- Konu Sahibi Son Edebiyat
ay 15 günde sahipsiz kalmazsın korkma gelecekmiş sahibin 15 gün sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burdaki bazı kadınları anlamiyorum. Haklı veya haksız hepimiz bayaniz. Bukadar yüklenmek ağır konuşmak üste gitmek nedir ya !!!! Millet buraya derdini yaziyor belki birileri iyi gelir diye . Sizin azarlamalariniz icin değil !!!
Bence tek sorun esinizin ucak bileti filan alirken size soylememis olmasi.Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil
gerçek bir dert olsa kimse yüklenmez ama ortada dert yok bu dert mşidir allah aşkına ya yapmayın lütfen hastalık mı önemli bir kadının triplerimi.. evlilik bu kadar basit bir şey midir
Ah be vicdansız arkadaşım. Sahipsiz kalmak ne demek ya? Kusuruma bakma özür dilerim ama süs köpeği değilsin kadınsın sen. Güçlü ol biraz. Yeni anneannemi kaybettim. Gitmesem yanına hastaneye göremeyecektim. Belli mi o kadıncağızın ne kadar ömrü kaldı. Biraz düşünceli, vicdanlı ol. Bir erkeğe ihtiyacın yok senin korkmamak için. Ama o kadıncağızın tüm sevdiklerine ihtiyacı var şimdi. Yazık böyle yapman... Çok yazık...Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil
İLLAKİ hastalıktan önemli değil ama kimin neyi dert edip etmiyceğini bilemiyoruz ki arkadaşım . buraya hangi renk corabı giysem çok kararsızım dert ettim diyenlerde var. .
ben sadece bukadar ağır yüklenilmesini hoş bulmuyorum. burda birbirimizemi girelim yani . göya dertleşme destek olma yeri ama çok kırıcı yorumlarda geliyor insan gerçekten üzülüyor.
Bu mesajı örnek olması için alıntıladım. Mesela bu arkadaş konu sahibine süs köpeği değilsin vs vs yazmış... Ciddi anlamda çok ağır yorumlar yapıyorsunuz bazen gözünüz birşey görmüyor. Haklı ya da haksız,ben konuyu baştan sona okudum arkadaşlar. Çok ezici ve yıkıcı sözler söylerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz anlamıyorum. Neden saygı çerçevesinde yorumlar yapamıyorsunuz? Bazen burda öyle aşağılama cümleleri okuyorumki kanım donuyor.Ah be vicdansız arkadaşım. Sahipsiz kalmak ne demek ya? Kusuruma bakma özür dilerim ama süs köpeği değilsin kadınsın sen. Güçlü ol biraz. Yeni anneannemi kaybettim. Gitmesem yanına hastaneye göremeyecektim. Belli mi o kadıncağızın ne kadar ömrü kaldı. Biraz düşünceli, vicdanlı ol. Bir erkeğe ihtiyacın yok senin korkmamak için. Ama o kadıncağızın tüm sevdiklerine ihtiyacı var şimdi. Yazık böyle yapman... Çok yazık...
Bir şey olunca vicdan azabından uyuyamazsın...
O zaman vicdan azabından uyuyamayacağına bırak şimdi korkundan uyuyama...
Konu sahibine vicdan gösterelim, ama ne kadar ömrü kaldığı belli olmayan bir kanser hastasına göstermeyelim öyle mi? İkiyüzlülük olurdu bu. O kadın gelip burada konu açsa, "yengem abimin gelmesine laf ediyor, ne kadar ömrüm kaldı belli değil" yazsaydı ne yapacaktınız acaba?Bu mesajı örnek olması için alıntıladım. Mesela bu arkadaş konu sahibine süs köpeği değilsin vs vs yazmış... Ciddi anlamda çok ağır yorumlar yapıyorsunuz bazen gözünüz birşey görmüyor. Haklı ya da haksız,ben konuyu baştan sona okudum arkadaşlar. Çok ezici ve yıkıcı sözler söylerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz anlamıyorum. Neden saygı çerçevesinde yorumlar yapamıyorsunuz? Bazen burda öyle aşağılama cümleleri okuyorumki kanım donuyor.
Arkadaşım sana gelince evet eşin sana hata etmiş haber vermemiş. Ancak bu boşanma sebebi değildir elbette. Başka sorunlarınızda varmış,ancak çoğu evlilikte özellikle ilk bir yıl çok sancılı oluyor bende sorunlar yaşadım fazlaca hemde... Korku ayrı bişey başa bela zaten. Ben uzun süre yalnız evde kaldım,yaşadım diyim daha doğrusu. Yalnızlıktan korkan biri değilim ama burda kk da bi arkadaşın attığı mesajı okumuştum,açık açık yazmak istemiyorum seninde aklına sokmayayım. O gece evde yalnız kaldım eşimin nöbeti vardı ve ben sabahı edemedim..! Sebebide hamile olmamdı,hadi ben neysede ya bebeğim diye açtım lambayı tv yi sabah 6 ya kadar oturdum. Yani bu da başa gelmeden bilinmiyor. Tamam herkesin bakış açısı fikri zikri farklı ama arkadaşlarım biraz daha sakin... Ben mesela bi defa çok masumane bi konu açtım bana hamilesin diye dünya senin etrafında mı dönsün istiyosun vs saçma sapan alakasız yorumlar atılmıştı konuyu kapattırdım ve birdaha hiçbir şekilde burda konu açmayacağıma dair kendime söz verdim...
Çok uzattım, saygılar arkadaşlar...
ya Allah aşkına bırakın şu ağızları kanser ama iyi 1 ay bekleyebilirdi (sanki 1 2 günden bahsediyorsunuz) benim dayımın ciğerinden kitle alındı ameliyattan çıktı çok iyiydi annemle telde konuştu bikaç güne hastaneden çıkıcakken sonra bir pıhtı yüzünden sapasağlam dayım öldü hastaneden çıkamadı siz hala burda artis artis konuşuyorsunuz