük bi toplumu suçlayamazsın arkadaşım
Tamam karşıt görüşsün ve radikalsin ama bir kişi yüzünden herkesi aynı kefeye koyamazsın
Valla isteyen istediği gibi giyiniyor,orasını burasını açıyor bu bir gerçek
Birkaç provokatör ün saçmalıklarınada çok takılmamak lazım :KK69:

Bir kişinin sapıkça kişiliği ve görüşleri yüzünden büyük bi toplumu suçlayamazsın arkadaşım
Tamam karşıt görüşsün ve radikalsin ama bir kişi yüzünden herkesi aynı kefeye koyamazsın
o provokatörlere maalesef o kadar çok katılan varki. o yüzden yazıyoruz bunları

Zaten ne zaman biri çıksa böyle şeyler söylese hep münferittir, kendi düşüncesidir, aslında öyle demek istememiştir.

O adam geniş bir kitleye hitap eden Furkan Vakfı'nın başkanı sanıyor musunuz ki lafını sözünü kimsenin dinlemediği bir adam? Kaldı ki bu tip açıklamalar virüs etkisi gösterir, insanlar mini etek giyen kadının ne derece zararlı olduğuna daha bir inanmaya başlar, mini etekli kadınlara ahlaksız, erkekleri ayartmaya çalışıyor damgasını daha rahat yapıştırırlar. Zamanla isteyen istediği gibi giyinemez sizin tabirinizle orasını burasını açamaz olur.

Bu arada kime baksam hayatında hiç mini etek ya da şort giymemiş. Bi ben mi giyiyorum arkadaş yahu bu forumda? :)

Yakisiyor ki giyiyorsun.Malesef boyle bir mantikdisi mantigim var.Bana yakismiyor.Ondan giymedim hic.Sutun gibi bacaklarim olsa giyerim ama yok malesef :KK70: ozenmiyor muyum ic gecirmiyor muyum saniyorsun ama malesef :)

İçimizde birbirine tahammül edemeyenler var gerçekten..2 örnek vereceğim bizzat şahit olduğum 2 içersinde oluyor bunlar.. otobüste anama gidiyorum çarşaflı bir kadın bindi otobüs dolu kadın bakınıyor yer varmı diye bakınırken otobüs hareket etti. sendelendi düşecek hemen yanında orta yaşlı sarışın bir bayan kolundan tuttu bunu yardım amaçlı.. çarşaflı kadının elini iterek ve tiksinerek bırak senin gibi cenabetli biri bana dokunamaz dedi. .hayda tabi kızılca kıyamet koptu.. aradan bayağı geçti gene anama gidiyorum otobüsteyim otobüs tıklım tıklım yer yok tıkış tıkış gidiyoruz.. açık bir kadın makyajı gayet yerinde 30 35 yaşlarında bir kadın bindi. o kadar sıkışıkki ilerlemeye çalışıyor..erkekler yoğunlukta tabi ee erkek bu içlerinde ib.... olanlarda var kadın kaldı aralarda ileride çarşaflı ama yaşlı ve yanında baş örtülü 17. 18 yaşlarında bir genç kız oturuyo genç kız kalktı kadına seslendi ..abla gel buraya annemin yanına dedi .yer vermek istedi .bu bizim erkeklerin arasında sıkışmış kalmış ablamız kıza baktı anasına baktı ve tiksinerek ay gelmem sizin gibi yobazların yanında oturmam demezmi .ee ne oldu kızılca kıyamet koptu tabi.. işte aynı yukarıdaki insanlar gibi o bir laf der gündem yaratır.. öbürü bir laf der gündem yaratır..
Yazdiklarin igrenc.. Eskiden boyle dertlerimiz yoktu, yani 14-15 sene once diyorum. Simdi AKP sayesinde Turkiyenin yeni yeni dertlerinden biri bunlar.. Bolunmusluk... Kendinden olmayana duyulan Nefret.. Iyi ki de son on senedir orada yokum, Allah biliyormus da vermemis.. Basimin belaya girmedigi gun gecmezdi herhalde.. Bu anlattiklarin yanimda olacak, ben de bakacam sadece... Mumkun degil. O cunup olmaktan korkan carsafli kadini oracikta cunup ederdim, eve gidene kadar ates ustunde yurudugunu sanirdi..:KK62: O 35 yaslarindaki yelloz ise sayemde bir daha dolmusa binmeye tovbe ederdi herhalde..:KK53:

Yakisiyor ki giyiyorsun.Malesef boyle bir mantikdisi mantigim var.Bana yakismiyor.Ondan giymedim hic.Sutun gibi bacaklarim olsa giyerim ama yok malesef :KK70: ozenmiyor muyum ic gecirmiyor muyum saniyorsun ama malesef :)

Tabii nasıl rahat ediyorsan öyle giyinmelisin ama topuklu ve bantlı ayakkabı her türlü bacağı toplar, sen yine arada giymeyi bir düşün bence seviyorsan :)

Siz modern, kültürlü, açık görüşlü olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz ama maalesef Türk halkının çoğunluğu, özellikle muhafazakar kesimdeki insanlar bu kadar açık görüşlü değil maalesef. Bu yüzden söylenen sözler başka türlü algılanıyor.

Burada demek istediginiz nedir?
Muhafazakar kesim kültürlü, açık görüşlü olamaz diyorsunuz yani? ? Himmmm
Burada mordernim, acik gorusluyum diyenleri görünce iyiki muhafazakarim diyorum o zaman...
Sevgiler... :KK14:

Bu ne ya? Şaka mı bu? :KK70::KK70::KK70::KK70:
Koskoca insanlarin rezilliklerine bak..

Burada mordernim, acik gorusluyum diyenleri görünce iyiki muhafazakarim diyorum o zaman...
Ustteki yorum da sana ait degil mi acik goruslu muhafazakar hanimefendi?:KK57: Acik giyinmeyi onermek bile senin icin rezillik sayilirken.. Muhafazakarligi koruyacam diye kendinle celiskiye dusme istersen..:KK39:

Bilgece dayanamıyorsun annemmm bırak güzelim yaaa sence anlaşılabilecekmi yazdıkların .. boş ver cicim

Ustteki yorum da sana ait degil mi acik goruslu muhafazakar hanimefendi?:KK57: Acik giyinmeyi onermek bile senin icin rezillik sayilirken.. Muhafazakarligi koruyacam diye kendinle celiskiye dusme istersen..:KK39:

Evet, ustteki yorumum hala gecerli. Boyle ucuz basit seyleri konusmak şaka gibi. Hayir yani Biz örtüyü Islamla iliskilendiriyoruz ama acikligi Cumhuriyetle iliskilendirmek gercekten sacmalik ve rezillik bana göre.
Neyse, bu konu da kapanir çünkü dine kaymis.
Benden bu kadar. Bye bye :KK54:

X