'İnadına dekolte ve mini etek giyeceksiniz'

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.593
8.512
'İnadına dekolte ve mini etek giyeceksiniz'

Uğur Dündar, Tuncay Özkan, Yaşar Nuri Öztürk ve Soner Yalçın'ın katıldığı, Halk TV'de yayınlanan programda ilginç diyaloglar yaşandı.

Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine sahip çıkılması çağrısı yapan Soner Yalçın taktığı papyonun Cumhuriyet değeri olduğunu savunarak "Mustafa Kemal'in emanetidir" dedi.

"İNADINA MİNİ ETEK, İNADINA DEKOLTE..."

Yalçın, kadınlara şu şekilde seslendi; "Saçınıza başınıza dikkat edeceksiniz. İnadına mini etek giyeceksiniz, inadına dekolte giyeceksiniz" dedi.

"KIZLI ERKEKLİ OTURACAKSINIZ!"

Yalçın'ı tamamlayan sözleri ise Uğur Dündar sarf etti: "İnadına kızlı erkekli oturacaksınız."

Share on facebookShare on twitterShare on googleShare on liveMore Sharing Services52

http://www.timeturk.com/tr/2015/01/29/halk-tv-de-skandal.html#.VMrMPycaySM

Bacaklari guzel olanlara pek yakisiyor, giysinler bence de... Yakismayan giymesin, o da ne yakisiyorsa onu giysin. Bence hos, guzel bir protesto. Saciniza basiniza dikkat edin demis, iyi demis, sac kadini cok degistiriyor, bakimli kadin bakimsiz kadin da farki en cok sacina gosterdigi ozende belli ediyor. Kadin gibi kadin olun demis iste, fena mi etmis?

imam cemaat hesabı, en baştaki inat uğruna, intikam için neler neler yaptı, hala da yapmaya devam ediyor, ve edecek

66 aylik cocuk kusagini imam hatip ugruna hic etti.Ona ses yok chess :)

Herneysem konuya donecek olursak ta dekolte konusunda bisey diyemem cunku giyemem ne dekolte ne de kisa etek ama kizli erkekli oturma konusunda hemfikirim.Gecenlerde dolmustayim.Bir kadin bindi tek bos koltuk erkegin yani oturmadi.Ondeki kadina sen buraya gecsene dedi.Kadin da neden kalkayim arkada bos yer var oraya otur dedi :)) Bi bocaladi napsam netsem diye.Bende arkadan gulerek izliyorum.Sonra namahremligi dolmusa kadarmis ablanin oturuverdi sonra adamin yanina.

İsteyen istediğini giysin demiş adam hata mı etmiş .
Saçının teline kadar karışan ve karışılmasından hoşlanan bir topluluğa
başka hangi şekilde yaklaşılabilir ki ..
Bakımlı kadınlarını da çok seviyorum ben de ayrıca ..
Saç kadının en önemli aksesuarı bu açıklamalarda yanlış, komik olan ne ki .
Lafta da olsa hala düşünce özgürlüğü var sayılıyor .
Adam da özgürce düşünlerini beyan etmiş işte .

laikliği özgürlüğü mini etek ve dekolte sanan sol görüşten iğreniyorum
ben CUMHURİYET kadınıyım nerede ne giymem gerektiğini
gayet iyi biliyorum
Valla bir sagci cikip "dizinustunde veya sirti gorunen bir kiyafeti anan bile giyse seni tahrik eder" derse solcu da "inadina hem mini, hem de dekolte giyin" der, etki tepki meselesi. Yoksa kimsenin Cumhuriyet kadinini mini etekten ibaret gordugunu sanmiyorum.

laikliği özgürlüğü mini etek ve dekolte sanan sol görüşten iğreniyorum
ben CUMHURİYET kadınıyım nerede ne giymem gerektiğini
gayet iyi biliyorum

Bu sözlerin laikliği dekolte sanmakla ilgisi yok. "Diz kapağının üstü annen bile olsa tahrik eder" diyen sapık zihniyet karşısında sinmeyin, kendinizi değiştirmeyin, korkmayın mesajı.

ay inat uğruna türkçeye bile düşman olundu, osmanlıca da osmanlıca, pardon soulfly_eu, osmanlıca yazmak daha kısa da
halbuki eskiden türkçe olimpiyatlarının reklamları billboardlardan inmezdi
şimdide paralele inatlar, bakalım o konuda geçince, hangi ortak düşmanı edinip inat yapıcaz

Bu sözlerin laikliği dekolte sanmakla ilgisi yok. "Diz kapağının üstü annen bile olsa tahrik eder" diyen sapık zihniyet karşısında sinmeyin, kendinizi değiştirmeyin, korkmayın mesajı.

valla canım anasının diz kapağından tahrik olacak sapık bir ruha sahip ise psikolojik destek alması lazım
toplumdan soyutlanması lazım dekolte mini giymek çözümmü baştan sona saçmalık

valla canım anasının diz kapağından tahrik olacak sapık bir ruha sahip ise psikolojik destek alması lazım
toplumdan soyutlanması lazım dekolte mini giymek çözümmü baştan sona saçmalık
olay o değil,insanların giyimine karışanlara mini giydin askılı giydin diye laf edenlere karşı deniyor bu. tesettür içinde geçerli . kimse kimseye karışamaz. isterseniz başınızı kapatın, isterseniz açın ,giyin mininizi,karışan oldu mu, inadına giyin.
inadına.
denmek istenen bu ..

nerde gereksiz konu var ona odaklanılıyor miniye dekolteye gelene kadar adamlar neler yaptılar neler
biz mini ve dekolteyle ilgilenirken yeni bir yasa onaydan geçer baka kalırız tekrar bence şahsi düşüncem bu kimse benimle aynı şeyi düşünmek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…