- 11 Ocak 2018
- 2.766
- 4.876
-
- Konu Sahibi cokmucokcicii
İlk başlarda ben de sinirleniyordum oyle yorumlara. Şaşiriyordum, nasil bu sekilde sert konusuyorlar diyordum. Hatta bir defasinda yorum yazanlardan biri yorumuma cok sert bir sekilde cevap verdiyi icin bir kac gun kendime gelemedim uzuntuden, 7-8 ay, belki de daha fazla girmedim siteye. Sonradan alistim yorumlara ama hala yorum yazarken bin kere dusunup oyle yaziyorum.öyle, haklısınız da, dile getirmek istedim bir kaç gündür çok tuhaf cvplar gördüm ondan
İnce bir çizgi var işte köstek olmamak lazım
Hahahahahahahabelki Bıgun bana da olur bu size olan he dıyıp geçmeyi ogrenmek lazım belki de
Niye sert olalim yav,ben valla cogunlukla hoşgörüyle yazarim,ayağa degmedik tas,basa gelmedik is olmaz:)(Yok zaten, nadirdir oyle cıkan olursa da basıp goz ardı et e gecıyorum.
Ama bazen sert olmakta gerekiyor.
Okuyunca nasıl ya buna nasıl izin verir gıbı dusuncelere kapılmıyor musunuz siz hıc, Valla ben kapılıyorum. Hele de gectıgım yoldaysa kısı yapma diye yalvardığım bile oluyor. Oysa bana ne zararı var ne faydası.
Öyle yani
İlk başlarda ben de sinirleniyordum oyle yorumlara. Şaşiriyordum, nasil bu sekilde sert konusuyorlar diyordum. Hatta bir defasinda yorum yazanlardan biri yorumuma cok sert bir sekilde cevap verdiyi icin bir kac gun kendime gelemedim uzuntuden, 7-8 ay, belki de daha fazla girmedim siteye. Sonradan alistim yorumlara ama hala yorum yazarken bin kere dusunup oyle yaziyorum.
Buraya konu acan insanlarin saglam piskolojisi ve vurdumduymaz olmasi lazim. Yoksa benim gibi hayata kuserler)))
Buraya acilan konularin cogunda piskolojim bozuk yaziliyor zaten)))) Konu başliklari bile piskolojim bozuktur)))Pisikolocimiz mi,bozuk mu
Coook,evlenince sudan cikmis baliga döndüm,sonra geri dönüp baktim,her yer darmaduman:))Şanslı çocuklardık
Kendi adıma ben sert degilim zaten. Olan olursa ve hosuma gitmezse basıyorum göz ardı ete geciyor.Niye sert olalim yav,ben valla cogunlukla hoşgörüyle yazarim,ayağa degmedik tas,basa gelmedik is olmaz:)(
Ola bilir))) En kisa zamanda alisirsiniz)))Hayata küsmüş bir şekilde buraya girince demek patladım hemen
Bende bisey yokBuraya acilan konularin cogunda piskolojim bozuk yaziliyor zaten)))) Konu başliklari bile piskolojim bozuktur)))
Aklında varsa bi örnek versene nıck belirtmedenHayata küsmüş bir şekilde buraya girince demek patladım hemen
Ayakta alkisliyorum))) Bende var ama))) Param olsa da iyi bir piskologa gitsem)))Bende bisey yok
Konu ac yardim edelımAyakta alkisliyorum))) Bende var ama))) Param olsa da iyi bir piskologa gitsem)))
He onlara,kocana kemik suyu pekmez icir de guclensin demek lazim:)Kendi adıma ben sert degilim zaten. Olan olursa ve hosuma gitmezse basıyorum göz ardı ete geciyor.
Kocam beni dovuyor ama ozunde iyi biri diyenlere söylenenlerı de sert bulmuyorum acıkcasısertlıkte göreceli bence, konusahıbıne sert gelen bana mukemmel de gelebilir.
Aklında varsa bi örnek versene nıck belirtmeden
Görümcem sevmiyor beni mi ne bi konuda mesela kız derdini yazmış görümcenin msja verdiği cvbı okuyacam diye kaş sayfa yorum okudum amann dedim yarabbelalemin
Her sinirlendiyimde, uzulduyumde beynimde buraya konu acip gomuluyorum))) Sonra o sert mesajlar beni kendime getiriyor))) İcmeden Kafasi guzel olanlardanim)))Konu ac yardim edelım
He onlara,kocana kemik suyu pekmez icir de guclensin demek lazim:)
Ya o da neden biliyormusun,ogrenilmis acizlik diye bisey var ya,adamlar o hale getiriyor kadinlari,hemen siyrilamiyorlar o kaybolmusluktan...
Konu ac yardim edelım
O da dogru iste cıkıs yolu gösteriyorlar bazenbazıları da çaresiz ama işte aile filn da sahip çıkmıyor hayatında bi işin ucundan da tutmamış ki kendini kurtarsın
Beni takip et bence hahahahahahahaBen konu açınca seni engelliyeyim en iyisi