İmdaaaaaattttttttt

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.258
548
29
6.buçuk aylık bebegım butun gun boyunca çığlık atıp durdu .Sanırım dişleri kaşınıyor. Elindeki oyıncagı ısırıyor .Migrenim var görültüye tahammülüm yok .Napabılırim lütfen yardım edin .Bebeğiniz diş döneminde napıyodunuz ? Bebegım nasıl sakınlesır. Güldüğünde bıle çığlık atıyor. Sesi taaa nerelere gidiyo .

Biz doktor tavsiyesiyle jel kullandik eczaneden alabilirsin,bitkisel. Bilmiyorum adini paylasabiliyor muyuz ama eczaci bilir hangisi oldugunu

Yesıl sogan acisini alir der eskiler ama bilemiyorum.
Asla vermeyin. Bana da söyleşiler. Doktoruma danıştım. O aydaki bebegin midesi için çok fazlaboldugunu söyledi. Ciddi rahatsızlık veriyormuş mideye. Içi sulu diş kaşıma aparatları var. Onları dondurup verebilirsiniz. Soğuk yoğurt yedirebilirsiniz. Doktorunuza danışarak eczanelerde satılan damak jellerinden kullanabilirsiniz ama bunların hepsi sadece yavrunun acısını bira olsun dindirir. O her şekilde bağıracak.

Asla vermeyin. Bana da söyleşiler. Doktoruma danıştım. O aydaki bebegin midesi için çok fazlaboldugunu söyledi. Ciddi rahatsızlık veriyormuş mideye. Içi sulu diş kaşıma aparatları var. Onları dondurup verebilirsiniz. Soğuk yoğurt yedirebilirsiniz. Doktorunuza danışarak eczanelerde satılan damak jellerinden kullanabilirsiniz ama bunların hepsi sadece yavrunun acısını bira olsun dindirir. O her şekilde bağıracak.

AA dur denım yoğurdu .inşallah ıyı gelir. Tsekler

Acı acıyi alir diye bi mantik var ama dedigim gibi bilemiyorum. Bi kac kere vermistik biz de eline ama ilgilenmemisti. Ben hatta ilk normal sogani kastediyorlar sandim.

Back
X