- Konu Sahibi selmaizmirli
kızlar ben bi kaç gündür imex krem kullanıyorum.son derece de memnunum.akşam yatmadan önce yüzümü imex sabunla yıkıyorum ve hiç bir nemlendirici kullanmadan(içinde vazelin olduğu için nemlendiriciye gerek duymuyorum),az miktarda imex'i sorunlu bölgeye masaj yaparak ve iyice yedirerek sürüyorum.hafif sivilce sorunu yaşayanlar için ideal diyebilirim.fakat yaygın ve iltihaplı akne sorununuz varsa,imex gibi ürünler sadece tedavi destek amaçlı ürünlerdir.yani oral yolla bir ilaç kullanılması şart.(hangi ilacın sizin için doğru olduğuna da ancak doktorunuz karar verebilir.)
imex sabuna gelince,cildi kurutmadan kir ve yağdan arındırıyor,yumuşacık yapıyor.sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere uygulanması yeterli.uygulamadan sonra yağsız bir nemlendirici kullanmayı ihmal etmeyin.nemlendirici olarak OLEY ürünlerini önerebilirim.
gelişmeleri paylaşıcam,sivilcesiz günleer :)
not:akşam yatmadan önce imex sabunla yüzümü yıkıyorum ve nemlendirici kullanmadan imexi sürüyorum.sabah uyandığımda yüzümü yine imex sabunla yıkıyorum fakat ardından nemlendirici sürüyorum. yani imex kremi günde sadece 1 kere gece yatmadan önce sürüyorum.ve sabah cildim pamuk gibi uyanıyorum :)