• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmdat ölüyorum boşanacak mıyım şimdi

Tabiiki evde bir bayanın türk toplumunda tek başına kalması zor ben sizi anlıyorum ama neticede adamın ablası rahatsız ve gitmek istiyor buna anlayışla karşılamanız lazım izin alıp sizde gidin bence. Üç günlük dünya da bugün varsak yarın yokuz aile bu günler için vardır.

Ben burdaki bazı kadınları anlamiyorum. Haklı veya haksız hepimiz bayaniz. Bukadar yüklenmek ağır konuşmak üste gitmek nedir ya !!!! Millet buraya derdini yaziyor belki birileri iyi gelir diye . Sizin azarlamalariniz icin değil !!!

canım isterse anası babası yanında kalsın eşiniz ablasının yanında olduğunu göstermek için gitmiş bu tavrı grip nezle olmuş olsaydı onun için yapsaydın haklısın derdim ama KANSER be gülüm yapma böyle eşin ailesinin yanında olmak istiyor. onun yerine kendine koy canım bence eşini ara k.bkma düşünemedim de bende iznimi alır almaz geleceğim de einin yanında olduğunu göstermelisin

Merak ettim de kocanız yokken sizi yiyorlar mı? Sahipsiz kalmak ne demek? Kocanız olmadiginda sahipsiz kaldığınızi düşünüyorsanız size köpek muamelesini esiniz değil kendiniz yapiyorsunuz. Sahibiniz olunca ne oluyordu da şimdi ne eksildi? Günde iki öğün yem su? Yapmayın Allah aşkına kendi gözünüzde degeriniz bu mu? Hasta abladan hiç bahsetmedim farkındaysaniz. O çok daha ayrı ve tartışma götürmez bi konu.

Ben burdaki bazı kadınları anlamiyorum. Haklı veya haksız hepimiz bayaniz. Bukadar yüklenmek ağır konuşmak üste gitmek nedir ya !!!! Millet buraya derdini yaziyor belki birileri iyi gelir diye . Sizin azarlamalariniz icin değil !!!

gerçek bir dert olsa kimse yüklenmez ama ortada dert yok bu dert mşidir allah aşkına ya yapmayın lütfen hastalık mı önemli bir kadının triplerimi.. evlilik bu kadar basit bir şey midir

Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil
Bence tek sorun esinizin ucak bileti filan alirken size soylememis olmasi.
Gidecegini kasitli olarak sakliyorsa insanin siniri bozulur.
Neden soylememis onu anlamadim ama 15 gun hasta ablasinin yanina gitmesi kadar normal ne.olabilir bilemedim.
Siz yasamak icin esinize bi kadar muhtacsaniz nasil bosancaksin ki?

• Beğen
Reactions: anu
gerçek bir dert olsa kimse yüklenmez ama ortada dert yok bu dert mşidir allah aşkına ya yapmayın lütfen hastalık mı önemli bir kadının triplerimi.. evlilik bu kadar basit bir şey midir

İLLAKİ hastalıktan önemli değil ama kimin neyi dert edip etmiyceğini bilemiyoruz ki arkadaşım . buraya hangi renk corabı giysem çok kararsızım dert ettim diyenlerde var. .
ben sadece bukadar ağır yüklenilmesini hoş bulmuyorum. burda birbirimizemi girelim yani . göya dertleşme destek olma yeri ama çok kırıcı yorumlarda geliyor insan gerçekten üzülüyor.

Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil
Ah be vicdansız arkadaşım. Sahipsiz kalmak ne demek ya? Kusuruma bakma özür dilerim ama süs köpeği değilsin kadınsın sen. Güçlü ol biraz. Yeni anneannemi kaybettim. Gitmesem yanına hastaneye göremeyecektim. Belli mi o kadıncağızın ne kadar ömrü kaldı. Biraz düşünceli, vicdanlı ol. Bir erkeğe ihtiyacın yok senin korkmamak için. Ama o kadıncağızın tüm sevdiklerine ihtiyacı var şimdi. Yazık böyle yapman... Çok yazık...
Bir şey olunca vicdan azabından uyuyamazsın...
O zaman vicdan azabından uyuyamayacağına bırak şimdi korkundan uyuyama...

İLLAKİ hastalıktan önemli değil ama kimin neyi dert edip etmiyceğini bilemiyoruz ki arkadaşım . buraya hangi renk corabı giysem çok kararsızım dert ettim diyenlerde var. .
ben sadece bukadar ağır yüklenilmesini hoş bulmuyorum. burda birbirimizemi girelim yani . göya dertleşme destek olma yeri ama çok kırıcı yorumlarda geliyor insan gerçekten üzülüyor.

tabıkı kırıcı olmamak lazım ama buraya yoprum yapan insanlarda çok ağır şeyler yaşadığı için belki de bu kadarcık bişey küçük geliyor bende ağır şeyler ayaşadım son 1 aydır ama şu bana o kadar basit geliyor ki..

dünyada evinde yalnız kalmak durumunda olan tek evli kadın sizsiniz sanki. yahu ablası hastaymış hem de kanser şu an durumu iyi de olsa kocası yanında da olsa gitmeli eşiniz. ben olsam ben de giderim bekleyemem. siz de izninizde gidersiniz arkasından. bunun için boşanmayı düşünmeniz de çok garip. "sahibim" olayına hiç girmeyeyim.

Bu nasıl bir düşüncedir ya..
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın eşinize çok üzüldüm. Ablasına mı yansın yoksa sizin tavrınızamı
Bir de burda eşim beni hasta kardeşime göndermiyor 1 ay sonr git diyor diye konu okusanız ne derdiniz ne yorum yapardınız?
Kusura bakmayın baştan sona haksızsınız

Ah be vicdansız arkadaşım. Sahipsiz kalmak ne demek ya? Kusuruma bakma özür dilerim ama süs köpeği değilsin kadınsın sen. Güçlü ol biraz. Yeni anneannemi kaybettim. Gitmesem yanına hastaneye göremeyecektim. Belli mi o kadıncağızın ne kadar ömrü kaldı. Biraz düşünceli, vicdanlı ol. Bir erkeğe ihtiyacın yok senin korkmamak için. Ama o kadıncağızın tüm sevdiklerine ihtiyacı var şimdi. Yazık böyle yapman... Çok yazık...
Bir şey olunca vicdan azabından uyuyamazsın...
O zaman vicdan azabından uyuyamayacağına bırak şimdi korkundan uyuyama...
Bu mesajı örnek olması için alıntıladım. Mesela bu arkadaş konu sahibine süs köpeği değilsin vs vs yazmış... Ciddi anlamda çok ağır yorumlar yapıyorsunuz bazen gözünüz birşey görmüyor. Haklı ya da haksız,ben konuyu baştan sona okudum arkadaşlar. Çok ezici ve yıkıcı sözler söylerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz anlamıyorum. Neden saygı çerçevesinde yorumlar yapamıyorsunuz? Bazen burda öyle aşağılama cümleleri okuyorumki kanım donuyor.
Arkadaşım sana gelince evet eşin sana hata etmiş haber vermemiş. Ancak bu boşanma sebebi değildir elbette. Başka sorunlarınızda varmış,ancak çoğu evlilikte özellikle ilk bir yıl çok sancılı oluyor bende sorunlar yaşadım fazlaca hemde... Korku ayrı bişey başa bela zaten. Ben uzun süre yalnız evde kaldım,yaşadım diyim daha doğrusu. Yalnızlıktan korkan biri değilim ama burda kk da bi arkadaşın attığı mesajı okumuştum,açık açık yazmak istemiyorum seninde aklına sokmayayım. O gece evde yalnız kaldım eşimin nöbeti vardı ve ben sabahı edemedim..! Sebebide hamile olmamdı,hadi ben neysede ya bebeğim diye açtım lambayı tv yi sabah 6 ya kadar oturdum. Yani bu da başa gelmeden bilinmiyor. Tamam herkesin bakış açısı fikri zikri farklı ama arkadaşlarım biraz daha sakin... Ben mesela bi defa çok masumane bi konu açtım bana hamilesin diye dünya senin etrafında mı dönsün istiyosun vs saçma sapan alakasız yorumlar atılmıştı :D konuyu kapattırdım ve birdaha hiçbir şekilde burda konu açmayacağıma dair kendime söz verdim...
Çok uzattım, saygılar arkadaşlar...

Anladığın kadarıyla senin asıl derdin Eşinin evliği benimsemesi ve ailesine olan aşırı düşkünlüğü.
Eşin karar alırken sana danışma hatta haber verme gereği duymaması.
Galiba eşinin ailesi de seni yok sayıyor.
Bu yüzden kendini değersiz hissediyorsun.
Birde eşinle iletişim sorununuz var gibi.
Kendini o tam ifade edemiyor yada eşin seni tam anlayamıyor.
Eşinle konuşun isterseniz bir aile terapistine gidin .
Ne kadar zamandır evlisiniz ?
Yaşlarınız kaç ?

Bence ne siz onu kırmalısınız ne de o sizi. Kanser kardeşi var ve gitmesi gerekiyor, bence de gitmeli. Ama kırıp dökmeden. Allah korusun kanserden daha ciddi bir hastalık bilemiyorum. Ama unutulan şu ki ölmek için illa hasta olmaya gerek yok ki. Sağlıklı olanda bir vesile ile hayata veda ediyor. Şimdi sizi beklese ve bu sırada kardeşine bir şey olsa sizde vicdan azabı çekerdiniz. Ya da eşinize bir şey olabilir. Aynı şey sizinde başınıza gelebilir. Allah korusun ya gittiğinde size bir şey olsa. O zaman eşiniz vicdan azabı çekerdi. Gittiği için değil de sizi kırdığı için. Ölümün bize nerede , nasıl yakalayacağını bilemeyiz. Önemli olan herkesin kıymetini her an bilmek.

Bu mesajı örnek olması için alıntıladım. Mesela bu arkadaş konu sahibine süs köpeği değilsin vs vs yazmış... Ciddi anlamda çok ağır yorumlar yapıyorsunuz bazen gözünüz birşey görmüyor. Haklı ya da haksız,ben konuyu baştan sona okudum arkadaşlar. Çok ezici ve yıkıcı sözler söylerek kendinizi mi tatmin ediyorsunuz anlamıyorum. Neden saygı çerçevesinde yorumlar yapamıyorsunuz? Bazen burda öyle aşağılama cümleleri okuyorumki kanım donuyor.
Arkadaşım sana gelince evet eşin sana hata etmiş haber vermemiş. Ancak bu boşanma sebebi değildir elbette. Başka sorunlarınızda varmış,ancak çoğu evlilikte özellikle ilk bir yıl çok sancılı oluyor bende sorunlar yaşadım fazlaca hemde... Korku ayrı bişey başa bela zaten. Ben uzun süre yalnız evde kaldım,yaşadım diyim daha doğrusu. Yalnızlıktan korkan biri değilim ama burda kk da bi arkadaşın attığı mesajı okumuştum,açık açık yazmak istemiyorum seninde aklına sokmayayım. O gece evde yalnız kaldım eşimin nöbeti vardı ve ben sabahı edemedim..! Sebebide hamile olmamdı,hadi ben neysede ya bebeğim diye açtım lambayı tv yi sabah 6 ya kadar oturdum. Yani bu da başa gelmeden bilinmiyor. Tamam herkesin bakış açısı fikri zikri farklı ama arkadaşlarım biraz daha sakin... Ben mesela bi defa çok masumane bi konu açtım bana hamilesin diye dünya senin etrafında mı dönsün istiyosun vs saçma sapan alakasız yorumlar atılmıştı :KK70: konuyu kapattırdım ve birdaha hiçbir şekilde burda konu açmayacağıma dair kendime söz verdim...
Çok uzattım, saygılar arkadaşlar...
Konu sahibine vicdan gösterelim, ama ne kadar ömrü kaldığı belli olmayan bir kanser hastasına göstermeyelim öyle mi? İkiyüzlülük olurdu bu. O kadın gelip burada konu açsa, "yengem abimin gelmesine laf ediyor, ne kadar ömrüm kaldı belli değil" yazsaydı ne yapacaktınız acaba?

Çoğunuz yine lafı yanlış anlamışsınız köpek kelimesini kullananlara da aynen iade ediyorum ve şikayet edeceğim tek tek konumu da kapattrıyorum sizin gibi okuduğunu anlayamayan önyargılı insanlara laf anlatamıycam hadi bakalım linç timi başka kapıya burdan size ekmek çıkmaz bende sizin seviyesizliğinize inemem

ya Allah aşkına bırakın şu ağızları kanser ama iyi 1 ay bekleyebilirdi (sanki 1 2 günden bahsediyorsunuz) benim dayımın ciğerinden kitle alındı ameliyattan çıktı çok iyiydi annemle telde konuştu bikaç güne hastaneden çıkıcakken sonra bir pıhtı yüzünden sapasağlam dayım öldü hastaneden çıkamadı siz hala burda artis artis konuşuyorsunuz

çünkü eş olma egomuz daha önemli.
çünkü kendimizin görümceden, kaynanadan, aileden üstün olduğumuzu kanıtlamamız lazım gelin olarak

kadın kansermiş, ölümcülmüş yok canım ille de benden izin alacak, ne hakla çiğner egomu!!!
ikisi bir mi şimdi
peh kanser ne ki benim gururumu kırdı değil mi :KK51:

Back
X