- 29 Şubat 2012
- 62
- 57
-
- Konu Sahibi cokmucokcicii
Ben sızın ne okuduğunuzu bilemem örnek verdim.Nabza göre şerbet mi uslüp mu bilemedim, yani buraya konu açana her türlü muamele hakkonu sadece dayak yiyen değil, zaten bir kaç gündür okuduğum konularda dayak yiyen de yoktu
Eskiden azdiniz,bir sokagin insanlari gibi samimi komsuluklariniz vardi.Öncelikle selamlar herkese
Canımı sıkan bir durumu sizinle paylaşmak istedim
Uzun süredir girmiyordum kk’ya, başka bir hesabım daha vardı hatırlayamadım bunu bulup açtım, ilk üyelerdenim diyebilirim aktif kullandığım zamanlar tabi bu kadar konu, bölüm, başlık, üye vs yoktu belki ondan mı bilmiyorum ama biri herhangi bir sorununu yazsa herkes çok daha farklı yanaşırdı
Şimdi bakıyorum da biri derdini sıkıntısını kimseye anlatamadığını buraya gelip yazıyor içini döküyor ama bazılarınız ne kadar acımasız yorumlar yazıyor hayret ettim, insan çocuğunu bile bu şekilde azarlamazken nasıl bu hakkı görüyorlar kendilerinde. Konu sahibi olmadığım için tartışmaya girmedim kimseyle ama biraz daha hassas mı davransak, zaten sıkıntılı yazan kişi bir de biz taşlamayalım.
Uzun bir aradan sonra tekrar buraya dönmemi sağlayan sıkıntılarımdan kafa dağıtmak istememdendi ama bu cvpları görünce yazıp paylaşmak bile istemedim
Acımasız eleştirilerinizden dolayı imdat diye bağırasım geldi
Ben sızın ne okuduğunuzu bilemem örnek verdim.
Genel yazılan seyleri kişisel algılamakta normal degıl bu tip platformlarda. Benim ki genel bir ornektı
Azarlayanlar coktur ama bazen cok yerinde azarliyorlar )))
Tabıı.Kişisel algılamadım da her ne olursa had bilmek iyidir
Eskiden azdiniz,bir sokagin insanlari gibi samimi komsuluklariniz vardi.
Simdi buraya site diktiler,eh birseyler degismistir tabii.
Yillar da degistiriyor ya,annemlerin sokaginda bile komsuluk kalmadiysa:))
Azarlanmamak icin hic konu acmadim mesela)))Azarlanmak için yazmıyor ama kimse:)
Tabıı.
Fikir veren zahmet edip konumu okuyan istemedigim görüş savunan insanları hadsiz diye yaftalamak yerine ya da teşekkür edip gecıyorum ya göz ardı et e basıyorum.
Birilerine had bildirmek benim haddim degıl cunku
Yok zaten, nadirdir oyle cıkan olursa da basıp goz ardı et e gecıyorum.kimse kimseye had bildirmesin de ben onu demek istemedim
Evet,cunki huzur sokagi gibi komsuluklar vardi:))bile:)
Azarlanmamak icin hic konu acmadim mesela)))
Burasi oyle bir yer ki, cogunun piskolojisi bozuk zaten.
Sakin, sessiz, sabirli biri cok az rast gelinir.
Gunumuzun sartlari, insanlari piskoloji birakmadi insanlarda.
Oyuzden konu acarken bin kere dusunmek lazim)))
Ama yorumlarin cogunda haklilar, konu sahipleri belki sert yorumlardan kendine pay cikarir diye umutlaniyorum bazen.
Yok zaten, nadirdir oyle cıkan olursa da basıp goz ardı et e gecıyorum.
Ama bazen sert olmakta gerekiyor.
Okuyunca nasıl ya buna nasıl izin verir gıbı dusuncelere kapılmıyor musunuz siz hıc, Valla ben kapılıyorum. Hele de gectıgım yoldaysa kısı yapma diye yalvardığım bile oluyor. Oysa bana ne zararı var ne faydası.
Öyle yani
Pisikolocimiz mi,bozuk muAzarlanmamak icin hic konu acmadim mesela)))
Burasi oyle bir yer ki, cogunun piskolojisi bozuk zaten.
Sakin, sessiz, sabirli biri cok az rast gelinir.
Gunumuzun sartlari, insanlari piskoloji birakmadi insanlarda.
Oyuzden konu acarken bin kere dusunmek lazim)))
Ama yorumlarin cogunda haklilar, konu sahipleri belki sert yorumlardan kendine pay cikarir diye umutlaniyorum bazen.
HahahahahahahaBen bir kaç gündür burada bayağı bi doldurmuşum kendimi :)
Evet,cunki huzur sokagi gibi komsuluklar vardi:))