Yav hakikaten bu dinci zihniyetin aklı neden hep belden aşağıda..Bunlara saygı duyan zihniyet bi açıklayabilir mi bunu bana? Cidden samimice soruyorum, merak ediyorum çünkü.
gayet iyisin bence.Taytla artık bi nebze toparladı lipo, ama çıplak hala bir korkulu rüya
ne alaka konuylaBu ne rezalettir ya....Allah'ın ayetlerini çiğneyip ...sen inadına giyin pardon soyun demek nasıl bir cesaret kime kafa tutmak..İnadı kime yapmış olacan iyi düşün bakalım..Bakımlılık farklı bişey yahu ne yani kapalı bi bayan bakımsızmıdır..çirkinmidir..Agzım fena açılacak ama susuyorun edebimden...
Bunlara şeytan bile hayrandır
dinci zihniyet söylememiş dikkat edersen, inadına mini etek giyin diyerek. karşılıklı demekki iki tarafta kadınlara takmış.
bir anlamadılar şunu.İnadına mini etek giyin muhabbeti annenin bile diz kapağının üstü tahrik eder diyen adama verilmiş bir cevap/tepki. Yani yobazın teki çıkıp neresi ne kadar tahrik eder şeklinde açıklamalar yapmasa böyle bir cevap gelmeyecek kaldı ki cevapta da bu tarz baskılar karşısında yılmayın, sinmeyin, korkmayın mesajı var. İddia ettiğiniz gibi iki taraf da kadınlara ve sekse takmış değil kafayı yani.
siyah pantolon üzeri tunik benim tarzım ama yaaabu aralar tayt ve tuniğe taktım. siyah tayt uzun tunik. :)
Bu ne rezalettir ya....Allah'ın ayetlerini çiğneyip ...sen inadına giyin pardon soyun demek nasıl bir cesaret kime kafa tutmak..İnadı kime yapmış olacan iyi düşün bakalım..Bakımlılık farklı bişey yahu ne yani kapalı bi bayan bakımsızmıdır..çirkinmidir..Agzım fena açılacak ama susuyorun edebimden...
Bunlara şeytan bile hayrandır
maşallah arkadaşına o zamanBenimkiler de fena değil ama asıl bir arkadaşım var, o kadar güzel bacakları var ki...Giyiyor miniyi de, bir yürüyor Allah'ım bir yürüyor gerçekten şeytan bile hayran kalıyordur, katılıyorum size :)
maşallah arkadaşına o zaman
Benimkiler de fena değil ama asıl bir arkadaşım var, o kadar güzel bacakları var ki...Giyiyor miniyi de, bir yürüyor Allah'ım bir yürüyor gerçekten şeytan bile hayran kalıyordur, katılıyorum size :)
Benimkiler de fena değil ama asıl bir arkadaşım var, o kadar güzel bacakları var ki...Giyiyor miniyi de, bir yürüyor Allah'ım bir yürüyor gerçekten şeytan bile hayran kalıyordur, katılıyorum size :)
Ben opak çorapla giyeceğim ama ya, hava soğuk. Üstten iki düğme açarım artık napalım.Akşama mini giyeceğim,file çoraplarım sağolsun
Ben opak çorapla giyeceğim ama ya, hava soğuk. Üstten iki düğme açarım artık napalım.