yüzümü yıkayıp tonikledikten sonra sürsem olurmu ?
[/QUOTE]QUOTE=selmaizmirli;1529050]Arkadaslar ben sivilcelerime doktor imex yazmisti hemde fondoten gibi kapattici gibi bir krem kapatiyorda sivilceleri :) antibiyotikli bir krem diger sivilce kremleri gibi.ama bende sivilceler gecti simdi Allaha sukur lekelerinide ev yapimi maskelerle gecirdim :)
ciltlerin sorunu aynı olsada kişiye göre farklılık gösterıor sonuçlar..mesela bana aknefug hiiç yaramadı imex hemen gecıor çıkan sıvılceleri.bazı arkadaşlarda tam tersi olmş..
arkadaşlar bende kullanıyorum ımex.1 hafta oldu başlayalı ve çok memnun kaldım.sabah dışarı çıkarken pudra sürmüyorum artık.fondoten gibi kapatıyo ve yumuşacık yapıyo.ayrıca yüzümdeki kırmızılıklarada iyi geldi.sabununu kullanıp memnun olan varmı arkadaşlar?efaclerin yüz yıkama jelini kullanıyorum ama ımex sabun düşünmeye başladım.tavsiylerinizi bekliyorum.
Mutlu kalın
Arkadaslar ben sivilcelerime doktor imex yazmisti hemde fondoten gibi kapattici gibi bir krem kapatiyorda sivilceleri :) antibiyotikli bir krem diger sivilce kremleri gibi.ama bende sivilceler gecti simdi Allaha sukur lekelerinide ev yapimi maskelerle gecirdim :)
Imex krem hiç bir işe yaramıyor sivilcelerde. iyileştrici özelliği yok bence. cildi yağlandırıp bir de yüzün rengini tuhaf bi hale getiriyor. turuncu bişey olup çıkıyosun. başarılı bi ilaç değil. şu an kullandığım bi tedavi şekli var. Aknefug BP5 diye bir losyon. 15 gündür kullanıyorum. cildim eskiye göre çok daha iyi. öncelikle ilk hafta biraz kızarıklık ve kuruluk oluyor ama ikinci haftada bu durum ortadan kalkıyor. sivilcilerim adeta durdu şaşılacak bir şekilde. şu an yüzüm pürüzsüze yakın diyebilirim. izlerin de görünümü oldukça hafifledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?