- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
ben giydim valla:)Bu arada kime baksam hayatında hiç mini etek ya da şort giymemiş. Bi ben mi giyiyorum arkadaş yahu bu forumda? :)
ben giydim valla:)
Bu arada kime baksam hayatında hiç mini etek ya da şort giymemiş. Bi ben mi giyiyorum arkadaş yahu bu forumda? :)
Bu tur demeclerden bikmadilar ya. Her iki taraf icin de soyluyorum bunu. Bi taraf ugrasiyor zaten, diger taraf niye ona uyuyor. Daha muhim meseleler yok mu
adam dişçiye servet bırakacak bu durumda:))Ben haftanın aşağı yukarı 3-4 günü mini etek/elbise, topuklu ayakkabı combosuyla geliyorum işe. Alparslan Kuytul görmesin beni valla dişleri gıcırdar, tir tir titrer :)
ben giymedim,eğer gençken giyseydim babam bacaklarımı kırardıgerçi hala gencim 31 yaşındayım gayet çıtırım
ancak sonra da yaşam tarzıma uygun bulmadım,giymedim.ne çok açık ne çok kapalı giyinmeyi sevmiyorum.
sana göre mini etek çıplaklık bize göre değil. senin senden farklı olana saygın yokki zatenİyi bari inadına sevişin,inadına hamile kalın,inadına kürtaj olun falan dememiş neyseki adam
Sibel meriç memesinin ucunu inatla açınca kızdıydık hatuna,meğer Cumhuriyeti kurtarma derdinmeymiş kız,takdir almıştır bunlardan...
İnadına özgürlüklerinizin peşinden gidin,inadına okuyun,inadına araştırın,inadına soruşturun dese hani yerinde olacaktı da,inadına soyunun nedir yaa :) vallahi bi gülme geliyor istemsiz :))
Cumhuriyeti,çıplaklıkla eşdeğer gören zihniyet ! Cumhuriyeti kurtarma mantığına bak adamlardaki,o kadar sığlarki ,erkeksen papyon tak,kadınsan memeni bacağını aç,ahanda kurtuldu ?
Madem etkiye tepki,durumu normalleştiriyor,o halde bugün çıkıp kimse eleştiride bulunmasın baştakilere...Önceki yıllarda yaşananlara tepki veriyor adamlar deyip normalleştirelim olurmu
Evet gençsin daha tabii 31 yaş nedir?
Sadece sen de değilsin ben hiç giymedim diyen kaç kişi gördüm bu başlıkta. Dedim bir ahlaksız, utanmaz ben miymişim ama okypete de varmış :))
ya okumuyormusun çıplaklıkla eş tutuyorlaraaa aşk olsun giyinmekle ahlaksızlık oluyorsa..oky de sana da yakışıyodur mini..
neyse dur susayım coşmayayım banlanmayayım şimdi :))
ya okumuyormusun çıplaklıkla eş tutuyorlar
bu aralar tayt ve tuniğe taktım. siyah tayt uzun tunik. :)aaa aşk olsun giyinmekle ahlaksızlık oluyorsa..oky de sana da yakışıyodur mini..
neyse dur susayım coşmayayım banlanmayayım şimdi :))
bu zihniyetin kendisinden farklı olana kendi değerlerinden farklı olana zerre kadar tahammülü yokki,Adamcagiz,
Karacarsafla dogum selfiesi cektirin, 6 yasindaki kiz cocuklariyla evlenin, ananizin diz kapagindan tahrik olun, calismayin oruspu olmayin, hamile hamile sokaga cikmayin, tahrik ediyorsunuz vs... deseydi belli kesim laf ettirmezdi, hoca efendi dogru demis derdi de... neyse
Adamcagiz,
Karacarsafla dogum selfiesi cektirin, 6 yasindaki kiz cocuklariyla evlenin, ananizin diz kapagindan tahrik olun, calismayin oruspu olmayin, hamile hamile sokaga cikmayin, tahrik ediyorsunuz vs... deseydi belli kesim laf ettirmezdi, hoca efendi dogru demis derdi de... neyse
çünkü onlarda herkesin kendi gibi olmasını istiyorda ondan.Aynen öyle. Ya da hoca efendi yanlış anlaşılmış aslında çok mübarek bir insan denirdi en fazla.
Ama iş karşı tarafa gelince "Soyunun dedi, cumhuriyeti soyunarak kurtarmışlar, cıbıllarr!!" diye her türlü çarpıtmayı, karalamayı yapıyorlar; verilmek istenen mesajı da anladıkları halde.