- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Bakın anlattığınız konunun bir kısmına hak veriyorum bir kısmına ciddi şekilde hak vermiyorum..
Siz eşinizin ailesine düşkün olmasını kıskanıyor musunuz ? çünkü az önce bir alıntınız da ailesine düşkün vs gibi bir şey yazdınız da.. yok size servisle git demeler falan..
biliyormuş bence, vazgeçirmeye de çalışmış
bence bu konuda olay biraz farklı, fikrimi de yukarıya yazdım zaten
Madem öyle haberi alır almaz gitseydi dört ay bekliyorda dört hafta mı bekleyemiyor beyefendi
Bence de farklı..
Öncesinde anlaşmazlıklar varmış gibi geliyor bana, varmış ki böyle bir tavır sergilemişler karşılıklı..
Sanane diyor seni ilgilendirmez ben burda tek kalınca yaşadığım sıkıntıları anlattım umursamadı ablası hasta kendimi onla kıyaslamıyorum da insanın karısının sıkıntıya girmeside insanın biraz mı umrunda olmaz ben ailesine karşı hep ikinci plandayım
"Çoğu insan" tam tersimi söylemiş haklısınız : )
Ben kendi başına yetebilen, evi erkeksizken de sorunsuz yaşayabilen biriyim merak etmeyin. Amin, umarım bağımlı olmam : )
Ne alaka ya kıskanmakla kocam tarafından sahiplenilmek istiyorum hepsi bu
Ya eşimle görümcem ayarlamış ben öğrendim iki hafta önce ama bana hiççç bir şey denmeden günler alınmış vazgeçirmeye çalıştım dinlemedi banada beraber gideceğiz diyordu çünkü hiç umrunda değil birde ben ölsemde kalsamda sahiplenmiyor bana varsa yoksa ailesi beni servise bindirmeye razı annesi binince binme kıskanıyorum diyip gidip arabayla alıyor banada servise bin git diyor bu son olayda tuzu biberi oldu
Yukarıdaki alıntıları yapmamın amacı bakın ben haklıyım, siz böylesiniz demek değil. Dedikleriniz böyle anlaşılıyor, dışarıdan böyle görünüyorsunuz demek. Yok eğer öyle değilse gerçekten kendinizi ifade etmede bir miktar sıkıntı yaşıyor olduğunuzu düşünüyorum.Bu alıntı yaptıklarınız konuyu anlamadan dinlemeden yorum yapanlar çevrenizden destek görme acziyetinizede acıdım doğrusu bağımlı olmamaktan bahsediyorsunuz sizde de takdir edilme onaylanma eksikliği var bravo süpersiniz en haklı sizsiniz
İyi geldi mi
Bu alıntı yaptıklarınız konuyu anlamadan dinlemeden yorum yapanlar çevrenizden destek görme acziyetinizede acıdım doğrusu bağımlı olmamaktan bahsediyorsunuz sizde de takdir edilme onaylanma eksikliği var bravo süpersiniz en haklı sizsiniz
İyi geldi mi
Yukarıdaki alıntıları yapmamın amacı bakın ben haklıyım, siz böylesiniz demek değil. Dedikleriniz böyle anlaşılıyor, dışarıdan böyle görünüyorsunuz demek. Yok eğer öyle değilse gerçekten kendinizi ifade etmede bir miktar sıkıntı yaşıyor olduğunuzu düşünüyorum.
Destek görme acziyetinde değilim, sadece sizin mesajlarınızdan benim çıkardığım anlamı çıkaran başkaları olduğunu söylemeye çalışıyorum.
Takdir edilme, onaylanma isteği içinde olsam bu başlıkta bile farklı fikirde olduğum üyelerle karşılıklı diyaloga girmezdim. Çok şükür ne başkalarının onayına ne evdeki varlığına ihtiyacım var.
Çoğunuz anlamıyorsunuz asıl öncesindende değer vermeme problemi var diyorum tuzu biberi oldu diyorum bu yüzden boşanmak istiyorum yani
Öyle görmek istiyorsa öyle görsün bırakın. Ben kendimi biliyorum neticede, dışarıdan nasıl algılandığının farkında değil.karışmayayım dedim ama
arkadaşım ne alakası var???
o alıntılar, size cevaben alıntılanmış
takdir edilme, onaylanma isteğiyle ne alakası var?
karışmayayım dedim ama
arkadaşım ne alakası var???
o alıntılar, size cevaben alıntılanmış
takdir edilme, onaylanma isteğiyle ne alakası var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?