• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmdat ölüyorum boşanacak mıyım şimdi

Bu alıntı yaptıklarınız konuyu anlamadan dinlemeden yorum yapanlar çevrenizden destek görme acziyetinizede acıdım doğrusu bağımlı olmamaktan bahsediyorsunuz sizde de takdir edilme onaylanma eksikliği var bravo süpersiniz en haklı sizsiniz
İyi geldi mi

Çoğunuz anlamıyorsunuz asıl öncesindende değer vermeme problemi var diyorum tuzu biberi oldu diyorum bu yüzden boşanmak istiyorum yani

öncelikle ben sizin "değer verilmeme" probleminizi anladım da
ama siz buradakileri anlayamadınız

arkadaşım bir çık konudan
hatta KK'dan
üyelik girişi yapmadan gir konuyu bir oku
sen, sen olmadan yani
objektif bakmaya çalış anlamında!

bak bakalım ilk yazdığın mesaj nerde
"çoğunluğunuz anlamıyorsunuz" diye yazdığın mesaj nerede

önce girip bir konu yazıp
peşinden, gelen tepkiler yüzünden konuya boyut atlatıp
son olarak da anlamıyorsunuz, ne alakası var, anlamadan dinlemeden yorum yapıyorsunuz'a getirdin olayı

anlaşılmamakta hatalı olan sensin
insanları suçlama

Önceki konunuza da baktım eşinizle ve ailesiyle problemleriniz olmuş
Ama lütfen bu olayı daha başka yerde tutun hastalık bambaşka bişey üstelik onlar kardeş ve aralarındaki ilişkiye kendi sorunlarınızı karıştırmayın ve hastalık söz konusu olunca biraz daha sağduyulu olmanız gerekir diye düşünüyorum

Ben gitmesin demiyorum ki bana ablasıyla ben yokmuşum gibi davranacağına karşısına alıp bak gitmem lazım ablam böyle böyle deseydi ben onu kendim uğurlardım ama görümcemle oturup konuşuyor beni yok sayıyor hiç bir şeyi karısıyla paylaşımlamıyor beni çok üzüyor bu durum ben çocukmuşum gibi görümceyle konuşurken duyuyorum zoruma gidiyor

Ben okurken çok üzüldüm.
Yakınımda çevremde kanser kimse yok, yine de içim sızladı.

Bir tarafta hasta bir kadın var
Bir tarafta ego savaşına girmiş bir kadın
Nasıl vicdanınız sızlamıyor anlamıyorum.

öncelikle ben sizin "değer verilmeme" probleminizi anladım da
ama siz buradakileri anlayamadınız

arkadaşım bir çık konudan
hatta KK'dan
üyelik girişi yapmadan gir konuyu bir oku
sen, sen olmadan yani
objektif bakmaya çalış anlamında!

bak bakalım ilk yazdığın mesaj nerde
"çoğunluğunuz anlamıyorsunuz" diye yazdığın mesaj nerede

önce girip bir konu yazıp
peşinden, gelen tepkiler yüzünden konuya boyut atlatıp
son olarak da anlamıyorsunuz, ne alakası var, anlamadan dinlemeden yorum yapıyorsunuz'a getirdin olayı

anlaşılmamakta hatalı olan sensin
insanları suçlama

Hiç de yanlış ifade etmedim içimi döktüm anlattım halada aynı şeyi söylüyorum bence siz önyargılarınızdan kurtulup bir kez daha okuyun

Evli adam haftalarca evde olmayacaksa çıkarken hadi ben gittim hoşçakal deyip evden çıkıp gitmez, bir yere gidecekse planları birlikte yaparlar.8 aylık karısını evde yalnız bırakmaz, en azından ailesine akrabasına bırakır! Hiç mi umurunda değil gencecik karım evde tek başına çıktım geldim ne hali varsa görsün kafasında adam, bunu görmeniz çok mu zor, gereksiz klavye şovalyeliği yaptınız saatlerdir!

Sahipsiz derken insan ev arkadaşına bile danışıyor, bir yere gidecekse haber veriliyor. Adam hadi ben gittim deyip yurt dışına çıkıyor karısından habersiz gün alarak! Ona da çanak tutan saygısız görümce ile! Demiyormu senin karın var o nolacak burda kalabilirmi, böylesine korkan bir kadının korktuğunu eşi elbette biliyordur bu ne saçmalık!

Herkes bazılarınız kadar ileri görüşlü, son derece uçlarda yaşayan karakterde olamaz.İnsanların sorunlarına saygı gösterin rica ediyorum, tek kelimeye odaklanmadan, cımbızlamadan anlamaya çalışın onu, ön yargıdan çok empati kurun... Vicdansızlıkla suçlayacak kadar gözünüz dönmüş, Allaha havale etmişsiniz, diyecek söz bulamıyorum size!

Konu sahibi, boşanmak şuan için gereksiz ancak anlattığın diğer durumlara bakılrısa ciddi anlamda bu ilgisizliği konuşman gerekli eşinle, bu şekilde kendine saygın kalmaz..

Sanki ben bi yabancıyım benimle önce paylaşsaydı sonra görümcemle karar alsalardı sorun olmazdı hiç beraber gideceğiz diyip beni satmasına da ses etmezdim ama bu tavırları zoruma gidiyor

Ben gitmesin demiyorum ki bana ablasıyla ben yokmuşum gibi davranacağına karşısına alıp bak gitmem lazım ablam böyle böyle deseydi ben onu kendim uğurlardım ama görümcemle oturup konuşuyor beni yok sayıyor hiç bir şeyi karısıyla paylaşımlamıyor beni çok üzüyor bu durum ben çocukmuşum gibi görümceyle konuşurken duyuyorum zoruma gidiyor

Konuyu sadece şu cümlelerinizle açmış olsaydınız bambaşka yorumlar alacaktınız.
Her neyse sorununuza gelince önceki yorumlarımda da dediğim gibi karı koca ilişkisinde olmaması gereken bi durum şu söylediğiniz yani en basit tanımıyla iletişimsizlik
Şimdi biraz bekleyip bu 15 günlük süreci atlatın ve eşiniz geldiğinde bu sizi değersizleştirmesinin sebepleri üzerine konuşun
Eşinize şöyle bir soru da yöneltmeyin mesela ''neden ablana bensiz gittin'' çünkü aranızdaki problemlerden ötürü sorunuzu ''ablana neden gittin'' şeklinde anlayacak olması muhtemeldir

uff alakaya gel hanımefendi üşenmemiş tek tek alıntı yapmış yandaşlarını bende başkaları tarafından destek görmeye mi ihtiyacınız var dedim bir görüşün adablı mantıklı olması önemlidir ne kadar destek gördüğü değil

size son cevabımdır
ben eşinizin neden emrivaki yapıp size söz hakkı tanımadığını gayet net anladım

bir konuyu, belli bir çizgide tartışamıyorsunuz çünkü
hep farklı taraflara çekiyorsunuz
bir yerde tıkanırsanız, farklı tarafa yöneliyorsunuz
daldan, dala
kıyaslamalarınız elma ile armut
bu mesajınız bile örnektir buna: önce yandaşınız yok dediniz, karşı taraf alıntılayınca adaplı mantıklı olması lazım destek önemli değil diyorsunuz

Evli adam haftalarca evde olmayacaksa çıkarken hadi ben gittim hoşçakal deyip evden çıkıp gitmez, bir yere gidecekse planları birlikte yaparlar.8 aylık karısını evde yalnız bırakmaz, en azından ailesine
akrabasına bırakır! Hiç mi umurunda değil gencecik karım evde tek başına çıktım geldim ne hali varsa görsün kafasında adam, bunu görmeniz çok mu zor, gereksiz klavye şovalyeliği yaptınız saatlerdir!

Sahipsiz derken insan ev arkadaşına bile danışıyor, bir yere gidecekse haber veriliyor. Adam hadi ben gittim deyip yurt dışına çıkıyor karısından habersiz gün alarak! Ona da çanak tutan saygısız görümce ile! Demiyormu senin karın var o nolacak burda kalabilirmi, böylesine korkan bir kadının korktuğunu eşi elbette biliyordur bu ne saçmalık!

Herkes bazılarınız kadar ileri görüşlü, son derece uçlarda yaşayan karakterde olamaz.İnsanların sorunlarına saygı gösterin rica ediyorum, tek kelimeye odaklanmadan, cımbızlamadan anlamaya çalışın onu, ön yargıdan çok empati kurun... Vicdansızlıkla suçlayacak kadar gözünüz dönmüş, Allaha havale etmişsiniz, diyecek söz bulamıyorum size!

Konu sahibi, boşanmak şuan için gereksiz ancak anlattığın diğer durumlara bakılrısa ciddi anlamda bu ilgisizliği konuşman gerekli eşinle, bu şekilde kendine saygın kalmaz..

Teşekkür ediyorum tam olarak anlatmak istediklerimi yazmışsınız cepten girdiğim için çok uzun yazamıyorum
Gencecik karısı korkan karısı ev arkadaşına bile danışılması ne güzel ifade ettiniz her şeyi

Ya bide bu sahip lafı niye sizi ırgalıyor kocam benim yuvamın sahibi ben de onun sahibi yuvasının sahibiyim biz birbirimizin canının yarısıyız eşiyiz

Valla forumu ırgalamak zorunda değil zaten de eşinizin hiç sallamadığı kesin bu laflarınızı, karşılıklı olarak davranışlarınızı bu şekilde sürdürdüğünüz sürece de umursanacağınızı sanmıyorum, dediğiniz gibi boşanın o zaman zararın neresinden dönerseniz kardır. Kafanızdaki bu ideal, bu evlilikte yok.

Beraber gideriz dediğim halde, o izin alamazsa ben gideyim sen de arkamdan en uygun zamanda gelirsin derdim ben de olsam. Ertesi gün birimizin başına bir şey gelecekmiş gibi yaşıyoruz çünkü hep. Ona göre de hareket etmeyi öğrendik.

Evli adam haftalarca evde olmayacaksa çıkarken hadi ben gittim hoşçakal deyip evden çıkıp gitmez, bir yere gidecekse planları birlikte yaparlar.8 aylık karısını evde yalnız bırakmaz, en azından ailesine akrabasına bırakır! Hiç mi umurunda değil gencecik karım evde tek başına çıktım geldim ne hali varsa görsün kafasında adam, bunu görmeniz çok mu zor, gereksiz klavye şovalyeliği yaptınız saatlerdir!

helal olsunnnn işte bu konuya verilecek en güzel cvp bu tebrikler.......o sahipsiz kelimesini abartıp incitici konuşanlar kendi eşleri bunu yapsa burda ''eşim beni sahipsiz bıraktı '' diye konu açarlardı......azcıkk empati kurmayı bilmek gerek...evliliğin sahiplenmek sırt sırta vermek birlikte haraket etmek oldugunuda kavramak gerek.......bu kadar boşanmalar eşlerini sahiplenmemeiş bir anda bir cırpıda bırakabilmiş çiğneyebilmiş sahiplenmeyi acizlik olarak görmüş insanlar yüzünden oluyor .....

size son cevabımdır
ben eşinizin neden emrivaki yapıp size söz hakkı tanımadığını gayet net anladım

bir konuyu, belli bir çizgide tartışamıyorsunuz çünkü
hep farklı taraflara çekiyorsunuz
bir yerde tıkanırsanız, farklı tarafa yöneliyorsunuz
daldan, dala
kıyaslamalarınız elma ile armut
bu mesajınız bile örnektir buna: önce yandaşınız yok dediniz, karşı taraf alıntılayınca adaplı mantıklı olması lazım destek önemli değil diyorsunuz

Ben daldan dala konmuyorum sabahtır aynı şeyi söyleyip duruyorum siz çekiştiriyorsunuz konuyu anlamak istediğiniz gibi ben burda amacım yandaşlanmak değil hnmedendi ortaya attı bunu hatta üşenmedi alıntıladı bende desteklenmek önemli değil doğru düşünmek önemli dedim

olay şu; kıskanclık var evet! ama neden? eşi konu sahıbıni adam yerıne koymuyor da ondan. dogal olarak konu sahıbı de sinirlendi tabı.. korku, düşünmemesi, takmamasından gelen kıskanclık ve cinlenme durumu... hele kı gorumceyle eşinden önce konusup anlasması tuz bıber işte..
hani kendı de anlam veremıyor 'madem gidecektı neden 4 ay önce gitmedı, neden görümceyle bır anda anlasıp gıttı, ılk bas benle konusması lazımdı'' tarzında düşünceler beynını yıyor işte

bılmıyorum bunları anladım ben.. hee yalnız kalma korkusu
maddı sorunlar
bunlar da var işte

arkadaşım
herkesin görüşü farklıdır
sizinkiler normal de
karşıt görüşler neden "gereksiz klavye şovalyeliği" oluyor?

arkadaşım
herkesin görüşü farklıdır
sizinkiler normal de
karşıt görüşler neden "gereksiz klavye şovalyeliği" oluyor?

Arkadaşım baştan tüm mesajları okudum, sorunu olan böylesine korkmuş birine yazılacak şeylermi bunlar Allah aşkına söylermisin? Herşeyin bir üslubu yokmudur, hal anlayacak boyutta değilmiyiz?

Gördüğüm kadarıyla erkeklere binlerce kelime söylesek de sadece ailesi ile ilgili kurduğumuz cümlelere odaklanıp bizi ailelerine düşman görüyorlar. o yuzden sanırım eşinizde sizin izin vermeme durumunuzu ablam o kadar hasta sen hala bencilce kendini düşüyorsun şeklinde algılamış.oysa siz gitmesine değil sizi adam yerine koymadan eşi ablasıymış gibi davranmasına bozulmuşsunuz.bence ailenizden birine gidin yada bir arkadaşınız sizinle kalsın bu onbeş gün boyunca. Eşiniz gelince alıp karşınıza konuşun ama kesinlikle ailesinin lafı geçmeden. yeni evlisiniz esiniz henuz sizinle de bir aile kurduğu bilincini henüz oturtamamis.konustuktan sonra tutumuna göre karar verirsiniz. o aramadikca da aramayin cevap vermeyin .yakınları ararsa da cevap vermeyin o aratiyor olabilir merak etsin sizi

Görümcemde ağzını açıp karın burda ne yapacak tek demiyor hoşuna gidiyor kardeşinin onu önemseyip beni takmaması dört köşe oluyor kendisi kocasını ailesinden kopartıp kendi memleketine getirmiş çocuklarına annesi bakıyor iki de bir de çocuklarını eşime aldırıyor ordan burdan soğanınıda eşime aldırıyor madem öyle dul olsa anlıycam kocası var benim kimim var kocamdan başka anam babam yaşlı erkek kardeşim gurbette kolum kanadım da gitti

Arkadaşım baştan tüm mesajları okudum, sorunu olan böylesine korkmuş birine yazılacak şeylermi bunlar Allah aşkına söylermisin? Herşeyin bir üslubu yokmudur, hal anlayacak boyutta değilmiyiz?

Kapı zorlandı gibi ses geldi çok korktum elektrik gitse çığlık atarım saat falan dinlemeden korkuyorum evet yanlız hissediyorum zorlanıyorum çok ama tak tak laf yetiştirme mat etme derdindeler bazıları halden anlamak ne gezer damdan düşmeden anlamazlar durumumu

Kapı zorlandı gibi ses geldi çok korktum elektrik gitse çığlık atarım saat falan dinlemeden korkuyorum evet yanlız hissediyorum zorlanıyorum çok ama tak tak laf yetiştirme mat etme derdindeler bazıları halden anlamak ne gezer damdan düşmeden anlamazlar durumumu

Dua et ve yat uyu, düşündükçe geriliyorsun ve iyice korkuyorsun.. Tek olduğun için sana öyle gelmiştir, orta ışığı açık bırak ve yat uyu..Bu şekilde gün geçmez alışman lazım dönene dek.. Bu kadar korktuğunu bilip giden adama da yani....

Back