imam cemaat hesabı, en baştaki inat uğruna, intikam için neler neler yaptı, hala da yapmaya devam ediyor, ve edecek
Valla bir sagci cikip "dizinustunde veya sirti gorunen bir kiyafeti anan bile giyse seni tahrik eder" derse solcu da "inadina hem mini, hem de dekolte giyin" der, etki tepki meselesi. Yoksa kimsenin Cumhuriyet kadinini mini etekten ibaret gordugunu sanmiyorum.laikliği özgürlüğü mini etek ve dekolte sanan sol görüşten iğreniyorum
ben CUMHURİYET kadınıyım nerede ne giymem gerektiğini
gayet iyi biliyorum
laikliği özgürlüğü mini etek ve dekolte sanan sol görüşten iğreniyorum
ben CUMHURİYET kadınıyım nerede ne giymem gerektiğini
gayet iyi biliyorum
Valla bir sagci cikip "dizinustunde veya sirti gorunen bir kiyafeti anan bile giyse seni tahrik eder" derse solcu da "inadina hem mini, hem de dekolte giyin" der, etki tepki meselesi. Yoksa kimsenin Cumhuriyet kadinini mini etekten ibaret gordugunu sanmiyorum.
Bu sözlerin laikliği dekolte sanmakla ilgisi yok. "Diz kapağının üstü annen bile olsa tahrik eder" diyen sapık zihniyet karşısında sinmeyin, kendinizi değiştirmeyin, korkmayın mesajı.
olay o değil,insanların giyimine karışanlara mini giydin askılı giydin diye laf edenlere karşı deniyor bu. tesettür içinde geçerli . kimse kimseye karışamaz. isterseniz başınızı kapatın, isterseniz açın ,giyin mininizi,karışan oldu mu, inadına giyin.valla canım anasının diz kapağından tahrik olacak sapık bir ruha sahip ise psikolojik destek alması lazım
toplumdan soyutlanması lazım dekolte mini giymek çözümmü baştan sona saçmalık
nerde gereksiz konu var ona odaklanılıyor miniye dekolteye gelene kadar adamlar neler yaptılar nelerolay o değil,insanların giyimine karışanlara mini giydin askılı giydin diye laf edenlere karşı deniyor bu. tesettür içinde geçerli . kimse kimseye karışamaz. isterseniz başınızı kapatın, isterseniz açın ,giyin mininizi,karışan oldu mu, inadına giyin.
inadına.
denmek istenen bu ..