- 29 Şubat 2012
- 62
- 57
-
- Konu Sahibi cokmucokcicii
Beni takip et bence hahahahahahaha
Kesinlikle doğruÖncelikle selamlar herkese
Canımı sıkan bir durumu sizinle paylaşmak istedim
Uzun süredir girmiyordum kk’ya, başka bir hesabım daha vardı hatırlayamadım bunu bulup açtım, ilk üyelerdenim diyebilirim aktif kullandığım zamanlar tabi bu kadar konu, bölüm, başlık, üye vs yoktu belki ondan mı bilmiyorum ama biri herhangi bir sorununu yazsa herkes çok daha farklı yanaşırdı
Şimdi bakıyorum da biri derdini sıkıntısını kimseye anlatamadığını buraya gelip yazıyor içini döküyor ama bazılarınız ne kadar acımasız yorumlar yazıyor hayret ettim, insan çocuğunu bile bu şekilde azarlamazken nasıl bu hakkı görüyorlar kendilerinde. Konu sahibi olmadığım için tartışmaya girmedim kimseyle ama biraz daha hassas mı davransak, zaten sıkıntılı yazan kişi bir de biz taşlamayalım.
Uzun bir aradan sonra tekrar buraya dönmemi sağlayan sıkıntılarımdan kafa dağıtmak istememdendi ama bu cvpları görünce yazıp paylaşmak bile istemedim
Acımasız eleştirilerinizden dolayı imdat diye bağırasım geldi
Biz iyiyiz yav,suç karsikilerde hep:)Ayakta alkisliyorum))) Bende var ama))) Param olsa da iyi bir piskologa gitsem)))
Amanin gorumce cevap yazmis miGörümcem sevmiyor beni mi ne bi konuda mesela kız derdini yazmış görümcenin msja verdiği cvbı okuyacam diye kaş sayfa yorum okudum amann dedim yarabbelalemin
O kadar haklısınız ki. Çağın hastalığı bu maalesef linç kültürü diyorlar galiba. Burada en azından küfür yasak. Başka sosyal medya platformlarında kan gövdeyi götürüyor. İnsanlar tanınmamanın, anonim olarak kalmanın verdiği rahatlıkla istedikleri üslupla konuşuyorlar. Yorumlarını kanlı canlı insanların okuyor ama bunu umursamıyorlar. Belki yazdıkları hadsizce bir cümle muhatabını çok üzdü ama kimsenin umurunda değil. Millet beğeni delisi. Yüzyüze gelse iki cümle kurmakta zorlanacak, internette tanınmadığı için bütün zehrini akıtıyor bazıları.Öncelikle selamlar herkese
Uzun süredir girmiyordum kk’ya, başka bir hesabım daha vardı hatırlayamadım bunu bulup açtım, ilk üyelerdenim diyebilirim aktif kullandığım zamanlar tabi bu kadar konu, bölüm, başlık, üye vs yoktu belki ondan mı bilmiyorum ama biri herhangi bir sorununu yazsa herkes çok daha farklı yanaşırdı
Şimdi bakıyorum da biri derdini sıkıntısını kimseye anlatamadığını buraya gelip yazıyor içini döküyor ama bazılarınız ne kadar acımasız yorumlar yazıyor hayret ettim, insan çocuğunu bile bu şekilde azarlamazken nasıl bu hakkı görüyorlar kendilerinde. Konu sahibi olmadığım için tartışmaya girmedim kimseyle ama biraz daha hassas mı davransak, zaten sıkıntılı yazan kişi bir de biz taşlamayalım.
Uzun bir aradan sonra tekrar buraya dönmemi sağlayan sıkıntılarımdan kafa dağıtmak istememdendi ama bu cvpları görünce yazıp paylaşmak bile istemedim
Eskiden azdiniz,bir sokagin insanlari gibi samimi komsuluklariniz vardi.
Simdi buraya site diktiler,eh birseyler degismistir tabii.
Yillar da degistiriyor ya,annemlerin sokaginda bile komsuluk kalmadiysa:))
Ama cocugum dıyorlar bıdeNabza göre serbest isteyen buraya konu acmaz.
Kocam beni dovuyor ama ozunde iyi biri diyene, ha tamam ozaman otur dayak ye demek yerine kendine saygın varsa ayrıl demek azarlamak degıl bir nevi kendine getirmektir
Öncelikle selamlar herkese
Ama cocugum dıyorlar bıde
O ortamda evlat buyutmektense kuru ekmek ye daha ıyı deyınce de ama bılmem ne yazıyorlar. Ne yapalım baska ne ıstıyorlar acaba?
Eskiden de hiç öyle "ne güzel komşumuzdun sen fahriye abla" tadında yorumlar yoktu bence.
Sevgilisiyle ilgili konu açana
- Bu adam seni alacak mı ki, seni paçavra gibi kullanıp atacak
- E elin adamıyla gezersen tabii bunlar başına gelir, hiç edep kalmamış
- Ananız babanız da sizi okul okuyor sanıyor, püüü
şeklinde yorumlar gelirdi mesela.
Şiddet gördüğünü söyleyene bu kadar çok yol gösteren, boşanmasını söyleyen olmazdı.
- Yavrııım bir yuva kolay mı kuruluyor
- Ben de 10 sene dayak yedim ama sonra düzeldi. Bence boşanma yuvanı kurtar
yorumları gelirdi.
Bekar kadınlar evlilerin konularına yorum yaparlarsa mutlaka şu cevabı alırlardı:
- Sen bekarsın anlamazsın
Bu cümle üzerine az dalga geçilmezdi.
Olay mutlaka dine ya da siyasete dönerdi, herkes birbirine girerdi. Sayfalarca ayetler yazılır, herkes birbirini taşlardı.
Ben böyle hatırlıyorum 8-10 sene öncesini. Konu sahibinin bahsettiği sıcak ortam neredeydi haberim yok.
Bildiğimiz küçük mahalle ve dolayısıyla küçük mahalle baskısı vardı burada.
Konu sahibinin bahsettiği site pepe.com olabilir.
Eskiden de hiç öyle "ne güzel komşumuzdun sen fahriye abla" tadında yorumlar yoktu bence.
Sevgilisiyle ilgili konu açana
- Bu adam seni alacak mı ki, seni paçavra gibi kullanıp atacak
- E elin adamıyla gezersen tabii bunlar başına gelir, hiç edep kalmamış
- Ananız babanız da sizi okul okuyor sanıyor, püüü
şeklinde yorumlar gelirdi mesela.
Şiddet gördüğünü söyleyene bu kadar çok yol gösteren, boşanmasını söyleyen olmazdı.
- Yavrııım bir yuva kolay mı kuruluyor
- Ben de 10 sene dayak yedim ama sonra düzeldi. Bence boşanma yuvanı kurtar
yorumları gelirdi.
Bekar kadınlar evlilerin konularına yorum yaparlarsa mutlaka şu cevabı alırlardı:
- Sen bekarsın anlamazsın
Bu cümle üzerine az dalga geçilmezdi.
Olay mutlaka dine ya da siyasete dönerdi, herkes birbirine girerdi. Sayfalarca ayetler yazılır, herkes birbirini taşlardı.
Ben böyle hatırlıyorum 8-10 sene öncesini. Konu sahibinin bahsettiği sıcak ortam neredeydi haberim yok.
Bildiğimiz küçük mahalle ve dolayısıyla küçük mahalle baskısı vardı burada.
Konu sahibinin bahsettiği site pepe.com olabilir.
Valla hatirlayamadim bahsettiginiz gunleri. Ben de eski uyeyim hic o ponciklikte yorumlar yoktu,gayet de bugunku gibiydi eskiden de. Sadece uye sayisi azdi,simdi 5 sert yorum aliyorsak o zaman 2 tane alirdik. Hem sert yorum iyidir,kendimize geliriz barihatalarimizi yuzumuze sert sert vursunlar,yoksa kafalarimiz algilayacak gibi degil zira
Valla begenmeyen gelmiyor siteye. Napalim yani bin cesit fikir beyan sekli var,herkes ayni yolu kullansin diye ummak da ayri bir utopya.Biz abla kardeş kuzenler vs hep buradaydık ama ben böyle bir şey görmedim, konuyu açmamın sebebi de belki biraz dikkat çeker de daha hassas davranırız diyeydi ama boş
bende boyle acılan konulara tav oluyorum mesela
sımdı konu sahıplerı ıcınde bulundukları durumda tarafsız yorum almak ıcın dogru fıkırlerı gormek ıcın konu acmıyor mu ? benımde var 10 tane falan actıgım konum
bır tanesıne bıle sen neden boyle dedın demedım herkesın gorusu bu . ısınıze geldıgını duymak ıstersenız nıye konu acarsınız kı konu acmanın soru sormanın anlamı kalmıyor
sımdı kadın gelmıs mesela kocamı aldatıyorum kocamdan vazgecemem cocukda baskasının sevgılımı sevıyorum dıyor vardı boyle konu
bu konuya ne yazılabılır mesela ? ay canım supersınn harıkasın keske senın gıbı olsam mı denır ? ya da hay senın serefıne haysıyetıne mı denır ? ne denmesı gerekır ?
kımsenın ne yorum yaptıgına kımse karısamaz . eger terbıyesız bır yorum gorursem kıblıyorum ben kendı gorusumu de yazıp gecıyorum. konu sahıbıde kendısıne gore dogru gordugu yakın hıssettıgı yorumu baz alır bıter gıder pro uyeler ıstedıgı uyeyı konusuna yorum yapamasın dıye engellıyor da ? e daha ne olsun
Valla begenmeyen gelmiyor siteye. Napalim yani bin cesit fikir beyan sekli var,herkes ayni yolu kullansin diye ummak da ayri bir utopya.
son pısmanlık neye yarar herseyın bedelı var :)Başkasının konusunda kimseye müdahale etmedim zaten, bahsettiğiniz konular da değildi bir kaç gündür okuduğum, örnek vereyim kadın patlayacak durumda pişmanım yol gösterin diyor bazıları neredeyse at kendini kurtulalım dicek o tarz dediğim, ve her cvbında da pişmanım dedi
son pısmanlık neye yarar herseyın bedelı var :)
Aynen konu hemen yine konu sahiplerine dönüyor . Bir Kere ne olursa Olsun kimse kimseyi çocugu gibi azarlayamaz . Ki cocuk bile azarlanmıyor ArtıkNabza göre şerbet mi uslüp mu bilemedim, yani buraya konu açana her türlü muamele hakkonu sadece dayak yiyen değil, zaten bir kaç gündür okuduğum konularda dayak yiyen de yoktu