• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmdat ölüyorum boşanacak mıyım şimdi

Arkadaşım baştan tüm mesajları okudum, sorunu olan böylesine korkmuş birine yazılacak şeylermi bunlar Allah aşkına söylermisin? Herşeyin bir üslubu yokmudur, hal anlayacak boyutta değilmiyiz?

Arkadaşım Başkalarını suçlarken kendi üslubuna da bir bakmanı öneririm
Ne demek hal anlayacak boyutta değil miyiz?
Herkesin anlayışı Farklıdır, sırf senin görüşünü paylaşmıyoruz diye
Klavye şövalyesi veya "halden anlayacak boyutta değil" mi oluyoruz?

Ya bide bu sahip lafı niye sizi ırgalıyor kocam benim yuvamın sahibi ben de onun sahibi yuvasının sahibiyim biz birbirimizin canının yarısıyız eşiyiz
Yuvanın sahibi olabilir, senin sahibin değil. Eger konunuz sadece eşim izin almadan, beni beklemeden gitti olsaydı bu tepkilerle karşılaşmazdınız diye düşünüyorum. Siz ise daha çok sahipsiz kaldığınızdan ve uyuyamadığınızdan bahsetmişsiniz. Bütün aile ordaysa o da olmak istemiştir. Kardeş ve kanser diyorsunuz mantık aramamalısınız bence.yurtdışı hem 1-2 günde dönülmez ki hemde aklı kalır. Kardeşi kötü durumda olmasa bile belki eşiniz çok etkilenmiş, iç dünyasında çok kötüdür bilemezsiniz. Üzülmeyin bu kadar, ailenize gidin güzel bir uyku çekin, eşinizi de bu zor günleri de beraber aşıcaz diyin herşey düzelir o da hatasını anlar bir süre sonra.

Arkadaşım Başkalarını suçlarken kendi üslubuna da bir bakmanı öneririm
Ne demek hal anlayacak boyutta değil miyiz?
Herkesin anlayışı Farklıdır, sırf senin görüşünü paylaşmıyoruz diye
Klavye şövalyesi veya "halden anlayacak boyutta değil" mi oluyoruz?

Yok başka frekanslardayız biz anlaşıldı... Arkadaşım ben gayet net anlattığımı düşünüyorum. Kızın vicdanından, inancından, kıskançlığından, tüm bam tellerinden geçtiniz! Benim üslubumda ne var söylermisin? Evet başa gelmedi diye, anlamak yerine klavyeden boşa sallıyorsunuz (bunu yapanlara söylüyorum)! Hepsini okumuyor sadece tek bir kelimeye odaklanıyorsunuz, bunu baz alıp yükleniyorsunuz. Kızın derdi ne milletin üstüne basıp ezme derdi ne, neden? Bu açıdan bakarsan daha iyi olur düşüncesindeyim..Saygı ve üslup!...

Eşiniz hasta ablasını ziyaret etmek için sizden izin almak zorunda değil ama gitme kararı aldığında ve vize işlemlerine başladığında bunu bildirmek zorundaydı. Hadi ben gidiyorum deyip çekip gitmek son derece kırıcı olmuş.

Aranızdaki problemin ne olduğunu bilemiyorum, eski konularınızı okumadım fakat sanırım oturup adam akıllı konuşmanız ve hislerinizi anlatmanız gerekiyor.Böyle bir durum evlilik normlarına aykırı. Eşinizin ablasına ayrı, size ayrı üzüldüm.

Yuvanın sahibi olabilir, senin sahibin değil. Eger konunuz sadece eşim izin almadan, beni beklemeden gitti olsaydı bu tepkilerle karşılaşmazdınız diye düşünüyorum. Siz ise daha çok sahipsiz kaldığınızdan ve uyuyamadığınızdan bahsetmişsiniz. Bütün aile ordaysa o da olmak istemiştir. Kardeş ve kanser diyorsunuz mantık aramamalısınız bence.yurtdışı hem 1-2 günde dönülmez ki hemde aklı kalır. Kardeşi kötü durumda olmasa bile belki eşiniz çok etkilenmiş, iç dünyasında çok kötüdür bilemezsiniz. Üzülmeyin bu kadar, ailenize gidin güzel bir uyku çekin, eşinizi de bu zor günleri de beraber aşıcaz diyin herşey düzelir o da hatasını anlar bir süre sonra.

Cımbızlanan bir laf daha size ne ya eviminde benimde sahibim eşim o benim her şeyim

''Arkadaşım niyetim seni kırmak değil fakat ...'' ile başlayan tek yorumu getiren üyeye üslup dersi vermeye kalkışmak çok yersiz bence. Söylemesem içimde kalırdı polemik değil amacım
Konu sahibi size kolaylıklar, eşinizin ablasına da şifalar diliyorum.

Eşiniz hasta ablasını ziyaret etmek için sizden izin almak zorunda değil ama gitme kararı aldığında ve vize işlemlerine başladığında bunu bildirmek zorundaydı. Hadi ben gidiyorum deyip çekip gitmek son derece kırıcı olmuş.

Aranızdaki problemin ne olduğunu bilemiyorum, eski konularınızı okumadım fakat sanırım oturup adam akıllı konuşmanız ve hislerinizi anlatmanız gerekiyor.Böyle bir durum evlilik normlarına aykırı. Eşinizin ablasına ayrı, size ayrı üzüldüm.

Bende ablasına çok üzülüyorum hatta eşimden gizli ağlıyorum ya bişey olursa diye ama benide yok sayıp yok edip gitmesi mi gerekiyor beni önemsememesi bildiğini okuması mı gerekiyor yalnız bırakıp bi kenara atıp arkasını dönmeden çekip gitmesi mi gerekiyor

Görümcemde ağzını açıp karın burda ne yapacak tek demiyor hoşuna gidiyor kardeşinin onu önemseyip beni takmaması dört köşe oluyor kendisi kocasını ailesinden kopartıp kendi memleketine getirmiş çocuklarına annesi bakıyor iki de bir de çocuklarını eşime aldırıyor ordan burdan soğanınıda eşime aldırıyor madem öyle dul olsa anlıycam kocası var benim kimim var kocamdan başka anam babam yaşlı erkek kardeşim gurbette kolum kanadım da gitti

Bosanma kafanizda ise farzedin bosandiniz yine evde tek kalmayacak misiniz? Kocaniz artik hic olmayacak nasil yasayacaksiniz? Oyle bir profil cizdiniz ki hem bosanmak istiyorum hem tek kalirsam ölürüm der gibisiniz. Ben sizi cozemedim arkadasim. Bosanacaksaniz e alisin simdiden tek kalmalara. Bu fikre kendinizi alistirin yani.

Sırf sizin için üşenmedim o kadar şey yazdım. Siz de cımbızla bi onu mu çektiniz?

Valla o cümlenizi gördükten sonra bana bakış açınızı anladığım için diğerlerini çok dikkatli okuyamadım hala bana başkalarına muhtaç değilim feminist kadın özgüvenini aşılamaya çalışıyorsunuz ben bağımlı değilim seven sahiplenen aynısını bekleyen ayakları üstünde duran bir kadınım karıştırmayın ikisini

Bosanma kafanizda ise farzedin bosandiniz yine evde tek kalmayacak misiniz? Kocaniz artik hic olmayacak nasil yasayacaksiniz? Oyle bir profil cizdiniz ki hem bosanmak istiyorum hem tek kalirsam ölürüm der gibisiniz. Ben sizi cozemedim arkadasim. Bosanacaksaniz e alisin simdiden tek kalmalara. Bu fikre kendinizi alistirin yani.

Boşandığım zaman onun artık hayatımda hiç olmayacağını kabullenip onu aramam aramaması sormaması zoruma gitmez ama şimdi olması gerekirken yanımda yok.tabi ki yuvamı yıkmak istemem ama böylede yapamıyorum

Yok başka frekanslardayız biz anlaşıldı... Arkadaşım ben gayet net anlattığımı düşünüyorum. Kızın vicdanından, inancından, kıskançlığından, tüm bam tellerinden geçtiniz! Benim üslubumda ne var söylermisin? Evet başa gelmedi diye, anlamak yerine klavyeden boşa sallıyorsunuz (bunu yapanlara söylüyorum)! Hepsini okumuyor sadece tek bir kelimeye odaklanıyorsunuz, bunu baz alıp yükleniyorsunuz. Kızın derdi ne milletin üstüne basıp ezme derdi ne, neden? Bu açıdan bakarsan daha iyi olur düşüncesindeyim..Saygı ve üslup!...

Öyle mi arkadaşım
Bak ben sana neler okuduğumu Söyleyeyim
Önce konu sahibi beni sahipsiz Bıraktı, haber vermeden, ablası kanser yurtdışında çekti gitti dedi
Yalnız kalmaktan korkuyorum beni hiç düşünmedi dedi
Konuşmuştuk birlikte gidecektik dedi
Sonra, vizede haberim oldu dedi
Vazgeçirmeye çalıştım vazgeçmedi dedi
Sonra annesini servise bindirmez kıskanır beni bindirir dedi
Sonra konu tamamen Değişti değer verilmeme sorunum var dedi
üyeler müneccim mi? Okudukça yorum Yaptılar
Bazı üyeler olayı deşmeye çalıştı

Şimdi sen söyle arkadaşım "Kızın derdi ne"

Haklısın farklı frekanslardayız
Her konu açana "Haklısın" diyelim, üstüne basıp! Geçmeyelim

Bende ablasına çok üzülüyorum hatta eşimden gizli ağlıyorum ya bişey olursa diye ama benide yok sayıp yok edip gitmesi mi gerekiyor beni önemsememesi bildiğini okuması mı gerekiyor yalnız bırakıp bi kenara atıp arkasını dönmeden çekip gitmesi mi gerekiyor

Hayır canım, kesinlikle hatalı.Gitmesi konusunda değil ama bu şekilde umursamazca gitmesi sana karşı bakış açısını gösteriyor aslında. Dediğim gibi yetişkin insanların birbirinden izin almasına gerek yoktur ama danışırsın, fikir yürütürsün ne bileyim bak hayatım ben bekleyemiyorum gitmem lazım,kusura bakma, sen şu kadar süre idare edebilir misin demesi gerekiyordu.Kırılmakta haklısın yani ama bir de şu açıdan bak canım, gördüğün gibi bu adam sanırım senin gerçek hayat arkadaşın değil. Bundan böyle daha sağlam daha güçlü dur, madem o seni hiçe sayıyor sende kendi kararlarını al ve uygula.

Yerinde olsam boyle hayati bir konu var madem bi sekildeEizin koparir gider destek bile olurdum ayrintinin bu kadarina takilip sorun cikartiyorsaniz siz adamin guvenj de sarsilir boyle kotu gununde asil onu desteksiz biraktiginiz icin yani yaptiginiz
1. Si evlilik sozune ters yani kotu gunde yaninda olma

2.si bencillik

3.su kadini sahiplenilecek kopeklestirilecek meta durumuna sokmaktir ki cidden saglikli dusunemediginizden emin olabilirsiniz

Öyle mi arkadaşım
Önce konu sahibi beni sahipsiz Bıraktı, haber vermeden, ablası kanser yurtdışında çekti gitti dedi

Pardon siz kim oluyorsunuz benim üstüme basıp geçecek bune özgüven yahu şu cümleleri kurup da sevgilisi düşünün kocası bile değil alt tarafı sevgilisi tarafından itilip kakılan o kadar kadın var ki napsınlar kendilerini klavyede tatmin ediyorlar benim sıkıntım belli neden ayrıntılara takılıyorsunuz ki evet bana söylemeden görümcemle gitti ha iki hafta önce ha bir gün önce haberim olsun mesele o değil mesele benim dışımda karar alınması ve tek kalma korkumdan bahsettim ve ilgisizliğini daha iyi anlayın diye servis örneğini verdim bunun neyi yanlış neyi anlaşılamayan kaç mesajdır açıklama yapıyorum sizin gibi insanlara anlama konusunda zorlanıyorsanız yapılacak bişey yok bol kitap okuyun tavsiye ederim

Öyle mi arkadaşım

Ben sana diyim bacim derdini biz nelerle ugrasiyoruz allah beterini vermesn diye avunup buna rahat durtmus

Öyle mi arkadaşım

İşte sadece okumuşsunuz!... İnsanlar sizden hak değil saygı bekliyorlar sadece.. İnsanların dertlerini yermek yerine anlamaya çalışmak hiç zor olmasa gerek ama nedense tercih başka yönde..

Her neyse siz okumaya devam edin arkadaşım, saygı çerçevesinde daha çok konularda denk geliriz birbirimiz kırmaya gerek yok, ben daha şeffaf olunmasını istedim o kadar..

''Arkadaşım niyetim seni kırmak değil fakat ...'' ile başlayan tek yorumu getiren üyeye üslup dersi vermeye kalkışmak çok yersiz bence. Söylemesem içimde kalırdı polemik değil amacım
Konu sahibi size kolaylıklar, eşinizin ablasına da şifalar diliyorum.

Allah seni ıslah etsin, senin derdine düştüğün şeye bak yazık, eşine yazık senin gibi bir vicdansızla evli diye ve daha fazlası.. Bunlar nedir arkadaşım!! Birşey yazarken sadece yazmak için yazmayın rica edicem!

ya Allah aşkına bırakın şu ağızları kanser ama iyi 1 ay bekleyebilirdi (sanki 1 2 günden bahsediyorsunuz) benim dayımın ciğerinden kitle alındı ameliyattan çıktı çok iyiydi annemle telde konuştu bikaç güne hastaneden çıkıcakken sonra bir pıhtı yüzünden sapasağlam dayım öldü hastaneden çıkamadı siz hala burda artis artis konuşuyorsunuz

Back