'İnadına dekolte ve mini etek giyeceksiniz'

Bu tur demeclerden bikmadilar ya. Her iki taraf icin de soyluyorum bunu. Bi taraf ugrasiyor zaten, diger taraf niye ona uyuyor. Daha muhim meseleler yok mu

Bu arada kime baksam hayatında hiç mini etek ya da şort giymemiş. Bi ben mi giyiyorum arkadaş yahu bu forumda? :)

Bu arada kime baksam hayatında hiç mini etek ya da şort giymemiş. Bi ben mi giyiyorum arkadaş yahu bu forumda? :)

ben giymedim,eğer gençken giyseydim babam bacaklarımı kırardı gerçi hala gencim 31 yaşındayım gayet çıtırım

ancak sonra da yaşam tarzıma uygun bulmadım,giymedim.ne çok açık ne çok kapalı giyinmeyi sevmiyorum.

Bu tur demeclerden bikmadilar ya. Her iki taraf icin de soyluyorum bunu. Bi taraf ugrasiyor zaten, diger taraf niye ona uyuyor. Daha muhim meseleler yok mu

Bence de... Muhaliflerin aynı tarz cevapları hükümete yarıyor, mühim meseleleri gündemi getirerek karşılık verseler her şey düzelir belki de...

İyi bari inadına sevişin,inadına hamile kalın,inadına kürtaj olun falan dememiş neyseki adam

Sibel meriç memesinin ucunu inatla açınca kızdıydık hatuna,meğer Cumhuriyeti kurtarma derdinmeymiş kız,takdir almıştır bunlardan...

İnadına özgürlüklerinizin peşinden gidin,inadına okuyun,inadına araştırın,inadına soruşturun dese hani yerinde olacaktı da,inadına soyunun nedir yaa :) vallahi bi gülme geliyor istemsiz :))

Cumhuriyeti,çıplaklıkla eşdeğer gören zihniyet ! Cumhuriyeti kurtarma mantığına bak adamlardaki,o kadar sığlarki ,erkeksen papyon tak,kadınsan memeni bacağını aç,ahanda kurtuldu ?

Madem etkiye tepki,durumu normalleştiriyor,o halde bugün çıkıp kimse eleştiride bulunmasın baştakilere...Önceki yıllarda yaşananlara tepki veriyor adamlar deyip normalleştirelim olurmu

Evet gençsin daha tabii 31 yaş nedir?

Sadece sen de değilsin ben hiç giymedim diyen kaç kişi gördüm bu başlıkta. Dedim bir ahlaksız, utanmaz ben miymişim ama okypete de varmış :))

sana göre mini etek çıplaklık bize göre değil. senin senden farklı olana saygın yokki zaten

Valla ben de hic sokakta giymedim, simdi giyesim var. Soyle kalin kulotlu corapla kislik bir mini pek hos olabilir. Yas gelmis elliye gerci ama yasadigim ulkede 60 yasinda kadin sortla gayet rahat geziyor, kimse de donup bakmiyor bile.. O yuzden burda zaten yadirganmza. Turkiye'ye gelince giymek lazim, hele biri bir laf soylesin bak ne yapiyorum oni..

Evet gençsin daha tabii 31 yaş nedir?

Sadece sen de değilsin ben hiç giymedim diyen kaç kişi gördüm bu başlıkta. Dedim bir ahlaksız, utanmaz ben miymişim ama okypete de varmış :))

aaa aşk olsun giyinmekle ahlaksızlık oluyorsa..oky de sana da yakışıyodur mini..

neyse dur susayım coşmayayım banlanmayayım şimdi :))

bu zihniyetin kendisinden farklı olana kendi değerlerinden farklı olana zerre kadar tahammülü yokki,
var böyle her 2 taraftanda baskıcı zihniyetler

Aynen öyle. Ya da hoca efendi yanlış anlaşılmış aslında çok mübarek bir insan denirdi en fazla.
Ama iş karşı tarafa gelince "Soyunun dedi, cumhuriyeti soyunarak kurtarmışlar, cıbıllarr!!" diye her türlü çarpıtmayı, karalamayı yapıyorlar; verilmek istenen mesajı da anladıkları halde.

çünkü onlarda herkesin kendi gibi olmasını istiyorda ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…