• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmdat ölüyorum boşanacak mıyım şimdi

sim
Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil
simdi sana yüklene cok olur hemen acitasyon yaparlar ama sen esine kız kocası zaten yanında ziyaret dedigin 1 2 gün olur 15 gün nedne seni bırakıyoki sanki esin gitse canına can mı katıcak burdaki kızlarsa cok varya

Benim de kimsem yok beni saymadı gitti en çok buna kızıyorum beni saymamasına ben dış kapının dış mandalı değilim ki fikrimi bile almadı elektrik gitmesin diye dua ediyorum gece en ufak bi tıkırtıda korkudan ödüm patlıyor daha sekiz aylık evliyim bende

Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil
Bunun için boşanılır mı yahu? Sen de annene git. Benim arkadaşımın düğünü var. Gel diye ısrar etti. Bu hafta gidiyorum memlekete... Eşim Temmuza kadar burada bensiz duracak, beni sahipsiz bıraktın, erkenden çıktın gittin diye benden boşansın mı yani? Ne saçma... 15 Günden bir şey olmaz. Abartmayın lütfen...

iyi de siz korkmuyor olabilirsiniz. misal ben korkuyordum önceden ve sabaha karsı uyuyordum
uykumda yalnız kaldıgımı anlıyor ve karabasanlarla ugrasıyordum.. kımısı korkar kımısı korkmaz. siz korkmuyorsunuz napalım yani?

kayınpederım kanserden öldü ve ölecek olan adamın doktorlar aılesıne soyluyor :KK66: söylemekle yukumluler de.. eger iyi degılse kesınlıkle ıyı demezler..
eş bıletı alıyor ve eşine son anda söyluyor
bu ne kadar dogru?
Tek kalan bilir demişsiniz de ona istinaden yazdım ben :KK66:

Ayrıca yukarıdaki mesajında bütün ailenin ablasının başında olduğunu, eşinin 4 hafta beklemesini istediğini yazmış konu sahibi. Eğer ben bu durumda, tüm ailemle birlikte ablamın yanında olmak istesem ama eşim evi erkeksiz, beni sahipsiz bırakma, bir ay bekle diye ısrar ediyor olsa ben de emrivaki yapardım.

Benim de kimsem yok beni saymadı gitti en çok buna kızıyorum beni saymamasına ben dış kapının dış mandalı değilim ki fikrimi bile almadı elektrik gitmesin diye dua ediyorum gece en ufak bi tıkırtıda korkudan ödüm patlıyor daha sekiz aylık evliyim bende
buradakı bazı ınsanlar buradan nutugu ıyı cekıyorlar. kendı başlarında gelınce de ahh vah edıyorlar
baskasına yorum yapmak kolay tabı..ne bılecekler ne şartlarda evde oldugunu;)

esin suna gittimi gittiyse sende yanlız kalma ailenin yanına git

Tek kalan bilir demişsiniz de ona istinaden yazdım ben :KK66:

Ayrıca yukarıdaki mesajında bütün ailenin ablasının başında olduğunu, eşinin 4 hafta beklemesini istediğini yazmış konu sahibi. Eğer ben bu durumda, tüm ailemle birlikte ablamın yanında olmak istesem ama eşim evi erkeksiz, beni sahipsiz bırakma, bir ay bekle diye ısrar ediyor olsa ben de emrivaki yapardım.
valla ınsan nasıl da ıstedıgı yere guzelce takılı kalıyor '' benı sahıpsız bırakma' tek taldıgınız nokta bu;)
yalnız kalan anlar dedım ve sız de ' ben de kalıyorum '' dedınız..ben korkanlar ıcın demıstım ve cumlenın oncesınde '' korkuyor'' kelımesı gecıyor

Bence o şuan bu durumdan kaynaklı olsa gerek sinirden sahipsiz bıraktı gibi cümleler kurmuş olabileceğini düşünüyorum ben..
insanlar sadece 1 cümleden görüp cvp yazıyola rkız orda bi süür sey yazmıs onu saymadan sormadan fikir almadan hem iznini ayarlıyo hemde bilet alıp gidiyo kim olsa kızar esi gitti diye can mı varcek burda kac kisi var kadının kocasıda varmıd hadi gitti ama 1 gün kal 2 gün kal yani esi hasta olsa eminin bu kadar düsünceli olmaz cünkü esini adam yerine koymayıp yapıcaklarını bile söylememis kız sahipsiz degilde de saymamıs iste

valla ınsan nasıl da ıstedıgı yere guzelce takılı kalıyor '' benı sahıpsız bırakma' tek taldıgınız nokta bu:KK66:
yalnız kalan anlar dedım ve sız de ' ben de kalıyorum '' dedınız..ben korkanlar ıcın demıstım ve cumlenın oncesınde '' korkuyor'' kelımesı gecıyor
aynen ya bırak burda var 4 5kisi iste insanı yerin dibine sokmaya calısıyolar kızı saymamıs plan yapı gitmis bınlar aaa görümcen ölcek sen niye gitmedin dicekler esi 15 gün gitmis gittice can mı vercek taktiri ilahi hersey gidr 1 2 gün kalır döner ama 15 gün ese sormadan izin ayarla bilet al cok saygısızca

valla ınsan nasıl da ıstedıgı yere guzelce takılı kalıyor '' benı sahıpsız bırakma' tek taldıgınız nokta bu:KK66:
Evet çünkü eşinin gitmesini istememesinin nedeni sahipsiz bırakılmama isteği. Pardon da nereye takılı kalacağım başka?

Benim kendi, şahsi yorumum net. Ailemden biri yurtdışında yaşayıp kanser olsa ve ailemde ben hariç herkes yanında olsa, eşim böyle bir durumda destek olmaktansa bir ay beklememi istese "amaaan nasılsa iyiymiş beklesin madem" demem, giderim. Bu BENİM yorumumdur. Siz gitmezsiniz, bu sizin yorumunuzdur. Bu kadar basit aslında konu.

Ya bide bu sahip lafı niye sizi ırgalıyor kocam benim yuvamın sahibi ben de onun sahibi yuvasının sahibiyim biz birbirimizin canının yarısıyız eşiyiz

sim

simdi sana yüklene cok olur hemen acitasyon yaparlar ama sen esine kız kocası zaten yanında ziyaret dedigin 1 2 gün olur 15 gün nedne seni bırakıyoki sanki esin gitse canına can mı katıcak burdaki kızlarsa cok varya

Bir de onu geçtim..
Mevzu gitmesi , tek kalmasından önce neden habersiz bir karar alıp aniden gidişi..

ya bir telefon aç bari..
yada eve geldiğinde acil gitmem gerekir , kendine ben yokken dikkat et, habersiz kalmayalım vs desin bari..

o nasıl bir gidiştir ben buna takıldım..

Aynı durumu ben yaşamış olsaydım , kendimi kötü hissederdim.
Belki bende gitmeyi düşünüyordum.
Birlikte gideriz ziyaret ederiz diye düşünürken, bir anda gitmesine ben kızardım...

Ya bide aç kalmak vs geçiyor mecazada kaçıyor olabilir ama maddi desteği sağlayıp anlaşıp gitmeli..konu sahbnn şartlarını ne bilelim..Çok acımasızca yorumlar yapılıyor

Evet çünkü eşinin gitmesini istememesinin nedeni sahipsiz bırakılmama isteği. Pardon da nereye takılı kalacağım başka?

Benim kendi, şahsi yorumum net. Ailemden biri yurtdışında yaşayıp kanser olsa ve ailemde ben hariç herkes yanında olsa, eşim böyle bir durumda destek olmaktansa bir ay beklememi istese "amaaan nasılsa iyiymiş beklesin madem" demem, giderim. Bu BENİM yorumumdur. Siz gitmezsiniz, bu sizin yorumunuzdur. Bu kadar basit aslında konu.

Seninle gideceğim diye önceden söz verip sonradan sizi satıp haberiniz olmadan ablasını alıp naniiiik yapıp gitse yine bu kadar rahat olur muydunuz acaba

burada konu sahıbı korkudan sahıpsız demek ıstemıs bence ;)

Back
X