İmdaatt mı desem:/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öyle, haklısınız da, dile getirmek istedim bir kaç gündür çok tuhaf cvplar gördüm ondan
İnce bir çizgi var işte köstek olmamak lazım
İlk başlarda ben de sinirleniyordum oyle yorumlara. Şaşiriyordum, nasil bu sekilde sert konusuyorlar diyordum. Hatta bir defasinda yorum yazanlardan biri yorumuma cok sert bir sekilde cevap verdiyi icin bir kac gun kendime gelemedim uzuntuden, 7-8 ay, belki de daha fazla girmedim siteye. Sonradan alistim yorumlara ama hala yorum yazarken bin kere dusunup oyle yaziyorum.
Buraya konu acan insanlarin saglam piskolojisi ve vurdumduymaz olmasi lazim. Yoksa benim gibi hayata kuserler)))

Niye sert olalim yav,ben valla cogunlukla hoşgörüyle yazarim,ayağa degmedik tas,basa gelmedik is olmaz:)(

Hayata küsmüş bir şekilde buraya girince demek patladım hemen

Niye sert olalim yav,ben valla cogunlukla hoşgörüyle yazarim,ayağa degmedik tas,basa gelmedik is olmaz:)(
Kendi adıma ben sert degilim zaten. Olan olursa ve hosuma gitmezse basıyorum göz ardı ete geciyor.
Kocam beni dovuyor ama ozunde iyi biri diyenlere söylenenlerı de sert bulmuyorum acıkcası sertlıkte göreceli bence, konusahıbıne sert gelen bana mukemmel de gelebilir.

He onlara,kocana kemik suyu pekmez icir de guclensin demek lazim:)
Ya o da neden biliyormusun,ogrenilmis acizlik diye bisey var ya,adamlar o hale getiriyor kadinlari,hemen siyrilamiyorlar o kaybolmusluktan...

He onlara,kocana kemik suyu pekmez icir de guclensin demek lazim:)
Ya o da neden biliyormusun,ogrenilmis acizlik diye bisey var ya,adamlar o hale getiriyor kadinlari,hemen siyrilamiyorlar o kaybolmusluktan...

bazıları da çaresiz ama işte aile filn da sahip çıkmıyor hayatında bi işin ucundan da tutmamış ki kendini kurtarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…